Vzdy ked sa da, radsej diskutujem verbalne ako pisomne. Ci sa uz vidime, alebo nie, zalezi od situacie a od toho kto to sakra je. Preferujem kazdu komunikaciu ktoru si tam napisal podla toho, ako mi to prave vyhovuje.
Na to, ako vela vas tu hlasuje za priamy kontakt sa mi zda, ze mnoho mladych, teda vacsina (myslim si) ma s tym problem a nevedia sa uz rozpravat. To je skoda.
ked sme relativne blizko preferujem osobny kontakt, ked sme relativne daleko tak sa viem vpoho rozpravat aj cez telefon aj 2 hodiny ked je osoba na druhej strane mila ... nejak extra si s ludmi nepisem, len tak strucne, nerad si pisem
Oveľa lepšie je pre mňa písať ako rozprávať. Nie som pred niekým kto ma vidí a očakáva odomňa niečo, ja sa necítim trápne, ani ako idiot a nie je žiadne trápne ticho. Za to ak mám náladu/chuť a mám o čom hovoriť a mám čo povedať tak hovorím, ale keď nemám tak nepoviem kludne aj celý deň viac než 3 vety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov