natocený bol +-v roku 1980, ale myslim ze je dobry. len nechapem jednej veci. co malo znamenat, ze sa Jack Torrance ocitol na fotke z roku 1924 ci kedy, ked film sa zacal odohrávat niekedy v tych 80.rokoch?
inak neviem ci viete ale S.Kingovi sa vobec nepacilo ako Kubrick natocil Shinning a King potom sam napisal scenar k novej verzii (vysla v roku 1997) kde uz boli aj zvierata z krikov atd - ale kazdopadne J.Nicholson je neprekonatelny
Ja som tomu pochopila tak že to bol nejaký jeho predok či čo a prevtelil sa do neho....už si to moc nepamätám..ale vtedy ked som to videla tak som tiež nechapala ale JAck bol úžasný-ako vždy
No mozno to mysleli tak,ze to bol vlastne reinkarnovany pôvodny spravca...a aby sme pochopili,ze to bolo tak,dali tam aj rovnakeho clovela-Jacka.co samozrejme pri reinkarnacii tak nie je,ze osoba vyzera rovnako..to asi len kvôli pochopemiu...teda ak vôbec chapem dobre
tento je jeden z naj ale zatial nic neprekona ZELENU MILU a VYKUPENIE Z VAZNICE SHAWSHANK.a napr aj Pavucina snov sa mi dost lubila.jack nicholson je dobry ale podla mna sa nehodi do ulohy solidneho a slusneho otca a manzela na ktorom je potom vidiet ten rozdiel a zmenu. na mna hned od zaciatku posobi ako Total FrEaK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale ked ten film spravili inac,tak aj inac museli vymyslait koniec
aj ten chlapik co zabil svoje dve dcery a potom seba,ten zil predtym a on ho v tom bare videl,ak ked uz bol mrtvy
takze ten hotel akoby zabezpecil aby sa tam jack vratil a zabil
takze on zomrel,lebo zamrzol