No ja sa sem tam ozvem niekomu, alebo oni mne, ale niektorí akoby nemali ani čas ani záujem. Len sa spýtajú také tie typické frázy (ako? ako škola?...)...a tak ma to zamrzí pri niektorých o ktorých som si myslela že sme lepší kamoši a ostaneme v kontakte...
Jasne, na strednje vznikli velmi silne puta,su to spravni kamarati,ktori podrzia a nezradia,pravidelne utuzujeme nase vztahy... bez toho by sme sa uplne odcudzili a ostali len znami.
asi takto, na strednú som išiel úplne sám, nový kolektív...spolužiakov zo základnej som stretával málo...na výšku som tiež išiel sám, tiež úplne nový kolektív, spolužiakov zo strednej už nestretávam vôbec...iba z jedným si raz za pár mesiacov ideme niekam sadnúť, aj to na jeho popud...
my sme boli strasne dobry kolektiv vobec sme sa nehadali nic vsetci sme sa spolu bavili vsetko dokonca s niektorymi som chodila aj kazdy den von do 11tej vecer baarco..a teraz uz nezostalo nič ..rozdelili sme sa na skoly,nemali sme na seba cas zacali sme sa bavit s inymi ludmi a teraz sa vobec nestretavame..
@16 no hej boli sme super az dokym nas nerozdelila skola
drzali sme spolu vlastne sme ostali ja ty sandra a domca..aj pata
a my sme tam mali seci radi.... a toto nam spravili..jj presne do 11 vecer vonku cela trieda skoro sak sme boli uzastna parta! ale nás rozdelili a mi sme pozostavali
no to už ani ja a ani ty nezmeníme.. ale chcela by som to vratit naspet
akože väčšinu z nich mám na fejsbuuku... na toto je to fajn stránka... občas si napíšeme, vieme ako vyzeráme, keďže fotky sa aktualizujú stretávame sa pomenej, skôr vôbec... samozrejme česť niekoľkočlennej skupine, s ktorou som celkom často
ale ano piseme si najma cez icq..lenze niektori aj kebyze mi napisu tak jednoducho neodpisem pretoze som rada ze som sa ich zbavila ale inak mi chybaju..oni su este pokopoe bo ja som sla z osmicky a ani partia sme neboli nic moc ale stale sa potesim ked dakoho z nich stretnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a stretavam sa s vacsinou skoro kazde rano,kedze byvame v tej istej dedine...
drzali sme spolu vlastne sme ostali ja ty sandra a domca..aj pata
a my sme tam mali seci radi.... a toto nam spravili..jj presne do 11 vecer vonku cela trieda skoro sak sme boli uzastna parta! ale nás rozdelili a mi sme pozostavali
no to už ani ja a ani ty nezmeníme.. ale chcela by som to vratit naspet