najprv sa budem snazit si to medzi nami vyjasnit a zistit preco to robi, a podla toho co povie, ak to bude dostatocne rozumny dovod preco to urobil (robi) a podla toho sa rozhodnem ci dam tomu koniec alebo nie..a samozrejme, ak sa to uz nebude mienit opakovat, ak ma s nou podvadza pravidelne a mieni v tom pokracovat, tak si myslim nie je co riesit, ale ak to bol iba daky skrat .. da sa to predychat a nepovazovat to za katastrofu sveta, a nerobit zbytocne hystericke sceny kvoli tomu, kedze taketo zenske ja sama neznasam a nerada by som sa stala jednou z nich, ze si nedokazem ani nechat vysvetlit preco ako kde ..
tiez mi chyba moznost zabit oboch a nieco realne skor rozvit tu otazku.. ze co je podvadzanie? ako pytam sa na nich dvoch.. lebo ak to bolo len raz a hlavne okolnosti a vsetko okolo tak vela potom by sa to mozno dalo... ale ak to bolo viac krat proste je pravidlo: jeden krat -nikdy sa to nebude opakovat, viac krat-vzdy sa to bude opakovat.. mozno to plati aj tu
vlepim obom riadnu facku a komoske dva krat....lebo chalani su chalani no.....ale Kamoska?tcccc tak ta zredit tej mozes este dve pridat...a vec je vyriesena....a ani jeden z nich za nic nestoji takze sa netrap
Ak je ešte čerstvý, tak by som to neriešila, proste rozšila by som sa s ním, stačilo by mi to na začiatok
Ak ste spolu už dlho, tak sama musíš zvážiť či má cenu, to ešte zachraňovať alebo nie. Ale určite by som si to vyriešila aj s ním aj s ňou. S ňou by som ukončila kkamarátstvo a ostatné by záležalo od neho.. ak by to všetko hnusne primitívne zapieral, tak to je isté..
Ak mám hovoriť sama za seba, neveru by som asi neodpustila, pretože ak mám priateľa tak je len môj, a cítila by som sa ponížene...
nevera nepatrí do skutočného vzťahu... a ešte keď to je s mojou najlepšou kamarátkou, tak už vonkocom nie.. a ak to spraví chlap.. tak dobre no zatrtkal si... pošlem ho do riti. ale ak mi to spraví naj kamarátka, tak som sa v nej nenormálne zmýlila... a to by ma sralo asi najviac...
pomstila by som sa mu nejakym originalnym sposobom(nie ze ho tiez podvediem)...jej by som sa pomstila tiez nejakym este originalnejsim sposobom...a ked uz by som bola spokojna a z nich dvoch by zostali trosky proste by som sa na to vykaslala...myslim ze je to krutejsie ako zabit ich
Kamosku by som ignorovala jak to wem ja DD to v tedy nieje zabava (zevraj) a jeho by som tez ignorovala ani by som im nepovedala ze o tom vem a asi by som revala a nadavala na vsetkych to jest ze by som nou nebola ziadna zabava
vysrať sa na oboch, daná slečna si nezaslúží štaút naj kamošky, ani keby sa vedela zložiť na veľkosť yorkshira, a správanie daného chalana je tiež dosť zrejmé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
najprv vysvetlenie a potom ho zabi
A prečo sa má na ňu tešiť?
Ak je ešte čerstvý, tak by som to neriešila, proste rozšila by som sa s ním, stačilo by mi to na začiatok
Ak ste spolu už dlho, tak sama musíš zvážiť či má cenu, to ešte zachraňovať alebo nie. Ale určite by som si to vyriešila aj s ním aj s ňou. S ňou by som ukončila kkamarátstvo a ostatné by záležalo od neho.. ak by to všetko hnusne primitívne zapieral, tak to je isté..
Ak mám hovoriť sama za seba, neveru by som asi neodpustila, pretože ak mám priateľa tak je len môj, a cítila by som sa ponížene...
Krava kamarátka,debil chalan.
A hotovo...
Potom sa vyspím s mojím učiteľom klavíra
Ináč jedna z najkrutejších situácií ani neviem z koho by som bol viac naštvaný a sklamaný...