ako by ste reagovali respektívne páčilo by sa vám keby ste na narodky dostali tortu od svojej priateľky? páčil by sa vám taky darček alebo by ste boli sklamaný čo za hovadinu vam dala?
no neviem ci by nebolo uplne jedno aky darcek by som dostal pokial by to nebol darcek urazlivy alebo uplne odveci. nevadilo by mi aj keby som nedostal nic a len by sme spolu stravili cas. nie kazdy je zatazeny na dari. ale tak musim zas priznat, ze ak by mi dala nieco co sama vytvorila, pricom by bolo aj vidno, ze sa snazila a stravila nad tym nejaku chvilku, tak by mi to prislo celkom sympaticke.
torta sa zje a už neni podľa mňa je lepší darček, čo ti toho druhého bude pripomínať po dlhú dobu....
tým nechcem dehonestovať chuťové kvality dobrej torty :happy:
@mysteriousshadow ja som taky darček dostal a bolo to super velmi ma potešila a aj som jej to neustale daval poznať určite odporúčam ... ale nie každý to vie oceniť, záleží na ľudoch
nie som chlap, ale podľa mňa je torta super, lebo sa to zje, netrčí to v skrini, ten druhý si s tým dal námahu, čo sa cení a proste v konečnom dôsledku a ešte raz, môže sa to jesť
JA BY SOM SA NENORMALNE POTESIL !!!
este keby ju urobi sama nepotrebujem nic draheho nic zaujimaveho proste nech to spravi pre mna a sama a som najvac na svete rad
Mal by som na háku aj darčeky, kedže ona by bola mojím šťastím a predovšetkým by mi záležalo na tom aby som tie narodky strávil spolu s ňou a áno potešila by
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Ale aj keby mi nedala nič , tak mi je to jedno.
niekoľko som ich už videla, ale žiaden na sebe takú otázku nemal
Prečo nie...
tým nechcem dehonestovať chuťové kvality dobrej torty :happy:
ale dost potesil, kedze ja na narodky nic necakam
je s tym robota a to sa ceni, ze sa jej s tym chcelo hrat (veta dvojzmysel ako hovado, )
este keby ju urobi sama nepotrebujem nic draheho nic zaujimaveho proste nech to spravi pre mna a sama a som najvac na svete rad
bo vie, že mdž je na tvoje narodky!
ale taka proteinova torta ♥, ale to uz fantazirujem
Ak má rád torty nejako špeciálne tak je to výnimočné... inak je to také bežné...