Otázka (hlavne pre dievčatá) ohľadom vekového rozdielu.
Baby, holky, dievčatá, ženy. Došlo u vás niekedy k tomu aby ste chlapcovi (mužovi) ktorý mal o vás vážny záujem dali košom len preto, že bol podstatne starší?
skôr by som povedala, že keď je zas až o toľko starší vôbec by som sa s ním nejakým spôsobom nezbližovala. čiže ani by som ho nepoznala a vôbec by som nerozmýšľala, že by som s ním niečo mala.
Ale zas pre každého znamená "podstatne starší" niečo iné
hmmmm raz ano. ale vlastne len nepriamo. pretoze uz sme mali trosku odlisne predstavy o vselicom prave vplyvom toho vekoveho rozdielu, tak som dosla na to, ze buducnost by to nemalo
ale nie takym stylom ze "hej ty mas o 8 rokov viac, chod prec"
odmietla som o 9 rokov starsieho.
Predtym sm boli dobri kamarati a potom to zacalo byt z jeho strany cudne... skoda ze uz z kamaratstva moc nezostalo ale som rada ze som sa vtedy do nicoho nepustila.
mala som 17 tusim
skor by som sa pytal opacne, ci babam vadi mat po boku chalana mladsieho. mne napr. baby v mojom veku vobec neimponuju, skor ma pritahuju vyspelejsie baby tak max do 5 rokov starsie
ja neviem, ale mne sa v poslednom oddobí bežne stáva, že na akciách, kde sú hlavne moji rovesníci (niečo cez dvadsať) , ma oslovujú práve muži, ktorí sú starší min. o 8 rokov odo mňa...netuším, čím to je, mne ešte mnohí tvrdia, že vyzerám tak o 3- 4 roky mladšie, a tiež si nemyslím, že by som nebola atraktívna ( aspoň čo hovorí okolie).. :/
Ak je mi ten muž sympatický a máme si čo povedať, tak sa mi prijmem pozvanie an rande, pôrečo nie, ale väčšinou aj tak zistím, že máme odlišné priority, očakávania od života..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale zas pre každého znamená "podstatne starší" niečo iné
ale nie takym stylom ze "hej ty mas o 8 rokov viac, chod prec"
no ale zase keby má o mňa záujem Johnny Depp, vekový rozdiel by mi vôbec nevadil
Predtym sm boli dobri kamarati a potom to zacalo byt z jeho strany cudne... skoda ze uz z kamaratstva moc nezostalo ale som rada ze som sa vtedy do nicoho nepustila.
mala som 17 tusim
Vek:2+7= optimalizácia.
A je jedno či je starší muž alebo žena.
Ak je mi ten muž sympatický a máme si čo povedať, tak sa mi prijmem pozvanie an rande, pôrečo nie, ale väčšinou aj tak zistím, že máme odlišné priority, očakávania od života..