popravde...? možno aj áno... mimochodom podobá sa na jednu do ktorej som sa bezhlavo zamiloval... no poďme k tebe tz niesi taka namyslená a zrejme si aj velmi príjemná spoločníčka... ako by to vyzeralo s tebou...?
Stale mam aspon jednu vec ktora je aspon priemerne dobra a to ze niekam idem nieco urobit a vyzor je ta posledna vec, co by ich mala zaujimat. Ked uz idem dakde, kde mam skusenost, ze hodnotili moj vzhlad, tak obcas ani nedojdem, lebo mam komplexy. To maju zato - povrchni ludia...lebo je fakt dolezite na rodinnom stretnuti po roku rozoberat ze vyzeram lepsie alebo horsie. Nepotrebujem vediet, ze este aj pre rodinu som bezcenna ked vyzeram zle.
Ako kedy, niekedy kilo priberiem, tak sa sama sebe týždeň hnusím, niekedy mám pocit že mám príliš krátke/nekvalitné vlasy, a zase sa sama sebe hnusím, niekedy mám viac než 5 jebákov, tak sa zasa sama sebe hnusím,
a potom mi niekto povie, ako miluje môj zadok, a že moje vlasy sú nádherné, a je to zase všetko fajn
Mam komplexy asi cely zivot, nikdy som si o sebe nemyslela, ze vyzeram dobre, nikdy nikomu neverim ak ma pochvali ze som pekna. Mna proste nikto nepresvedci, ze dobre vyzeram, lebo sama sa nemam absolutne rada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
so subjektívneho... niekoľkokrát som sa strašne bavila na predstave, že by som stretla samú seba
Vo všeobecnosti: Občas, v závislosti od nálady a tak.
nemozem za to, ze nie som pekny, atraktivny
ale ked pre okolie som, tak asi budem a ci som pre okolie atraktivny tak to neviem
8)
popravde...? možno aj áno... mimochodom podobá sa na jednu do ktorej som sa bezhlavo zamiloval... no poďme k tebe tz niesi taka namyslená a zrejme si aj velmi príjemná spoločníčka... ako by to vyzeralo s tebou...?
a v poslednom čase mám z toho komplex normálne , ale snáď sa niekomu páčia hipisáci
priškrípol ti niekto tvár...
a potom mi niekto povie, ako miluje môj zadok, a že moje vlasy sú nádherné, a je to zase všetko fajn
občas si robím srandu, aká som super
(žartujem, ano? dobre?)