Spoznali ste takú osobu? Samozrejme že také osoby ako rodičia alebo kamaráti menia váš život alebo názory ale ja myslím skôr niekoho, koho ste poznali len krátko, povedzme len pár mesiacov. Bola táto zmena zlá alebo dobrá? (Samozrejme nejaká väčšia zmena,
najviac ma zmenili asi dvaja chlapi, a to v takej ,,pracovnej" sfére, úplne strašne moc mi otvorili cesty a ukázali koľko je vo svete možností. a povedala som si že si pôjdem za svojimi snami a že musím makať a snažiť sa.
jeden sa medzitým stal europolitikom a v živote som ho videla dokopy jedenkrát.
s tým druhým som častejšie.
Áno, stretol som takú osobu..neviem ešte celkom presne či to bolo pozitívne zistenie ale zmenilo to môj pohľad na život od základov.
Hovorí sa, že tí, ktorí toho nevedia veľa tak sú šťastnejší. Prial by som si, aby som nevedel no na druhej strane si veľmi vážim to, čo viem.
U mňa je jedno dievča o ktorom viem, že na ňu nezabudnem do konca života. Len poriadne neviem čo k nej cítim, či lásku alebo nenávisť. Myslím, že u nej badať to isté voči mne.
áno, povedal mi niečo, čo mi nikto z mojich priateľov nebol schopný povedať a ja som sa kvôli tomu odsťahovala z Brna do Blavy, a bolo to to najlepšie, čo sa mi mohlo vtedy stať... :-S
no, zmenila osoba.. asi ma viac naučila starať sa, byť úprimnejším, dôverovať a vážiť si druhých čo za to stoja, cítiť, spoľahnúť sa, milovať..tešiť sa zo života. asi tak a omnoho viac ale to je už moc osobné
a neviem či je to teraz dobrá zmena asi sa to zúročí až v budúcnosti.
áno.. jeden kamarát.. s ktorým som bola v kontakte iba pár mesiacov.. potom sme sa pohádali a dva roky sme neboli v kontakte vôbec.. až teraz do vianoc sme si trocha písali a ja som mala malé druhé vianoce vďaka tomu
Myslím, že každý kamarát/kamarátka/iná bližšia osoba ma trochu mení, resp. ma tvorí tá skúsenosť/zážitok s dotyčnou osobou, ktorá môže vyvolať následne zmenu (nemusí byť veľká).
Ale tak priateľ bývalý, rodičia ofc, traja blízky kamaráti, hm.
@tomias nestaraj sa, niesom ten za koho ma pokladáš. a ešte niečo. človeka najlepšie spoznáš ak ho spoznáš sám a nie cez niekoho ďalšieho pretože ľudia pozerajú len na to ako toho druhého potopiť. a je im úplne jedno akým spôsobom. nie, niesom paranoik.
@n0win0u čože???? ti načisto praská? možno som mal nejakú poznámku, ale určite to nebolo balenie.. ale chápem, uhol pohľadu, kazdy si veci vysvetlí po svojom, ja ti to neberiem.
alebo keď si s niekým mladším rozumiem tak si popisem, prečo nie, ale sorry, som vo veku kedy by som chcel už vážnejší vzťah a nie nejaké zahravanie sa s niekým, kto este nevie čo po strednej bude robiť. to na ujasnenie..
@joker75 ako sorry, ale ty si si založil fórum, či je normálne ak ťa priťahujú malé dievčatka a že si pretiahol 13tku.
ako je to tvoj život, ale keď ti nabuchany tatino tvojho objavu prikruti kokot do zveraku tak neplac...
@tomias Zas ma tu nemusíš obviňovať z niečoho čo nieje pravda. Ja som žiadnu 13 ročnú nepretiahol, len som si s ňou písal a to je myslím, že kurevsky veľký rozdiel. Ale to, žeby sa mi nepáčila, to zas tvrdiť nemôžem.
Mňa zmenil môj brat, pretože inak by som skončila zle, ako každé odkopnuté dieťa, môj prvý priateľ, pretože mi otvoril oči a môj druhý frajer, pretože ma naučil pevnými nohami stáť na zemi.
@tichyrok
Ooo, nie nie nie. Ja som nemyslela toto, jasné, môže ťa tp zaujímať, ja by som ti to kľudne tiež napísala, ale ono..neviem to sformulovať tak, aby to vyznelo normálne.
najviac asi jeden clovek, s ktorym sa uz momentalne nestretavam ... ale som aj rada, ze sa vsetko vyvinulo tak, ako to je .. a vsetko len vdaka nemu :- )inak by som momentalne bola uplne inde ...
tak v prvom rade sú to ľudia okolo mňa, rodina, priatelia...ale aj pár ľudí, s ktorými som bola v kontakte len pár týždňov zmenili môj pohľad na svet, inšpirovali ma.. a sú to väčšinou cudzinci, obdivujem ich, ako uvažujú..
Nik v našom živote nie je iba tak, každý nás ma naučiť čomusi inému.
Ale áno, mám takú osobu. Poznáme sa mesiac. Postrčil ma dopredu, dospela som (aspoň o trocha), ale zároveň to má aj negatívne stránky, lenže to už by bolo nadlho a najskôr by mi nikto neveril
áno, spoznala (vynímajúc rodinu a dlhodobých priteľov -ich celkový počet je 1-) dvoch u 1. si nie som istá či bolo zle že som ho stretla a u 2. tiež zatiaľ neviem
z tých najkratších, to bola baba, s ktorou som sa rozprávala (resp. ona rozprávala a ja som skôr počúvala) asi dve-tri hodiny a odvtedy sme sa už nevideli. ale veľmi ma inšpirovala motivovala a celkom často si na ňu spomeniem.
taku osobu na krátky čas som síce nepoznal ale moja bývalá priatelka mi zmenila život, od kedy som s ňou bol až do vtedy keď som bol už bez nej ... nikto nikdy mi nezmenil život ako ona ... vo všetkom...som jej za veľa vďačný ale aj veľa jej vyčítam a neodpustím ... bol to najdôležitejší človek v mojom živote
@tomias ty si dobrý kokotko..čo donho pičuješ.. si velmi dobre pamätám čo si tu písal jednej trinástke na status že sa kúpe.. že jej budeš držať uterák a pozerať sa...
a to ked písala že musí zmazať vššetky ts lebo mama jej chce vidiet spravy a si tam jebal kokotiny že si ju matiku doučoval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
najviac ma zmenili asi dvaja chlapi, a to v takej ,,pracovnej" sfére, úplne strašne moc mi otvorili cesty a ukázali koľko je vo svete možností. a povedala som si že si pôjdem za svojimi snami a že musím makať a snažiť sa.
jeden sa medzitým stal europolitikom a v živote som ho videla dokopy jedenkrát.
s tým druhým som častejšie.
Hovorí sa, že tí, ktorí toho nevedia veľa tak sú šťastnejší. Prial by som si, aby som nevedel no na druhej strane si veľmi vážim to, čo viem.
Takže tak...
..
k téme moja odpoveď..
možno je to exova...
a neviem či je to teraz dobrá zmena asi sa to zúročí až v budúcnosti.
neviem či si to uvedomujes, ale to čo ty riesis nie je normálne..
niekto viac,niekto menej
Ale tak priateľ bývalý, rodičia ofc, traja blízky kamaráti, hm.
jeden chalan na konciku jednom mal velmi zaujimave nazory a da sa povedat, ze mi trosku otvoril oci. nikdy som ho nevidel uz odvtedy
alebo keď si s niekým mladším rozumiem tak si popisem, prečo nie, ale sorry, som vo veku kedy by som chcel už vážnejší vzťah a nie nejaké zahravanie sa s niekým, kto este nevie čo po strednej bude robiť. to na ujasnenie..
ako je to tvoj život, ale keď ti nabuchany tatino tvojho objavu prikruti kokot do zveraku tak neplac...
Bolo to toľko ľudí, že to nespočítam, uviedla by som pár ľudí, ale neviem nač to dobré.
Ooo, nie nie nie. Ja som nemyslela toto, jasné, môže ťa tp zaujímať, ja by som ti to kľudne tiež napísala, ale ono..neviem to sformulovať tak, aby to vyznelo normálne.
vdaka nemu som pochopil ze vsetko v zivote je mozne
nanešťastie
Ale áno, mám takú osobu. Poznáme sa mesiac. Postrčil ma dopredu, dospela som (aspoň o trocha), ale zároveň to má aj negatívne stránky, lenže to už by bolo nadlho a najskôr by mi nikto neveril
a to ked písala že musí zmazať vššetky ts lebo mama jej chce vidiet spravy a si tam jebal kokotiny že si ju matiku doučoval...
debil jeden