Moja Myšlienka: Ak zapnetm vsinc graf.karta sa zosinchronizuje z monitorom ČIŽE: nemožem mat v hre viac ako 60FPS (ak teda mam monitor nastavený na 60Hz)
Ak ju vypnem možem mat aj 80FPS ALE ako sa mi niečo vykreslovat 80 krat za sekundu na monitore ak m
neviem ti urcite povedat, presne aky je tam ten vztah medzi FPS a Mhz monitoru ktory to bude vykreslovat. avsak vsync by som ti urcite neodporucal pouzivat, je pravda ze budes mat constant FPS - teda ak grafa dokaze potiahnut 60 a viac FPS ale z druhej strany ver mi, je riadne velky rozdiel medzi hranim na 60 FPS a napr. 120. proste ide to ovlela plynulejsie (nehladiac nato ako to vykresluje monitor a kolko ludske oko dokaze spracovat).
Ak mas silnu grafu a dobry komp, skus si zaobstarat 120 Mhz monitor - su avsak o dost drahsie.
vsinc určite nepoužívaj, môže ti to len znížiť FPS, čiže plynulosť hry
každopádne neviem či viac ako 60 dokáže oko spracovať
ale platí ako už u starého cs 1,6 lepšie FPS lepšia hrateľnosť
dnešné hry sa síce dajú hrať aj pri 50-60 FPS, ale to už nie je ono
monitor zobrazuje obrázky len ktoré stíha kedže máš napr. 120 FPS tak ich samozrejme príde veľa ale zobrazí len to čo dokáže, no ty to nepostrehneš, každopádne je vždy lepšie mať FPS vyššie ako menšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Ak mas silnu grafu a dobry komp, skus si zaobstarat 120 Mhz monitor - su avsak o dost drahsie.
každopádne neviem či viac ako 60 dokáže oko spracovať
ale platí ako už u starého cs 1,6 lepšie FPS lepšia hrateľnosť
dnešné hry sa síce dajú hrať aj pri 50-60 FPS, ale to už nie je ono
monitor zobrazuje obrázky len ktoré stíha kedže máš napr. 120 FPS tak ich samozrejme príde veľa ale zobrazí len to čo dokáže, no ty to nepostrehneš, každopádne je vždy lepšie mať FPS vyššie ako menšie