Zazili ste niekedy, ze ste "sli" po nejakom dievcati, ktore na prvy pohlad vyzerala, ze ma nejake hodnoty, moralku a celkovo posobila ako "zena, ktora nedava kazdemu", ale nakoniec ste sa dozvedeli, ze opak je pravdou? Ze ak ma krizu, alebo ovuluje alebo
tak zase podla mna ked to dievca obcas zrobi nieje to az take hrozne clovek sex potrebuje a ked nema vztah a nechce mat vztah lebo sa nato neciti co je na tom zle ? chlapci to robia pravidelne a radi preco nie zeny
@zuzana236 Ved kto nie?..ani ja nemam moc rad naivne "trubky", ale co ma stve je to, ze taketo dievcata sa tvaria a posobia hrozne "panensky", anavonok su znechutene temami, ktore sa co i len tykaju sexu a pod., a pritom to robia kade-tade.
@madnesshouse Jasne, sex je potreba, ale preco potom sa tvaria tak, ze sex im netreba, su znechutene na sexualne temy a pod.?? Lebo poznam take, co maju rady sex,a v pohode o nom hovoria, a netaja sa, ze maju volne vztahy.
a čo tak "tichá voda brehy myje" ... prečo by sa mala chváliť tým, že si raz za čas s nejakym chlapom užije. každý človek má svoje potreby, a ked sa tým nechce chváliť, je to jej vec
čo vás toľko kare že si niekto užíva? holka čo s nikým nechodí si má odoprieť pekného chlapa len preto, že slováci majú v povahe súdiť a posudzovať?
Skôr by som sa zamýšľala nad takými, čo majú plnú hubu toho aká je tá a tá kurva, pritom ich decko čo mali v 16tich kočíkuje ich vlastná matka a po oteckovi vystriedala ďalších 5 zatiaľ čo chodila s 3 naraz....
@klaudiqaaa Tu nejde ani tak o to uzivanie, ale skor o take "pokrytectvo"..chapes, ked si niekto rad uziva, v pohode..ale ak ten clovek posudzuje druhych podla toho, aky maju sexualny zivot a same sa tvaria, ze ony su slusne, tak je to uz nieco ine...
@bludiacisvetom Chvalit sa nemusi, ale ak sa znechutene tvari pri rozpravani o sexe a vztahoch, a pritom sama si uziva, kde sa da, tak to uz je nieco ine
@echoechoecho nie.. chlapi som tiež taki, že keď sa da tak si s niekym zasukaju... a nechapem ako co ze "hra sa na slusnu" ako co ma hovorit teraz všetkym že s kym spala? blbosť podla mna..
@lenkaska1 ako, nie vsetci chlapi su taki, ze ked sa im zena "ponuka", tak ju otrtkaju, mozno to funguje medzi pubertiakmi...nie, to je dalsi extrem...ved staci normalne sa bavit,...a nechapes tomu, ze je to pokrytecke, vies take zeny si chcu vytvorit v spolocnosti obraz osoby s moralnym kreditom, ale pritom ziadnu moralku nemaju
@echoechoecho ..áno to poznám, budem ťa presviedčať o opaku a ty sa ma budeš snažiť presvedčiť, že sa ku*vím kade chodím ..ako sorry, ale nepotrebujem si u teba dokazovať niečo, sama viem ako to je,že to čo si napísal v opise ankety na mňa neplatí a vôbec taká nie som a nemám potrebu ti to tu vykladať bližšie
@echoechoecho ..no čo ešte nepovieš čo sa ja nedozviem o mojej vymyslenej minulosti a milostných avantúrach ako to je fakt vtipné..normálne sa smejem až ma brucho bolí..haha ..tak skutočnosť ešte horšia..a to hovorí človek, čo ma "pozná" pár minút ..ty si teda trúfalý, sa nezdáš
@jana2710 Nechci vediet O to mi cely cas ide, aby si sa zasmiala nad svojou minulostou, dostala rozum, a sla dalej Nemusim ta poznat, aby som mal pravdu.
@echoechoecho ..ale prosím ťa..ako ja nemôžem za to, že si stretol zrejme baby, čo boli také, že"nedávali každému" ale opak bol pravdou..alebo nejaké ku*vy a teraz ma to ideš poučovať aby som dostala rozum a šla ďalej taký ako ty..nad nimi sa dokážem len pousmiať,lebo mi spríjemnia deň takýmito kecami a poučkami ako keby ma poznali 10 rokov a vedeli o mne všetko..ty vieš tak veľké nič a myslíš si, že máš pravdu a to ma ani poznať nemusíš..áno, len tak ďalej..to takto ďaleko zájdeš v živote, keď budeš posudzovať ľudí podľa svojej pravdy
@jana2710 Na poucovani nie je nic zle, aj nieco sa naucis Len sa smej, je to zdrave Ked neviem nic, tak preco potom stale vypisujes, ze nie si taka a pod.? Nie si si ista, ci co? Dakujem za naucne kecy, o tom, kam daleko zajdem...som s tym zmiereny a spokojny
@echoechoecho ..tak z tohto sa teda naučím ..ja som si istá..to len ty máš dáku silnú potrebu "presviedčať" že som presne taká, ako si to vyššie spomenul .to som rada, že si s tým zmierený a spokojný
@jana2710 Naucis, ak ma zacnes pocuvat...ale to evidentne odmietas, ale to je chyba! Si sa teraz vyfarbila, ako "odbornik", ktory z komentov dokaze zhodnotit potreby druhych, i ked ich nepozna...uz ma viac nenapodobnuj!
@echoechoecho ..a ty si ako kto že mi tuto píšeš, že by som ťa mala počúvať? nemám najmenší dôvod na to áno? neboj sa, ani som sa ťa nechystala napodobňovať
@jana2710 Nieco ovela lepsie ako vtipnu kasu...skoda, ze ty si vypila kysly dzus vaznosti Teba nanepadne kopa veci, a nikoho to netrapi ...je toho vela, ale nema to cenu...ty sa tiez drzis "svojej pravdy" A hlavne veci som ti uz povedal...rob s tym co chces...
@flysser Ked niekto pije je zly?..ved pit neznamena opijat sa...ale s tou spolocnostou mas asi pravdu, nestoji za vela, ale v dnesnej dobe nemas velmi na vyber.
@echoechoecho ale mas doba bola vzdy zla, a vzdy starsia generacia nadavala na tu mladsiu, uz staroveky sumeri, to len niektori ludia tvrdia ze dnesna doba je ta najhorsia. je sice zla, ale slusny ludia sa najdu.
@flysser Nepisal som o celej spolocnosti, ale iba o tej, kde sa pohybujem A ak by som s mal vybrat tuto spolocnost z mojho okolia, tak by som sa musel prestahovat.
@echoechoecho napisal si ze nemas na vyber ak tam lepsia nieje, tak to mi je luto, ale ja osobne musim povedat, ze aj ked 95% ludi z mojho okolia su debili, najdu sa aj normalny
@flysser Ved nemam na vyber...musim zit v spolocnosti, aku mam v okoli alebo sa prestahovat alebo zit ako forever alone guy Ber do uvahy, ze z tych 5% je tak 15% mladych ludi, priblizne v mojom veku, s ktorymi by som si aj rozumel po generacnej stranke.
@echoechoecho ty si choď prosím ťa dať studenú sprchu a aspoň 2 facky k tomu lebo urážať tu niektoré dievčatá ako @jana2710 že sú hneď kurvy že napísu "macho" sa mi nezdá pekné pritom ich vôbec nepoznáš
@smajl0 A ty sa prosim nauc citat medzi riadkami a nie spravat sa ako 10-rocny tutmak A nikto ich neurazal, vsetko to bolo v ramci srandy predsa...btw nemalo to nic spolocne s tym, ze napisali "macho"...omg
@echoechoecho no vieš poviem ti to takto, čakáš "vážne" odpovede na tvoje fórum ale pritom si sám z druhých robíš srandu? ... teraz mám o tebe zas pekný obrázok ja a ja som ten 10 ročný?
@smajl0 Nie, necakam vazne odpovede, a ani nikde som netvrdil, ze odpovede musia byt vazne...si prilis domyslavy. A niekedy je lepsie hovorit aj o vaznych veciach s humorom Uprimne, koho to zaujima co si myslis? Ano, cim dalej, tym viac tak posobis.
@echoechoecho ako úprimne mi je ťa lúto ale nik nemôže za to, že to tvoje vyhliadnuté dievča dáva všetkým okolo len tebe nie a teraz si myslíš že navážanie do druhých ľudí ti spraví radosť teda pardon, oprava, nemyslíš ... dokazuješ
@smajl0 V pohode, nemusi ti to byt luto, lebo nedava kazdemu Ale ak si si chcel rypnut do mna, tak si ukazal, ze si este vacsi kkt ako som si od zaciatku o tebe myslel. Lebo tebe to navazanie robi fakt radost, ked si si nevsimol, ze si tu jediny, kto sa tu naozaj navaza do druhych. Takze si potom niekde na urovni 10-rocneho uboziaka.
@smajl0 Jedinu vec viem isto...ty si kkt pre 99,999% ludi. ...nie do kazdeho, iba do teba, lebo ty si to svojim infantilnym spravanim aj zasluzis, a ked to nevies zniest, to je tvoj problem...ved nikto s tym nemal problem, ale ty si tu prvy prisiel a hned prvy tvoj post bola neopodstatnena kritika, lebo si nepochopil o co go, a teraz sa snazis vsemozne vyhovarat a dristat jednu perlu za druhou...dieta, co si kompenzujes?
PS. ten obrazok je "fakt "so hardcore...povec, chodis aspon na druhy stupen?
prečítal som si celé toto fórum a prezradím ti že jana2710 ťa nepekne vysmiala no právom to čo si tu predviedol sa nedá nazvať inak ako chvástanie... ak sa takto rozprávaš z dievčatami aj v reály tak to nieje bohvie čo...
a k téme žiadne inteligentné dievča nechce byť považované za kurvu čo dá každému, no milovanie zbožňuje, tak si ho predsa nebude odopierať...
@echoechoecho ..nedá mi nereagovať..hoc som už teda reagovať na tvoju osobu nechcela.. ale je smutné, že ak ti niečo nevyšlo a máš potrebu takýmto úbohým spôsobom urážať ľudí, ktorých ale vôbec nepoznáš
@echoechoecho poznám jednu, ktorá tvrdila týpkovi, že to robí prvýkrát, že s ním bola skorotehotná... podviedla ho s ďalšími dvomi na jednom mieste v jeho neprítomnosti. Takéto dievky majú komplexy zo života, buď s nimi niekto zaobchádzal ako s handrou, alebo boli doma bité... preto majú pocit, že každý chlap je len bábka, s ktorou sa pohrajú a odkopnú
Toto jedna postava v jednej kunderovej poviedke brala ako ultimátne donjuanovské víťazstvo. (aj keď tam bol len jeden takýto prípad, nebolo ich 16316 )
@roxanie Tak podakuju im akurat taki idioti alebo taki, ktori ich mali len na sex, ale to aj tie zeny mali tych chlapov len kvoli sexu, takze u nich to je fifty fifty.
@echoechoecho@4 tomu sa povie 'srat si do hu huby' ja sa zase v spolocnosti neznechucujem nad sexualnymi temami a dost rada a casto o tom vtipkujem aj trochu perverznejsie, ze by si niekto mohol pomysliet, ze som nejaka stetka -.- ale opak je pravdou, urcite nedavam chlapom kade-tade a je to proti mojej moralke a pod moju uroven, cize to bude asi opacne, tie, co sa tvaria slusne, su najvacsie kurvy...ja sa neprotivim zase takym temam, ale kurva urcite nie som
a nepoznam ziadnu taku zenu podla tvojho popisu, mozno preto, ze sa so zenami bavim len minimalne a viem preco
Bol tam predpoklad, že dievča, ktoré odmietne len jediného si tohto jediného vyberie veľmi starostlivo.
A potom keď bude konfrontovaná so svojou promiskuitnou povahou, vždy sa môže uchýliť k tomu, že s ultimátnym donjuanom nešla, takže to až taká radodajka nebude.
Ale teda túto druhú vetu som dosť vyfabuloval, tak to tam napísané nebolo.
@momoglamorous ved sex patri k zivotu, tak nechapem co sa ma niekto dospely nad tym pohorsovat,a je to len tvoje plus, ze vies rozlisovat medzi recami a skutkami ...mam pocit, akoby tie zeny boli presne opacne ako na prvy pohlad posobia tak ja sa s nimi bavim dost a niekedy nevychadzam z "uzasu"
@tunidlo pockat, zas si to tak napisal, ze ani sokrates tomu nepochopi... cize vlastne on sa utesoval tym, ze ta baba asi nebola az taka lahka, ak nesla s nim?
Bola ľahká extrémne, ale on predpokladal, že s ním nešla preto, lebo si veľmi dobre rozmyslela s akým zvodcom nepôjde, aby jej mohla v jej predstavách stúpnuť jej vlastná dôstojnosť.
@echoechoecho zenske su dobre herecky co ti poviem, no ak ju nepoznas osobne a toto mas len tak zo vseobecnosti... tak by som to brala s rezervou, nevies co si ta holka mysli... co robi a preco robi
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
tak to je vtipne teda ako neviem ja robim podla seba...ak sa mi pači nejake dievča tak sa snou prve snazim skamošiť a viac spoznavat aby sme o sebe vedeli čo najviac a tak...a ne ako poniektory ze jeden alebo nwm kolko vecerou a uz hned FIK FIK.... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Skôr by som sa zamýšľala nad takými, čo majú plnú hubu toho aká je tá a tá kurva, pritom ich decko čo mali v 16tich kočíkuje ich vlastná matka a po oteckovi vystriedala ďalších 5 zatiaľ čo chodila s 3 naraz....
dobre, ešte niečo máš na srdci, čo by si mi chcel odkázať? ak nie, tak ma veľmi tešilo..ďakujem za pobavenie
a inak urazil som ťa, že mi tu nadávaš?
CYA Machko môj
PS. ten obrazok je "fakt "so hardcore...povec, chodis aspon na druhy stupen?
prečítal som si celé toto fórum a prezradím ti že jana2710 ťa nepekne vysmiala no právom to čo si tu predviedol sa nedá nazvať inak ako chvástanie... ak sa takto rozprávaš z dievčatami aj v reály tak to nieje bohvie čo...
a k téme žiadne inteligentné dievča nechce byť považované za kurvu čo dá každému, no milovanie zbožňuje, tak si ho predsa nebude odopierať...
..nuž čo..ľudia sú rôzni a nervózni
Toto jedna postava v jednej kunderovej poviedke brala ako ultimátne donjuanovské víťazstvo. (aj keď tam bol len jeden takýto prípad, nebolo ich 16316 )
a nepoznam ziadnu taku zenu podla tvojho popisu, mozno preto, ze sa so zenami bavim len minimalne a viem preco
Bol tam predpoklad, že dievča, ktoré odmietne len jediného si tohto jediného vyberie veľmi starostlivo.
A potom keď bude konfrontovaná so svojou promiskuitnou povahou, vždy sa môže uchýliť k tomu, že s ultimátnym donjuanom nešla, takže to až taká radodajka nebude.
Ale teda túto druhú vetu som dosť vyfabuloval, tak to tam napísané nebolo.
Vo svojich očiach potvrdenie svojho zvodcovstva.
Nie ...
Bola ľahká extrémne, ale on predpokladal, že s ním nešla preto, lebo si veľmi dobre rozmyslela s akým zvodcom nepôjde, aby jej mohla v jej predstavách stúpnuť jej vlastná dôstojnosť.
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
» seduction.sk/kurzy-seminare-...
Martin, Zvolen