Vcera sa mi moja naj kamaratka zverila ze u nej su vsetci(tym pocita aj mna)chlapy kurvy.to len preto ze sa sklamala v laske..no a mna sa to samozrejme dotklo tak som zacal uvazovat nadtym ci ma vobec zmysel take kamaratstvo ak si jeden mysli nieco take o
ono ju to prejde, neboj sklamala sa v láske, preto hovorí také veci. teraz by si mal stáť ako najlepší kamarát pri nej a ukázať jej, že nie všetci ste svine
Zaujímavé. Možno to tak nemyslela - len bola veľmi nahnevaná tak povedala to čo nemala. Najlepšie by bolo keby si ju trocha upokojil a potom by ste si to vyjasnili.
pozri, sklamala sa v laske, tak ma take reci...fakt si myslis, ze si o tebe konkretne mysli, ze si kurva? Proste to neries a normalne sa s nou bav a ako ti radi @gothicpoethic , ukaz jej, ze nie vsetci sme svine
@6. asi nie je moc dobry kamarat, ked sa s nou chce len kvoli tomuto prestat kamaratit, miesto toho, aby pri nej stal aj napriek jej zlej nalade...kamarat by mal ostat kamaratom v dobrom aj v zlom...
Toto som hovorila aj ja..este si to pamatam..a pamatam aj opacnu situaciu, ked kamarat hovoril zle na vsetky baby. Vedela som, ze nemysli priamo mna, len sa potrebuje vyventilovat Ked sa na nu vykasles, len ju utvrdis v tom jej nazore a bude to s nou este horsie...
Ako žena ti môžem zaručene povedať, že keď to vravela, tak nemyslela na teba. Jedine, že by povedala niečo ako "Všetci muži sú k*rvy, ani ty nie si výnimka!" Pokiaľ nič také nezaznelo, tak je len nasratá na svojich bývalých. Ako je priateľ by si to mal chápať a zostať pri nej
heh to si mysli kazdy zatrpknuty clovek...ju to prejde...cim mladsia je tym rych lejsie ju to prejde...poznam 16 rocne co to tvrdila a za 2 tyzdne uz bola zase "zamilovana", to iste aj u baby v mojom veku len tej to trvalo o nieco dlhsie tak neboj to ju prejde...
toto je na mnohych chlapoch najhorsie, ze su hrdi a urazlivi ako ty, tak ked si blby tak sa s nou prestan bavit za taku hovadinu ale potom si nikdy nebol priatel
aj ja som protivna a moj chalan ma vola feministka sa ozvala, ale rozumieme si, aspon dufam, tak isto mam kadejakych za sebou napadnikov , plus exmanzela psychopata, co je horsie , nechcel sa liecit
lol normalka nechaj ju tak ju to prejde proste natrafila na blbca ktory ju chcel pretiahnut alebo je suknickar a taky su ...ale ona proste sklamana tak skatulkuje ,ked je chlap tak k**** automaticky....to ju prejde...vacsinou sa ale takto sklamu take hlupucke babenky ...co uz s nimi musia sa poucit ale to jedine takto ..a niektore si zase mozu za rozchod samy ach NO KOMENT dnesne baby hlavne rocniky pod 18r.....
@18 každý z nás je raz za čas protivný a občas sa (aj plným právom) hneváme na celý svet. Ale od toho sú priatelia, aby nám ukázali, že nie všetci sú také svine, ako si myslíme
ty mi inac prides nejaky strasne rozmaznany...sa urazit pre taku kokotinu, ked povie tvoja kamaratka, ze su vsetci chalani kurvy...to som este sa nestretol s niekym, kto by sa kvoli tomuto chcel prestat s babou kamaratit...
podla mna to bol len jej docasny pocit a v skutocnosti si to nemysli len proste teraz ma zlu naladu bo jej to s niekym nevyslo ale to prejde a za chvilku budete opät kamosmi to si aspon myslim ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ano chlapi su kurvy,pretoze zovseobecnuje a nevidi,ze by niekto bol iny..skus je ukazat, ze sa mýli.
Ale nie zas tak,aby si vyzeral ze ju chces riesit.
cest vynimkam tie obdivujem