@lesush bol ku mne strašne agresívny, len za to, že si MYSLEL, že som ho podviedla, alebo len tak z ničoho nič keď som mu povedala/spýtala sa ho niečo, čo sa mu nepáčilo....
@adulicek01 totižto..poznám chalana..milý, zlatý všekto čo treba..ale je v poslednej dobe akýsi čudný...keď mu nieoč poviem..nehcápe..potom sa zasmeje..mam tušáka že na niečom fičí..a preto sa aj bojím :/
@lesush sme spolu dodnes, lebo potom sa ukľudnil... aj keď mi teraz zvykne robiť horšie veci, predsa len city sú zraniteľnejšie ako telo, no som s ním rada aj keď niekedy sama neviem, prečo s ním som.... avšak vie ma podržať, dáva mi to, čo mi zatiaľ nikto iný nedal..ťažko to popísať.... skrátka ho ľúbim viac než seba.
@adulicek01 rada by som..ale uvidíme sa až dakedy..buduci tyžden, dovtedy sa aj zbláznim...:/ ale záleží mi na ňom .. preto to chcem vedieť.. a zároveň a bojím aj o seba..lebo je nepredvídateĺný, vieš...
Sa mi zda ze obcas asi posobym troska strasidelne svojim spravanim a prehnanym entuziazmom, ale ja za to nemozem, proste som uz taky a ak sa neluby moj zaujem alebo az desi tak nieje chiba vo mne ale v tebe ...
@zamidari nie, určite to nie je paranoja. keď si myslíš o niekom, že je tvoj kamarát a po ceste domov začne rozbíjať všetko naokolo a kričí na teba, že si piča a podobné veci. tak sa zľakneš. ale potom čo som počula o tom chlapcovi tak viem, že to skutočne nemá v hlave v poriadku...
uhm... keď som sa rozchádzala s jedným bývalým, tak som mala pocit, že ma asi zmláti. Tiež sa vyhrážal, že pôjde za mojou matkou a povie jej, aká som strašná piča a kurva (ospravedlňujem sa za výrazy, iba citujem). Som myslela, že sa mi sníva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A konkretne, vlastne aj dnes, svojho priatela, teda vlastne uz ex, akurat sa idem balit :p
Ked si niekto dovoli skocit do bezbrannej zeny, nebude mu robit problem skakat aj do svojich deti. A s takym je budovat si buducnost nonsens.
Bála som sa že ma bude nenávidieť, a že už nikdy ma poriadne neobjíme...
inak ani nie
Dúfam že nie môjho
Chvalabohu
Keď bol agresívny, bolo mi ho skôr ľúto, ale nebála som sa ho