mam 17, to je uz pekny vek mat dakeho priatela... ja som vsak este ani jedneho chalana nemala.....som z toho sdost smutna.... nevem cim to je.... kamarati mi stale vravia ze sa neboj daky pride je to len otazka casu....uz neviem ci je to otazka casu alebo
uz prestavam o tom pochybovat.....ked sa na teba nik milo nepozre neusmeje ked si niekde medzi ludmi... neflirtuje...proste nejaky ten signal od druheho pohlavia
Pokiaľ budeš stále myslieť len na to že si sama a budeš z toho stále len smutná tak sa ti nepodarí žiadneho ,,šuhaja,, uloviť - skús na to vôbec nemyslieť a bav sa s chalanmi normálne ako keby si sa bavila s babami.
Ale ak mám pravdu povedať - tak táto rada ti bude na prd pretože nefunguje a popravde na toto nie je žiadna rada
ved prave preto.... nikoho nepritahuju zufalci co si nasilu niekoho hladaju- este horsie ked len cakaju. skus na to zabudnut, na to ze nejakeho potrebujes a uvidis ze to bude hned lepsie.. je to takto ovela pritazlivejsie.
mam sestru,ktora tiez svoju prvu lasku spoznala v 18...aa su baby , ktore nie su skarede ani hlupe a chalana nemaju.Obcas sa chalani takych dievcat jednoducho boja...neboj urcite ten cas pride a mozno je to otrepane ale laska pride vtedy ked to najmenej cakas
TY KOKOS, ze "uz mam az 17 a este som nikoho nemala" *lol*
Boze, hovoris, jak keby si mala v osemnastich uz zomierat. TOTO Ťa určite počká. Nepochopím takéto typy, že ešte obyčajní puberťáci a už strašlivo plačú a hľadajú vzťahy, ako by to bolo to najprimarnejsie na celom zivote. Skus nic nehladat, ono to RAZ urcite pride a samo.
viem ze vsetko toto vyznie dost blbo ako keby som z toho robila velku dramu...ale ked vidim vsetkych svojich blizkych ako maju niekoho a ja som tam sama co nikoho nemam tak si pridem medzi nimy taka odstrcena a nepotrebna.... ked vidim ze chcu byt sami a ja nevem kam ist a co robit v tej chvili ked viem ze chcu byt sami.....
nič si z toho nerob, poznám to. Nechaj všetko len tak ísť a ono to príde. Alexander Dumas povedal: čakať a dúfať. Ale až za tebou to domov nepríde.Stačí ísť do mesta na pivo
No ja mam 20 rokov a tiez som nikdy nikoho nemal. Ale za to si ma ludia vazia takze ja nemusim riesit to, aby som si hladal tu, ktora by si ma vazila .
Este mas cas. ked si vydrzala do teraz vydrzis este rok dva
Skus sa okolo seba porozhliadnut a mozno mozno dakoho najdes
@22 staci si uvedomit jedine - to, ze by si nemala, je absurdne a relativne. Pre niekoho nemusis mat. A ineho mozes ocarit, ze sa do Teba zamiluje doslova na prvy pohlad! No tak HLAVU HORE.
lol dievca nic si z toho nerob...bud rada ze nie si jedna z tych pic co potrebuju frajerov uz v 13-14...ja som mal prvu babu az v 19...priznam sa ze aj ja obcas lutujem ze som so vztahmi nezacal skor ale vraj som o nic neprisiel
Holka, co ti poviem, nemas co stratit, dnes je trend mat znamost co najskor, ale nevidim v tom zmysel, ked sa 13, 14 alebo aj 18 rocne DETI (ano, deti, dobre citas ) musia s niekym vlacit, skutocna laska neprichadza naraz, take vztahy vacsinou nemaju dlhe trvanie a zbytocne ti a aj tej druhej strane zrania srdce... Ja uz sa opakujem x-ty krat - mam 22 rokov a holku som este nemal, netvrdim, ze som norma alebo ze kazdy musi byt taky, ale si myslim, ze na take veci sa naozaj oplati cakat a hlavne dobre sa na ne pripravit, predcasnymi vztahmi sa len zbytocne vycerpavas
Ja viem, je to dnes in a kto nema partnera, tak ma sklon povazovat sa za nieco menej, ale to je blbost, lebo krasy mas dost (aspon tej vonkajsej, co je vidiet na fotke, pekne sa usmievas , treba co najviac rozvit tu vnutornu a nemas sa coho bat, ak "prides" o zlomene srdce z nezrelho vztahu s nezrelym clovekom, mozes byt len rada
Tak drzim palce, neboj seba, niekde na teba urcite caka pan Pravy a ak by ti aj cely svet hovoril, ze to je blbost a mas si uchytit co najskor to, co je, aj za cenu predcasneho vztahu, tak ja si budem stale mysliet toto
No ako tu uz niekto povedal nehladaj nasilu... uvolni sa, chod s partiou do mesta, zabavaj sa, uzivaj si. Znie to ako klise ale je to tak. Ale hlavne je nie sa tvarit ale proste sa s tym akoby zmierit - nemas nikoho a co? Mozes si uzivat, nemusis nikomu venovat volny cas a mozes sa viac venovat tomu sa ta bavi. A ono to pride
uzivaj si.vsimaj si chalanov, ked sa ti nejaky zapaci tak po nom chod, neboj sa, vecsina chalanov neodmietne ked sa mu ponuka nejake dievca.par flirtikov ti neublizi prave naopak...samozrejme nie stale len obcas a mozno prave tak spoznas niekoho s kym by si to mohla skusit len nebud zufala lebo skoncis tak ze prijmes prveho debila co s ati ponukne a budes sa trapit
no tak kukla som sa na tvoju foto......... a nie si škrata....... to určite....... a nikoho si ešte nemala??? ani ja......... a čo..... síce by som už tiež chcela tak ako ty, ale ono to časom príde...... a aj mne kamoši hovoria to isté, ale je to pravda ........ a určite si už musela zažiť, že ťa nejaký chalan chcel, a možno aj chce a ak nie, tak si len o tom nevedela............. a ako si nejakého získať, .....??? to sa nedá len tak, keď chceš ozajstný vzťah, nie len na základe hormónov,........ dotyčnú osobu musíš spoznať a cítiť sa pri nej fajn, možno tvoja budúca láska je pri tebe bližšie ako si myslíš (možno je to otrepané, ale je to tak) už som to zažila, napr. môj spolužiak ani neviem kedy a už to bolo, rachla som sa do neho......... ale tu neide o mňa ale o teba...... niekoho si nájdeš, ale určite sa nevrhaj do vzťahu len preto, aby si už s niekým chodila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale nie, srandujem urcite raz sa dajde daaky suhaj
Sesternica, ma chalanov uz od 12 a potom sa stazuje ze jej nevychadzaju romaniky
Bud rada ze si rada
nesmiees pochybovat, zivot je ako sinusoida, to poznas...to pisem vsade. mozno dalsich 17 rokov bude najstastnejsich v tvojom zivote, co vies
tak ti poviem..ja som tiez nikdy nemala chalana a ani nechcem, neviem si to predstavit venovat mu cas a tak..
nvm asi to mam len teraz taky pohlad..nvm..
Ale ak mám pravdu povedať - tak táto rada ti bude na prd pretože nefunguje a popravde na toto nie je žiadna rada
či zlá rada?
ale ináč držím palce
Boze, hovoris, jak keby si mala v osemnastich uz zomierat. TOTO Ťa určite počká. Nepochopím takéto typy, že ešte obyčajní puberťáci a už strašlivo plačú a hľadajú vzťahy, ako by to bolo to najprimarnejsie na celom zivote. Skus nic nehladat, ono to RAZ urcite pride a samo.
Este mas cas. ked si vydrzala do teraz vydrzis este rok dva
Skus sa okolo seba porozhliadnut a mozno mozno dakoho najdes
Ja viem, je to dnes in a kto nema partnera, tak ma sklon povazovat sa za nieco menej, ale to je blbost, lebo krasy mas dost (aspon tej vonkajsej, co je vidiet na fotke, pekne sa usmievas , treba co najviac rozvit tu vnutornu a nemas sa coho bat, ak "prides" o zlomene srdce z nezrelho vztahu s nezrelym clovekom, mozes byt len rada
Tak drzim palce, neboj seba, niekde na teba urcite caka pan Pravy a ak by ti aj cely svet hovoril, ze to je blbost a mas si uchytit co najskor to, co je, aj za cenu predcasneho vztahu, tak ja si budem stale mysliet toto
povedzme ze este neni ten spravny cas na to