verite na osudovu lasku??verite an to ze nechate vsetko tak..a cakate kym si vas njekto najde?? hM?? a ako je to z laksou na prvy pohlad??verite na nu..moze vydrzat vztah ked sa jeden krat uvidite..a hned ste "zalubeny"??mylsite ze je to laskaa?? podla mn
laska na prvy pohlad ?? tak na to neverim to je zalozene len na tom kto sa komu ako paci...verim na taku lasku ked sa poznaju, a osudova laska no neviem ....
-láska na prvý pohľad je len fyzická príťažlivosť,niekomu tá fyzická krása stačí-a potom povie že to bola láska na prvý pohľad..alebo rýchlo zmizne keď nie je povahovo vyhovujúci..alebo tretia možnosť-vyhovuje mu aj povahovo(tá ideálna možnosť)
-a či stará láska nehrdzavie?-..najskôr definujem to, čo za lásku môže-hormóny..ak ten človek do ktorého si sa zaľúbila je tak tebe vyhovujúci, že tie hormóny sa vylučujú stále, tak láska nezhrdzavie..
no taktok ja som si vždy ked som bola ešte maličkatejšia, predstavovala lasku presne jak vravíš.. uvidim užasneho chalan, ktorý sa mi vrazí do oči a bum, som až po uši zamilovana =D... Lenže vždy po nejakom čase som prišla na to, že ten užasný chalan nieje vobec taký užasný ako sa javil A stale som si myslela že je niekde chyba... A asi som prišla na to kde... že láska sa nezakladá na prvotných pocitoch, ale na dlhodobom poznávaní jeden druhého Očarenie na prvý pohlad a láska sú dva uplne rozdielne pocity.. láska je hlboky cit, očarenie len hlupe poblaznenie Može sa stať že z očarenia vznikne láska a preto česť výnimkam.. spojenie pobláznenia a lásky musí byť najkrajšia laska na svete A či stara laska nehrdzavie... Možno šedne ale hrdzavieť nehrdzavie... može prejsť aj tridsať rokov.. ale človek, ktorého si raz naozaj milovala sa už nikdy nebude riadiť medzi ostatných Navždy bude vytrčať z radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@2 mas dovod na nu neverit??hm??
-osudová?-podľa mňa osud neexistuje..
-láska na prvý pohľad je len fyzická príťažlivosť,niekomu tá fyzická krása stačí-a potom povie že to bola láska na prvý pohľad..alebo rýchlo zmizne keď nie je povahovo vyhovujúci..alebo tretia možnosť-vyhovuje mu aj povahovo(tá ideálna možnosť)
-a či stará láska nehrdzavie?-..najskôr definujem to, čo za lásku môže-hormóny..ak ten človek do ktorého si sa zaľúbila je tak tebe vyhovujúci, že tie hormóny sa vylučujú stále, tak láska nezhrdzavie..
ale tak sem tam sa mi stane, ze ide okolo mna chalan-a vtedy nechapem..ze aky je pekny a tak..ale to je vsetko...