ale len asi 4 ľuďom v mojom okolí, nechápem ako sa to selektuje, niekomu tak hovorím totálne automaticky od začiatku a niekomu by som tak nepovedala nikdy
Svojich kamarátov oslovujem zásadne: opica, cundra, koza, debiľak a.... nechcite ani vedieť ale nemyslite si, vyjadrujem tým môj kladný vzťah k ich osobnosti....
Nie, kamarátov vôbec, snažím sa ich volať pekne menom a čo najčastejšie. Chcem tak dať najavo, že s NIMI sa rozprávam a zdá sa mi to veľmi príjemné oslovovať ich, rada si prevaľujem niekoho meno na jazyku
Sama mám radšej keď ma volajú ľudia menom a nie hentakými, podľa mňa bezduchými a neúprimnými, osloveniami. Zlatká a miláčikovia a iné veci patria len fakt blízkym ľuďom (priateľ/priateľka).
Divne mi to je... Jedna slecna s ktorou som sa snazil chvilku chodit hovorila kazdemu kamaratovi zlatko, pusa, prdelka...
Pre mna ako jej typka to bolo dost ponizujuce :/
A dost to bolo blbe, hlavne koli tomu, ze viac ako polovica tych kamaratov by sa s nou rado vyspalo.
No a ked som bol s nou mal som strach, kedy ma ktory z nich podreze...
Preto, ak takto niektora fungujete, prestante s tym...
Lebo davate chlapom plane nadeje.
Oni si to divne budu vysvetlovat, lebo samozrejme nie je normalne ak obycajneho kamarata, alebo znameho volate zlatko, alebo milacik ci inak nepatricne
Z toho su potom len same nedorozumenia a vas "ozajstny" priatel si zacne o vas boh vie co namyslat a nemusi to dobre skoncit...
Hlasovala som za áno aj ked by som povedala že je to skôr o sile zvyku, moja polovička ma zvykne tak volať a ja zase necchem byť taka ,,chladna" alebo ako by som to povedala. Inak by som ho určite oslovovala len krsným menom, žiadne zdrobnenniny a podobne. Maximalne na čo sa zmôžem je oslovenie ,,laska" a ,,zlatko". To druhé vlastne ani nepoužívam ked je pri mne,iba na čete a to tiež len zriedkavo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale len asi 4 ľuďom v mojom okolí, nechápem ako sa to selektuje, niekomu tak hovorím totálne automaticky od začiatku a niekomu by som tak nepovedala nikdy
sice trenerka mi sem-tam povie milacik, ale to sa mi paci 8)
pretože konkrétne tieto slová by som niekomu povedala len ak by som ho chcela nejako znechutiť vymýšľam si vlastné prezývky a zdrobneniny
ale celkovo nie som fanúšikom takýchto vecí
,,žena moja " dve najlepšie kamošky
Kamarátov -chalanov volám zdrobneninami ( väčšinu ), spolužiaci sú všetci ,,cicina "
Prečo ešte dakoho voláš zlato?! Ma neser bosou nohou !!!
niekedy, niektorých... s kamarátom sa oslovujeme zlatíčko tak permanentne
a zlatko/miláčik oslovujem jednu konkrétnu osobu, nie kamarátov...
frajera záprdok, opičiak ale aj láska moja
najnovšie ho volám "fake ujo", strašne sa mi to zapáčilo
@laurikaaa esteze ja nie som tvoj spoluziak bo by som ta ogrcal ..fuj neznasam to slovo
a to je pravé kamarátstvo
Sama mám radšej keď ma volajú ľudia menom a nie hentakými, podľa mňa bezduchými a neúprimnými, osloveniami. Zlatká a miláčikovia a iné veci patria len fakt blízkym ľuďom (priateľ/priateľka).
A áno, @34 platí na mňa tiež
Pre mna ako jej typka to bolo dost ponizujuce :/
A dost to bolo blbe, hlavne koli tomu, ze viac ako polovica tych kamaratov by sa s nou rado vyspalo.
No a ked som bol s nou mal som strach, kedy ma ktory z nich podreze...
Preto, ak takto niektora fungujete, prestante s tym...
Lebo davate chlapom plane nadeje.
Oni si to divne budu vysvetlovat, lebo samozrejme nie je normalne ak obycajneho kamarata, alebo znameho volate zlatko, alebo milacik ci inak nepatricne
Z toho su potom len same nedorozumenia a vas "ozajstny" priatel si zacne o vas boh vie co namyslat a nemusi to dobre skoncit...
odporúčam vyskúšať .
a ak, tak by to isto malo prudko negatívny či ironický podtón
Buď je daná situácia veľmi vážna, alebo veľmi ľahkovážna.