@vulgarna lenže zas, na to, aby toto rádio ako verejnoprávne médium má málo poslucháčov. nariadenie zhora mohlo kľudne znieť- okamžite si zvýšte počúvanosť alebo končíte. alebo vám uberieme z dotácií a budete musieť veľa prepúšťať, čo bude zlé zasa len pre vás, nebudete už môcť poskytovať takú kvalitu ako predtým...
nemyslím si, že by tam šlo len o toto. Ujo Vančo strávil v fmku veľa času, ale nie je ľahké tváriť sa, že alternatívne rádio je verejnoprávne médium..
(aj keď ja si myslím, že fmko v poslednej dobe poľavilo. ja som začala bez slova počúvať slovenský rozhlas a bola som spokojná.)
ja som postrehla zmeny, ale treba rátať s tým, že na to, aby mohli fungovať ďalej, naozaj asi potrebujú zvýšiť počúvanosť, aj keď je pravda, že si tým len odplašia svojich skalných poslucháčov.
Ja už tiež tak nepočúvam Fm ako predtým, niektoré veci sa už nedajú počúvať, keď to hrajú 5x za deň. A pritom by sa dalo hrať toľko iných vecí. čo už...
--- ono celkovo verejnopravne media v dnesnej dobe nemaju velku sancu konkurovat ostatnym lebo okrem toho ze zaspali dobu nemozu byt tak komercne vzhladom k tomu, ze maju urcitu strukturu ktora proste musi byt..
na druhej strane zmena je zivot a nie vzdy musi viest nutne k zhorseniu a ono odplasit par skalnych za cenu ziskania vacsieho poctu novych zas splna svoj ucel..
no ja som tu zmenu postrehol pondelok uz, pocul som tam par songov co tam nemali co hladat, a potom vecer som cital toto..
fmko malo ak sa nemylim 1,9 percentny podiel na trhu, co vobec nebolo az take zle, kedze hrali v podstate vsetko to co sa inde nehralo.
nechapem moc ale tomu vysvetleniu, ze verni posluchaci sa nemaju bat, ze ta klasicka komercia bude tvorit len desat percent vysielania..
ked len desat, tak snad necakaju ze tam natahaju novych posluchacov, tych co maju radi tie komercne popove sracky a pocuvaju teraz funradio alebo nejake ine, ked tam to ide nonstop, a tu to maju len kazdu desiatu pesnicku. vobec tomu tahu pravdupovediac nerozumiem..
rádio FM už dávno nie je to, čo bývalo... zrušili dobré relácie, prišli tam noví moderátori ktorí sa ani vykoktať nevedia, teraz tam začali hrávať odpadkovú hudbu... stačí začať meniť niečo, čo je dobré - a už to dobré nikdy nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Tou svojou alibistickou teóriou "Chceme získať vyšší počet poslucháčov", si odplašia iba svojich skalných. Trochu kontraproduktívne.
nemyslím si, že by tam šlo len o toto. Ujo Vančo strávil v fmku veľa času, ale nie je ľahké tváriť sa, že alternatívne rádio je verejnoprávne médium..
(aj keď ja si myslím, že fmko v poslednej dobe poľavilo. ja som začala bez slova počúvať slovenský rozhlas a bola som spokojná.)
Ja už tiež tak nepočúvam Fm ako predtým, niektoré veci sa už nedajú počúvať, keď to hrajú 5x za deň. A pritom by sa dalo hrať toľko iných vecí. čo už...
@vulgarna hm.. k veci? ---
@transplantovana ---
--- ono celkovo verejnopravne media v dnesnej dobe nemaju velku sancu konkurovat ostatnym lebo okrem toho ze zaspali dobu nemozu byt tak komercne vzhladom k tomu, ze maju urcitu strukturu ktora proste musi byt..
na druhej strane zmena je zivot a nie vzdy musi viest nutne k zhorseniu a ono odplasit par skalnych za cenu ziskania vacsieho poctu novych zas splna svoj ucel..
ale nepocuvam, takze hodnotit nemozem..
fmko malo ak sa nemylim 1,9 percentny podiel na trhu, co vobec nebolo az take zle, kedze hrali v podstate vsetko to co sa inde nehralo.
nechapem moc ale tomu vysvetleniu, ze verni posluchaci sa nemaju bat, ze ta klasicka komercia bude tvorit len desat percent vysielania..
ked len desat, tak snad necakaju ze tam natahaju novych posluchacov, tych co maju radi tie komercne popove sracky a pocuvaju teraz funradio alebo nejake ine, ked tam to ide nonstop, a tu to maju len kazdu desiatu pesnicku. vobec tomu tahu pravdupovediac nerozumiem..
este tu je o tom pekny blog celkom
» sedlak.blog.sme.sk/c/221316/RadioF...