Už som tu mala jedno fórum ohľadne tunelov. Teraz sa chcem opýtať, ako oznámiť mame, že chcem si dať tunel. Keď som jej to povedala, pozrela sa na mňa, či mi nehrabe a povedala (citujem) :"Neopováž, Keď si ho dáš, vyhodím ťa z domu!" .. takže takto nejako
skus ist s mamkou niekam vlakom a vyber taku trasu, aby ste isli aj cez tunel. zariad, aby v case, pocas ktoreho budete v tuneli, bolo vo vasom vozni/kupe zhasnute svetlo a vtedy nech ti spravia tunel. Ked vyjdete opat na svetlo, uz bude jednak neskoro protestovat a jednak mozno mamka ani nebude tebe nic davat za vinu - proste v tuneli sa ti spravil tunel, to je celkom prirodzene
No dal som si rozťahovák do ucha a mojim rodičom to bolo 10. Neboj, vyhodiť ťa nemôže. Daj si nejaký menší, aby ti zarástol keby si ho už nechcela. A povedz mame, že zarastie.
@inequity No dúfam, že ma nevyhodí. Lenže, keď ona mi vždy vojde do izby, keď si chcem dať do ucha zicherku a mi začne nadávať, že nech si to nedávam, že také špiny a takto... :/ snáď to predýcha
@neutralnothing Mám aj ten, lenže je lepšie mať ten pocit, že je skutočný. Ten fake je síce pekný aj všetko, vyzerá to reálne, ale chcem mať normálny. Viac sa mi to páči a páči sa mi, keď mám tunel a je vidno medzera
@inequity To mi je jasné. Sama mi povedala, že keď chcem môžem v 18 aj pred ňou fajčiť. A v 18 mám toľko naplánovaných vecí, že keď ma vtedy nevyhodí, tak nikdy a vtedy sa už určite nebudem strachovať, že či ma vidí, ale môžem toto-tamto... Lenže teraz mi to príde také.. Raz som ju sklamala a už mi neverí. :/ Preto mi nechce nič dovoliť
@lexiblack Ja chcem pierc do obočia a matka mi povedala to isté... Zmieri sa s tým, nakoniec... Jedného dńa prídem aj s piercingom, a pre ňu už bude neskoro
@smajdalf To mi je jasné, aj ja si chcem dať pearc do jazyka, ale to by nepredýchala. Asi počkám ešte ten rok, nech je kľudnejšia. Ale ten tunel dúfam predýcha. Držím palec
moja matka by povedala, ze je to otrasne teda ked by zistila co to je lebo by to napred urcite nevedela, a potom by to dalej neriesila len by nezabudla parkrat podotknut ze je to otrasne a ze mi ostane diera v uchu no ja to nechcem ale prepichavam si usi od 14 anikdy nic nepovedala sak a kolko mas rokov? co ju dotoho to je tvoje ucho ze ta za to vyhodi z domu je dobra kravina to mne nepovedali a uz som chcela urobit kadeco
kludne sa vyser nato co hovori mama a daj si urobit tunel, ja som tomuto trendu rad, aspon sa slabomyselni jedinci sami znackuju a nasledne nemam problem ich rozoznavat
@kolini Rezesovi to moc nepomohlo, ajtak vonia fialky od spodku
@inequity Ja viem, že to nie je sklamanie, ale proste ona ma svojský názor a že v uchu je veľa tých bodov a blá blá. Ako keby som o tom nevedela. :/ Ale keď to budem mať, tak už to snáď riešiť nebude. Alebo mi prinajhoršom niečo zakáže, zobere....
Ja som si ho jednoducho dala a len jej to oznamila povedala ze som sialena a ze to je otrasne podla nej ale neriesila som , neskor ked to bolo moc v "mode" ,som si ho dala prec a mam zas ok usi ..
@lexiblack ja viem, chápem to, rodičia sú tiež takí len uši im nevadia keď už to máš prepichnuté tak žiadne body nepokazíš, pokiaľ budeš pomaly rozťahovať. A hlavne to tvoja mama nemusí ani vidieť
@kolini on mal chore srdce ak si dobre pamatam, mas pravdu, ze kazdy raz bude..ale on nezomrel ani nejak moc stary, tak ktovie, ci za to nemohol aj stres, ci nahodou nepojde do basy za tie tunelovacky(aj ked my vieme, ze sa nemal coho bat
@clickhere na obchodnej je taky maly obchodik, vola sa ze innocent a je jak zacina obchodna smerom od tunela, tak tam je makyta, nejaka kaviaren a potom taky oranzovy vchod do takej ulicky. a tam to je. maju tam inak super veci!!
sestra chcela..nakoniec osm jej pomohol mamku presvecit...islo o to, ze sme urobili kompromis na aku maximalnu hrubku moze ist....a bolo to No vydrzalo jej to asi par mesiacov ...potom ju to prestalo bavit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@1 slabota
mamicku by si mala ukecat
@kolini Rezesovi to moc nepomohlo, ajtak vonia fialky od spodku