OTAZKA : PReco tak vsetci ludia neznasaju svetovy klub FC Bayern Mniichov ????
co vam tak vadi na tom klube a preco mate vsetci radi : MAnchester , REal ci BArcelonu , mne ty to bolo protivne ekby som mala fandit niecomu co ma rado pol sveta pre
chces byt ina ako ostatny ...ja fandim manchestru a barce...a je mi jedno ci pol sveta im fandi alebo cely svet...ked sa mi raz pacia tak sa mi pacia ! to iste mozem povedat ja ze nechapem preco fandis bayernu
Vies co bude najlepsie nefandi nikomu a vychutnavaj si len futbal...ja napriklad najviac drzim palce anglickym muzstvam lebo nesimuluju a bojuju jak keby slo o zivot...to je futbal a nie sa pozerat na deka jak kazde dve minuty place...
lebo hraju silovy futbal co ja zboznujem , lebo su to hraci , ktorych mam rada ci uz po vyzorovej stranke alebo hracej
jednoducho pred cca 5 rokmi dozadu som kukala futbalovy zapas a v brane bol jeden skaredy blondaty nemec a brat na neho hned povedal co si o nom mysli , ja som automaticky vyvynula protiutok a toho skaredeho nemca som zacala casom zboznovat (ano ,ano je to oli kahn - ktory urcite nie je skaredy - podla mna ) pomalicky som zacala spoznavat utocnikov vtedy este ina era bayernu ale momentalna mi uplne vyhovuje ... ked som sa do toho uplne zazrala , poznam vsetkych fifa08 je moj najkrajsi sposob relaxu , pokial niekde nebeham tiez za loptou ale jednoducho bayern nemaju ludia radi a preto ich mam ja viac a viac rada a NEMECKO , RUSKO mi je od vzdy sympaticke isto viac ako USA, UK ci CESKO , ale to nemam rada vo sporte lebo su vzdy lepsi ako my a preto nie som ani taky fanda SR futbalu , lebo je to biedne , pokial nehraju 21 ci 17 ale to uz pre osobne zaujmi
bayern je perfektny a niekedy dawno tam xatawal Sepp Maier a toho wazne uznawam futbal zbozbujem a nekukam kto ako wyzera..je to traaaapne xD takze Henry,Drogba,Yaqkubo su naaaaaj xD
Bayern mozno ludia nemaju radi preto ze nie je tak casto na ociach,vsade davaju iba anglicku ligu,spanielsku,taliansku ale bundesligu vobec,musim povedat ze tiez nie som fanusikom bayernu ale je dobre ked niekedy je tam tych spickovych muzstiev viac ako len tie ist MANU,Real,Barca,AC,ale aj tak moje naj kluby Real,LIverPOOl,JUVE
Barcelona a Arsenal - jednoduché. Moja priazeň k týmto mužstvám sa vyformovala už keď som bola menšia a trvá dodnes, nikdy som nemala dôvod meniť (a áno, základom pre moju priazeň boli holandská a francúzska enkláva v týchto mužstvách:p)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
lebo hraju silovy futbal co ja zboznujem , lebo su to hraci , ktorych mam rada ci uz po vyzorovej stranke alebo hracej
jednoducho pred cca 5 rokmi dozadu som kukala futbalovy zapas a v brane bol jeden skaredy blondaty nemec a brat na neho hned povedal co si o nom mysli , ja som automaticky vyvynula protiutok a toho skaredeho nemca som zacala casom zboznovat (ano ,ano je to oli kahn - ktory urcite nie je skaredy - podla mna ) pomalicky som zacala spoznavat utocnikov vtedy este ina era bayernu ale momentalna mi uplne vyhovuje ... ked som sa do toho uplne zazrala , poznam vsetkych fifa08 je moj najkrajsi sposob relaxu , pokial niekde nebeham tiez za loptou ale jednoducho bayern nemaju ludia radi a preto ich mam ja viac a viac rada a NEMECKO , RUSKO mi je od vzdy sympaticke isto viac ako USA, UK ci CESKO , ale to nemam rada vo sporte lebo su vzdy lepsi ako my a preto nie som ani taky fanda SR futbalu , lebo je to biedne , pokial nehraju 21 ci 17 ale to uz pre osobne zaujmi