@2 teda aspoň ja, keby som to takto povedal, tak by som to takto myslel.......možno by som ešte dodal, že naozaj chyba nie je v Tebe, ale na mojej strane....
Vieš, kamoši to tak robia...ako sú to sráči lebo nepovedia na rovinu ako to je...milou formou ťa posiela do hája...teda aspoň je v tom veľká pravdepodobnosť...čiže hľadaj niekoho kto sa nebojí priznať fakty a city
@fluptak neviem no..ja si stále myslím, že rozchod z dôvodu "nie som pre teba dosť dobrý" je somarina...
človek si zaslúži lásku a ak je naozaj milovaný, je milovaný aj s chybami, ktoré má...preto ak si milovaný, nemal by si končiť vzťah kvôli niečomu takému...lebo je to skôr výhovorka pre to, že si slabý a nedokážeš sa sám prijať, respektíve ti daná osoba dostatočne nevyhovuje..
a to už jej radšej povedať do očí...bolí to o dosť menej
@maykky ale prečo tam je použité to slovíčko "ľubim ťa"???? Keby len povie, že naozaj nerozumieme si, nefunguje to, tak to ako chápem, že to dáva logiku, ale prečo by do toho znova ťahal city??? Toto mi na tom nesedí......
@domcirock Znamená to to, že ťa už neľúbi a že ťa nechce...to nevie/nedokáže ti to povedať priamočiaro, aby nebol za necitlivé hovädo...preto to takto zahrá do outu...
ze uz to neni laska ale nechce ta ranit ..uz s tebou nechce byt ale ma ta rad ..ale nevadio by mu keby ste sa uz nikdy nevideli ..ale ani keby ste sa rozisli v dobrom
a ešte povedal také niečo že chce chvíľu sám, že nechce momentálne vzťah..ale ja verím, že sa k sebe opäť vrátime, bojujem o našu lásku až do posledného výdychu
@fluptak...ani mne ale určitým smerom aj dáva....ked boli spolu, určite ju nechce odkopnúť ako každú druhú...alebo proste je fakt zmätený (menšia pravdepodobnosť) @domcirock ....pekné že o ňu bojuješ ...prajem veľa šťastia, nech ste čo najskôr spolu
nerieš čo tým myslí, keby ste sa po tomto nerozisli nikdy by to už nebolo take ako predtým, lebo ty by si sa snažila aby bolo všetko okay ale on to tak už necíti... po dvoch rokoch to zamrzí, ale nie je pre teba správny chalan, keď ti po takom čase nedokáže povedať na rovinu to čo cíti a ako to všetko je úprimnosť nadovšetko drž sa
môže ťa chalan ľúbiť, ale skrátka v dôsledku určitých vecí sa jeho postoj k tebe zmenil (môže za to sklamanie, nedôvera..a ďalších x vecí) a skrátka už mu asi začína dochádzať, že keby bol s tebou dlhšie, mohol by sa veľmi sklamať a tak to chce radšej ukončiť predčasne..
mozno ti neklame. v kazdom vztahu pride k stereotypu a mat stereotyp ked mas 20? neviem kolko ma tvoj priatel rokov ale viazat sa v 20 dokaze len malokto. jednoducho si uvedomis ze este nechces vztah, ze sa chces bavit, zit.
nehovorim ze sa to neda vo vztahu alebo ze akonahle nechce clovek vztah bude skakat z postele do postele, ale jednoducho ked mas cloveka rad, je to pre teba akasi povinnost a hlavne velka zodpovednost a svojim sposobom ta to zvazuje.
podla mna je to od neho svojim sposobom pekne (teda ak neklame.. a ak klame tak je debil a dobre ze si sa ho zbavila ) naco ta tahat za nos a sam sa bude dusit vo vztahu aj ked ta lubi. nakoniec by to aj tak neskoncilo dobre.
@smoldo56 nikdy v živote som mu neublížila ani ho neoklamala. Nedokázala by som to a vlastne ani neviem, prečo by som to mala urobiť človeku, ktorého milujem najviac na svete.
neviem v takýchto otázkach odpovedať, pretože by som usudzovala podľa seba,.. ani jeden z nás ho nepozná tak ako ty a všetky naše dohady budú možno z cesty..v každom prípade držím palce nech je to ok
Ze ta uz nechce ale nechce ani aby si o nom rozsirovala nepekne reci lebo chcel by mat siroku sancu u ostatnych zien tak aby si mohol vyberat bez predsudkov tych, ze ako kruto sa zachoval...takze ti dava iluziu ze to skoncilo dobre aby si bola ticho a nerobila z toho dramu...
@fluptak@domcirock presne preto tam je to lubim ta lebo ako si videl ze ona by ho do prdele poslala ,,luxusne" tak on ju dobre pozna a asi sa jej boji, tak pre ukludnenie take zufale gesto nech je milosrdna jej povedal ze ju miluje...asi chce maz vo vztahu nejaky klud, neznost, nieco pekne pokojne a citi ze od nieho cakas nieco velke a gesta ta miluje a vie ze toho neni schopny a vycerpava ho ze ta taha za nos...lebo dakedy si pd teba nieco sluboval kym ta este nepoznal a zistil ze vzhlad nie je vsetko...jezis tak by mi to pasovalo do toho co popisujes ale nic neviem...no maj sa teta. Presne jak tu uz bolo povedane nenaser sa a cau...ja by som nemala byt nikdy uprimna.
@method nemyslím si Niekedy nám natrepete kraviny štýlu "zaslúžiš si lepšieho" alebo "si pre mňa príliš dobrá", alebo "nerozumieme si" keď vás to už s nami nebaví, alebo máte inú Ale zase červený bod, lebo tie, ktoré vám to zožerú, aspoň neodídu z toho vzťahu s úplne zlomeným srdcom...
A k téme.
@domcirock (aj tebe, @fluptak ) To, že povedal, že ťa stále ľúbi, je logické - nech už je dôvod rozchodu akýkoľvek, väčšinou sa po takom dlhom vzťahu všetci rozchádzame s tým, že ešte máme nejaké pozitívne city k tomu druhému. Ja som sa ani raz nerozchádzala s tým, že by som chlapa už neľúbila. Ale už som ho nemilovala. Boli tam proste iné faktory, pre ktoré som už ten vzťah nechcela naďalej. Ale keď je človek s niekým rok, dva alebo viac, určite tam je aj veľa pekného a aj dosť dôvodov, prečo v tom vzťahu tak dlho zotrval. A pokiaľ ťa nedobije, nezabije ti celú rodinu, alebo ti nejako inak tragicky neublíži, tak sa nerozchádzaš v zlom...Teda aspoň u mňa to tak bolo a aj v mojom okolí to sledujem - dospelí a rozumní ľudia nerobia okolo (normálneho) rozchodu hystériu. A keď sa rozchádzajú kvôli tomu, že im niečo neklape - nemajú rovnaké záľuby, názory, priority, ivotné ciele, niečo im na tom druhom vo vzťahu vadí, atď - neznamená to, že všetko pozitívne voči tomu druhému zmizlo, aj keď usúdia, že s ním už nechcú "chodiť".
Čo tým mohol myslieť? Všeličo. To, že má inú, to, že už ho vzťah s tebou nudí a že mu prekáža stereotyp, alebo to - ako už niekto vyššie písal - že zistil, že sa nechce v takom mladom veku viazať v niekoľkoročnom vzťahu a že sa ešte chce baviť, žiť, skúšať a vyblbnúť. Mohol mať aj také dôvody, aké si ani nevieš predstaviť...pravdepodobne sa ich už nedozvieš. Ak ti ich nechce povedať, proste ti ich nepovie, aj keď, opýtať sa ho môžeš. Ale aby si si ho neznepriatelila, ak sa s ním chceš dať dokopy...s čím ja nesúhlasim. Tiež som sa po dvojročnom vzťahu rozišla, nechala som sa ukecať, aby som sa vrátila späť a urobila som to. Nie je dobré lepiť vzťahy.
Pokiaľ by si ho poznala lepšie ako on sám seba, ako si napísala, tak by si vedela, čo tým myslí, nie?
Ty máš ozaj 20 rokov, keď napíšeš, že poznáš niekoho lepšie, ako on sám seba? To by som si nikdy netrúfla tvrdiť, a to sa psychológiou celkom zaoberám a baví ma...Môžeš niekoho poznať, poznať ho dobre, rozumieť mu, ale niepoznať ho lepšie, ako on sám seba... jedine, že by bol nejakým spôsobom mentálne zaostalý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
človek si zaslúži lásku a ak je naozaj milovaný, je milovaný aj s chybami, ktoré má...preto ak si milovaný, nemal by si končiť vzťah kvôli niečomu takému...lebo je to skôr výhovorka pre to, že si slabý a nedokážeš sa sám prijať, respektíve ti daná osoba dostatočne nevyhovuje..
a to už jej radšej povedať do očí...bolí to o dosť menej
Nemyslí to nejako. Proste to tak je a koniec...
ja si tiež myslím, že to bol stereotyp, ale chyba je na oboch stranách určite
mozno je to aktualnou situaciou vo svete..(sice neviem ako ste vy dvaja na tom,praca,skola)..
skus sa ho narovinu opytat v com je problem.
ale tak či tak ho ľúbim a nevzdám sa ho...ale prisahám že ak sa dáme ešte dokopy a ublíži mi tak ho sama pošlem do prdele...luxusne!
Co je na tom take nezrozumitelne? My vacsinou nie sme ako vy zeny, ze poviete jedno, ale myslite si dalsich 10 roznych veci.
nehovorim ze sa to neda vo vztahu alebo ze akonahle nechce clovek vztah bude skakat z postele do postele, ale jednoducho ked mas cloveka rad, je to pre teba akasi povinnost a hlavne velka zodpovednost a svojim sposobom ta to zvazuje.
podla mna je to od neho svojim sposobom pekne (teda ak neklame.. a ak klame tak je debil a dobre ze si sa ho zbavila ) naco ta tahat za nos a sam sa bude dusit vo vztahu aj ked ta lubi. nakoniec by to aj tak neskoncilo dobre.
A nebolo by to preto, že by som mal strach z niečoho, ale preto, že to niečo hovorí o tebe a dávaš tomu priestor.
A k téme.
@domcirock (aj tebe, @fluptak ) To, že povedal, že ťa stále ľúbi, je logické - nech už je dôvod rozchodu akýkoľvek, väčšinou sa po takom dlhom vzťahu všetci rozchádzame s tým, že ešte máme nejaké pozitívne city k tomu druhému. Ja som sa ani raz nerozchádzala s tým, že by som chlapa už neľúbila. Ale už som ho nemilovala. Boli tam proste iné faktory, pre ktoré som už ten vzťah nechcela naďalej. Ale keď je človek s niekým rok, dva alebo viac, určite tam je aj veľa pekného a aj dosť dôvodov, prečo v tom vzťahu tak dlho zotrval. A pokiaľ ťa nedobije, nezabije ti celú rodinu, alebo ti nejako inak tragicky neublíži, tak sa nerozchádzaš v zlom...Teda aspoň u mňa to tak bolo a aj v mojom okolí to sledujem - dospelí a rozumní ľudia nerobia okolo (normálneho) rozchodu hystériu. A keď sa rozchádzajú kvôli tomu, že im niečo neklape - nemajú rovnaké záľuby, názory, priority, ivotné ciele, niečo im na tom druhom vo vzťahu vadí, atď - neznamená to, že všetko pozitívne voči tomu druhému zmizlo, aj keď usúdia, že s ním už nechcú "chodiť".
Čo tým mohol myslieť? Všeličo. To, že má inú, to, že už ho vzťah s tebou nudí a že mu prekáža stereotyp, alebo to - ako už niekto vyššie písal - že zistil, že sa nechce v takom mladom veku viazať v niekoľkoročnom vzťahu a že sa ešte chce baviť, žiť, skúšať a vyblbnúť. Mohol mať aj také dôvody, aké si ani nevieš predstaviť...pravdepodobne sa ich už nedozvieš. Ak ti ich nechce povedať, proste ti ich nepovie, aj keď, opýtať sa ho môžeš. Ale aby si si ho neznepriatelila, ak sa s ním chceš dať dokopy...s čím ja nesúhlasim. Tiež som sa po dvojročnom vzťahu rozišla, nechala som sa ukecať, aby som sa vrátila späť a urobila som to. Nie je dobré lepiť vzťahy.
Pokiaľ by si ho poznala lepšie ako on sám seba, ako si napísala, tak by si vedela, čo tým myslí, nie?
Ty máš ozaj 20 rokov, keď napíšeš, že poznáš niekoho lepšie, ako on sám seba? To by som si nikdy netrúfla tvrdiť, a to sa psychológiou celkom zaoberám a baví ma...Môžeš niekoho poznať, poznať ho dobre, rozumieť mu, ale niepoznať ho lepšie, ako on sám seba... jedine, že by bol nejakým spôsobom mentálne zaostalý.