záleži na tom, čo sa mu páči, ale pre mňa osobne je asi najlepši darček čas strávený spolu
...ano je to také klišé, či ako to nazvať, ale zaleži na tom aký máte vzťah aj či už bývate spolu a ako ćasto sa stretávate ak nebývate spolu ešte.
ale keď myslíš materiálne veci...nepozerá niećo po obchode určitú dobu, čo by chcel, alebo čo sa mu páči a ešte si to nekúpil?
mne sa úplne mega páčilo, že mi bývalka pripravila 30 papierikov a na každom nejaká príjemnosť typu: masáž, príprava obľúbeného jedla, večera, prípadne nejaké intímnosti/špeciálne želania a podľa uváženia som si ich mohol vyberať, v hociktorý deň... z toho darčeka som bol úprimne celkom paf, lenže ona bola na rozdávanie darčekov maniak, mne to až tak dobre nejde
Tak na spoločné výročie vždy chodíme s manželkou na spoločnú večeru, kde si doprajeme niečo trošku väčšie. A vždy sa na to teším. A som len veľmi rád, že sme spolu. A samozrejme vždy ma poteší, keď môžeme spolu stráviť čas v kine (čo sa tento rok ale moc nedá)
Hocičo... proste niečo pekné, čo si človek zapamätá... aspoň istý čas.
Buď niečo čo nerobíte bežne, nejaký výlet, alebo keď chcete byť hrozne kul tak si objedate potraviny miesto osobneho kupovania ... ale to je už dospelacky level.
Vieš čo inak... napr. keby si dáš špecifické oblečenie, napr. spoločenské, LEN TAK. a pôjdete vo dvojici LEN TAK povonku ... (alebo do divadla ale kedze je zavreté...)
A cez rúško povinné sa blbo dýcha... tak objednaj tortu ktoru mate obaja radi veď čo... ale to musiš časovo zosuladiť
Dalo by sa kadečo vymyslieť... ale teraz je všetko pozatvárané a obmedzené a na prd. Tak asi len doma - jedlo, to čo spomina cely birdz, alebo ako darček keď drtí nejaké hry tak tam nejakú novú hru, alebo nejaký poukaz do hry na extra platidlo... a tak nemusi to byť veľa ale ono to poteší.
Uplne najradsej mam, ked sa akekolvek okruhlosti v datumoch neriesia.. ak by sa k takemu dnu postavila moja zena ako ku akemukolvek inemu stvrtku, alebo sobote, tak by to bol pre mna najkrajsi darcek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
...ano je to také klišé, či ako to nazvať, ale zaleži na tom aký máte vzťah aj či už bývate spolu a ako ćasto sa stretávate ak nebývate spolu ešte.
ale keď myslíš materiálne veci...nepozerá niećo po obchode určitú dobu, čo by chcel, alebo čo sa mu páči a ešte si to nekúpil?
tým sa nedá nič pokaziť
no mˇa by potešilo ak by sa dal do predklou pre zmenu frajer na výročie!
Buď niečo čo nerobíte bežne, nejaký výlet, alebo keď chcete byť hrozne kul tak si objedate potraviny miesto osobneho kupovania ... ale to je už dospelacky level.
Vieš čo inak... napr. keby si dáš špecifické oblečenie, napr. spoločenské, LEN TAK. a pôjdete vo dvojici LEN TAK povonku ... (alebo do divadla ale kedze je zavreté...)
A cez rúško povinné sa blbo dýcha... tak objednaj tortu ktoru mate obaja radi veď čo... ale to musiš časovo zosuladiť
Dalo by sa kadečo vymyslieť... ale teraz je všetko pozatvárané a obmedzené a na prd. Tak asi len doma - jedlo, to čo spomina cely birdz, alebo ako darček keď drtí nejaké hry tak tam nejakú novú hru, alebo nejaký poukaz do hry na extra platidlo... a tak nemusi to byť veľa ale ono to poteší.