chalani, keby že chcete mať prvý sex s frajerkou (bez ohľadu na jej vek) a ona by vám povedala že je panna, boli by ste radi alebo nie? Je to pre vás pozitívum pretože ste jej prvý, alebo naopak boli by ste radšej keby bola už viac skúsená?
mne to pripadá tak, že baby nechcú byť pannami... skrátka sa za to hanbia... ale stále nerozumiem prečo, veď to je to najlepšie čo môže byť- obaja "amatéri"
nepochopím tieto otázky nikto sa nenarodil s tým že by panic nebol. Všetci sme raz boli (a ja stále som) panicmi/pannami. Nič na tom nie je.
Možno som staromódny, ale ja si to nechávam pre dievča ktoré budem naozaj ľúbiť a nie na zábavu.
Prečo by mal byť prvý sex katastrofa keď sú obaja neskúsený? Katastrofa by to bola z pohľadu toho kto ma za sebou 10-15 chalanov/žien.
Lenže ak sú neskúsený nemajú to s čím porovnať.
Nebudú si hovoriť jeden druhému eeeeeh ty si bol nanič.
Teda aspoň ja by som to tak nerobil.
Ja by som skôr povedal že je dosť ťažké nájsť pár kde by boli panicmi/pannami obaja.
ak nemas vztah a chces si uzit kvalitny sex tak si vyber skusenejsiu. skusene zeny vedia co ti urobi dobre a su otvorenejsie aj mensim zvrhlostiam. ak mas vztah s neskusenou tak ju mozes postupne zaucat na prasacinky. pannu som este nemal takze nemozem hodnotit
@michael760 napodobne... tak to už sme asi traja na celom birdzi lebo každý okrem nás už asi všetko na svete skúsil... ale aj tak I don't give a fuck, I don't care
@hoperpohroma no nesúhlasím ja som nemal pred bývalou nikoho a ona tiež nie ... a prvý sex bol super aj pre mňa aj pre ňu ... síce prišiel až asi po 10. mesiaci vo vzťahu (samozrejme dovtedy sme sa na seba len nepozerali ) ale stál naozaj za to ...
@hoperpohroma to je taka metafora trochu na premýšlanie nie doslovne proste že nezáleží na činnosti aj keď je to prvý krát, záleží len akoby na nástrojoch aké sú ... alebo teda na ľudoch ...neviem proste to tak beriem
ja ani neviem či sa dalo na tom niečo pokaziť poznali sme sa už nejakú tu dobu, vedeli čo odseba očakavame, poznali sa aj ,,tam dole,, a tak ... nemalo to byať ani prečo trápne ani nič...len sme si to užili a bolo ...
a čo sa teda často stáva? ... viem si predstaviť že by som s ňou napriklad chodil mesiac a mesiac ju len poznal a potom sa s ňou rozhodol vyspať, možno by to bolo iné možno by to bolo ťažšie (určite hej) ale tak aj tak uznávam tú vetu s tým kuchárom
@melancholik nejde len o to, aky mas nastroj, ale o to, co s nim robis
vacsinou ked su obaja partneri prvi, tak chalani nevedia co presne a ako, dievca to potom boli viac ako za inych okolnosti a tak ked uz je dievca skusene, tak je to celkom ok, alebo ked je chalan skuseny, vie, ze s nou ma narabat opatrnejsie a tak no..
@student1 mne by napr vadil fakt, ze vsetky baby o sexe medzi sebou klamu a vsetky tvrdia, ze to uz maju za sebou, lebo chalani chcu spat s peknymi babami a tym si takto potvrdzuju svoju krasu...to je taka babska rivalita...a ked baba povie, ze je panna, pozeraju na nu ako na strasidlo. este si nepocul tie reci, ze dnes uz je tazko najst 14rocnu pannu? jasne, ze je to picovina ale 18rocnej panne to na sebavedomi neprida. cize mozu za to aj chlapi tym, jak tvrdia tie hluposti, ze panien je malo.
@hoperpohroma takto v tom kontexte nástrojov som to tiež nemyslel ale koniec vety sedí ... myslím to tak že človek to len ,,musí vedieť,, aj keď je to prvý krát ...
ja viem že prax je vždy iná ako teória ale jednoducho keď máš/má človek niečo naštudované a vie presne kde čo a ako tak by to malo byť v poriadku
@hoperpohroma aj tak si skôr myslím že chlap by mal byť ten ktorý to vedie prvý krát a hlavne ten by ,,mal vedieť,, všetko aj keď to ešte zasebou nemal a preto by sa žiadny (trapas) konať nemal
@33 podla mna ak obaja/jeden z nich nie su krepi alebo retardovani, tak vie aj jeden, aj druhy, ze to maju robit opatrnejsie a aspon teoreticky co a ako. to su podla mna zakladne veci, ktore normalni ludia maju ovladat/ovladaju, aj ked spolu budu prvykrat. informacii je vsade dost
Ale čo riešite ... Je to strašne zlaté , tá dôvera a nech sa deje hocičo sa na tom pousmejú.
A k teme , je to v podstate jedno. Ale radsej asi nedotknutú
tak teraz mam hroznu dilemu
myslim si ze to nie je dolezite. ja som bol vzdy taky hanblivejsi chalan co sa tykalo sexu a takych imtimnich veci ale predsa som mal sex skoro ja som sa ani neponahlal prist o panenstvo, praveze to moje dievca to velmi chcelo. najprv som sa tomu chcel vyhnut ale pouzila svoje zenske zbrane a uz sa nedalo odmietnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale seriously, who cares?
Možno som staromódny, ale ja si to nechávam pre dievča ktoré budem naozaj ľúbiť a nie na zábavu.
Lenže ak sú neskúsený nemajú to s čím porovnať.
Nebudú si hovoriť jeden druhému eeeeeh ty si bol nanič.
Teda aspoň ja by som to tak nerobil.
Ja by som skôr povedal že je dosť ťažké nájsť pár kde by boli panicmi/pannami obaja.
podľa mňa je pekné ten progres od neskúseného k skúsenému sledovať, ako je to zo dňa na deň krajšie a lepšie
Nie katastrofa, pohroma !
a k téme ... určite by som bral radšej pannu
ako ja som rada, ze sa vam to pdoarilo a stuff, ale fakt sa to casto nestava
ja ani neviem či sa dalo na tom niečo pokaziť poznali sme sa už nejakú tu dobu, vedeli čo odseba očakavame, poznali sa aj ,,tam dole,, a tak ... nemalo to byať ani prečo trápne ani nič...len sme si to užili a bolo ...
a čo sa teda často stáva? ... viem si predstaviť že by som s ňou napriklad chodil mesiac a mesiac ju len poznal a potom sa s ňou rozhodol vyspať, možno by to bolo iné možno by to bolo ťažšie (určite hej) ale tak aj tak uznávam tú vetu s tým kuchárom
vacsinou ked su obaja partneri prvi, tak chalani nevedia co presne a ako, dievca to potom boli viac ako za inych okolnosti a tak ked uz je dievca skusene, tak je to celkom ok, alebo ked je chalan skuseny, vie, ze s nou ma narabat opatrnejsie a tak no..
ja viem že prax je vždy iná ako teória ale jednoducho keď máš/má človek niečo naštudované a vie presne kde čo a ako tak by to malo byť v poriadku
a tam sa to asi aj koncilo
samozrejme o takych praktikach ako neotehotniet som vedela, to treba
A k teme , je to v podstate jedno. Ale radsej asi nedotknutú
tááákže si mysliim, že keby som chalan, tak som z panny nadšený 8)
myslim si ze to nie je dolezite. ja som bol vzdy taky hanblivejsi chalan co sa tykalo sexu a takych imtimnich veci ale predsa som mal sex skoro ja som sa ani neponahlal prist o panenstvo, praveze to moje dievca to velmi chcelo. najprv som sa tomu chcel vyhnut ale pouzila svoje zenske zbrane a uz sa nedalo odmietnut