pozri si vsetky casti .. teraz maju premieru casti s 3. serie ... ano bolo to povedane ze preco je slepa ... aj viac krat ... ano vzdy si to tam rozpravaju medzi sebov ...
@1 jop ... ale potom bude jenna sa tvarit chvilu ze je slepa ... a potom uz bude normalne vidiet ... a vsetci si myslia ze je slepa kvoli Tobymu(jej bratovi) ale to Alison podpalila tu miestnost kde bola v tedy ... alebo tak nejako no ...
@anawy *spoilers* ako Jenna oslepla, je vysvetlené myslím v 2. alebo 3. dieli. dievčatá si mysleli, že ich Toby pozoruje pri prezliekaní, a Alison hodila k nemu do domu nejakú výbušninu, vznikol požiar, schytala to Jenna.
čo sa týka "veľkých tajomstiev", nuž ony pred sebou držia v tajnosti aj napríklad s kým práve chodia, alebo ak majú problémy v rodine, nezveria sa hneď jedna druhej..
@denix neviem, či 4. séria .. teraz bude letné finále, potom halloweensky diel a v januári bude pokračovať 3. séria, asi bude mať okolo tých 22 dielov. počítam s tým, že niekedy začiatkom 2013 zistíme, kto je ten hlavný A.
baby ešte s Alisson si mysleli, že ich špehuje Toby (Jenin brat) a tak šli za ním a hodili mu do kôlne nejakú petardu či čo to bolo, no bola tam Jena a kvôli tomu oslepla. A už len toto je jedno z ich veľkých tajomstiev (kedže každý si myslel, že za to môže jej brat). Ďalšie veľké tajomstvo je určite randenie s učiteľom, homosexualita, fakt, že keď Alison zmyzla, boli ožraté, to že Hanina mama ukradla veľké množstvo peňazí z práce, že Hana kradla v obchodoch, že Spencer čosi mala s každým partnerom svojej staršiej sestry atd atd až na 3 serie
@astaroth27 ty vyzeráš ako celkom veľký fanúšik PLL však? ja som tiež ale stále mám veľa veľa otázok a niektoré veci nechápem... tak by som sa rada spýtala, keď mi niečo napadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
čo sa týka "veľkých tajomstiev", nuž ony pred sebou držia v tajnosti aj napríklad s kým práve chodia, alebo ak majú problémy v rodine, nezveria sa hneď jedna druhej..
A Jenna oslepla, pri požiari ak sa dobre pamätám..
baby ešte s Alisson si mysleli, že ich špehuje Toby (Jenin brat) a tak šli za ním a hodili mu do kôlne nejakú petardu či čo to bolo, no bola tam Jena a kvôli tomu oslepla. A už len toto je jedno z ich veľkých tajomstiev (kedže každý si myslel, že za to môže jej brat). Ďalšie veľké tajomstvo je určite randenie s učiteľom, homosexualita, fakt, že keď Alison zmyzla, boli ožraté, to že Hanina mama ukradla veľké množstvo peňazí z práce, že Hana kradla v obchodoch, že Spencer čosi mala s každým partnerom svojej staršiej sestry atd atd až na 3 serie