@bress@fxx niekedy si človek rád dá niečo, v čom sa mu nebude potiť hruď cez leto, keď sú štyridsiatky. si zase nemyslite, že všetko sa točí okolo (balenia) vás. niekedy majú veci oveľa praktickejšie dôvody.
Ale no to h ovori kazda ze sa neni naco pozerat ale hovorite to preto aby vam potom chalan povedal : NIEEEEEEEEEEEEEEEE jasne ze je mas ich jak medicimbal a vy sa potom citite dobre , pocujete co ste chceli pocut
A ked sa ti tam pozre niekto komu sa pacia male prsia?
je ťažké držať hlavu tak, aby sme sa vám pozerali do očí a v tom najpohodlnejšom mieste pre hlavu a oči je práve výstrih...tak...no....dobrá výhovorka, nie?
@janu Hej, trochu mi to pripomína jednu bývalú spolužiačku, ktorá celý maturitný ročník riešila, že mi závidí obsah môjho výstrihu (a riešila to obvykle so spolužiakom sediacim pred nami )
vyhovorka ze je teplo tak treba sa vetrat neobstoji, ak to nejakej vadi tak nech ten vystrih nenosi tapsa blba... to ako keby ja vyndem na ulicu s holou ritou a cudujem sa keby sa na mna kazdy pozera...
ako kedy a ako u koho. vacsinou ani nejake velke vystrihy nenosim. Ale ak zoberiem take nejake tricko, tak co .. i. Minule som sa dost pobavila na tom ako jeden chalan, ktory sa mi isty cas dost pacil zabludil pohladom nizsie. ja sa s nim rozpravam, daco sa ho pytam a on, neodpoveda, nepritomny pohlad a pozera do vystrihu. len len, ze som sa nerozosmiala.
2: nemam rada, ked sa mi chalani divaju len na prsia..alebo vyslovene cumia, ale zase nechutnym by som to nenazvala...nechutne to je, ked sa obzeraju po mladych babach stari uchylni dedovia
no...pozerajú sa tam dosť statočne a nemôžem povedať, že mi to nelichotí (teda ako kedy), ale niekedy si z toho robia srandu a vtedy mi to nevadí...citujem spolužiaka: ja nemôžem za to, že ti čumím na kozy, ale to oni čumia na mňa
ja by som dala odpoveď ako kedy... lebo záleží kto sa mi do toho výstrihu pozerá a akým spôsobom.. podľa toho mi to vadí a nevadí poprípade lichotí alebo je mi to nepríjemné
normálne mi to žily nereže, ale včera som sa rehotala. išli mi dávať na koncerte pečiatku, tak podávam sbskárovi pravú ruku. a on mi dŕŕŕb tú pečiatku do výstrihu, že: "Čo sa tolko vystieraš" A ešte tá pečiatka nevyzerala ako ART, ale áčko nejako zle chytilo a bol z toho TRT. bola som včera zelený trt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
194 komentov
tej ktorej sa nepaci nech nosi rolaky, vystrihy su nato aby sa na nich pozeralo
ale vadí mi, keď sa mi tam snažia hodiť nejaký predmet ako napríklad papierik alebo kocku ľadu.
A podľa mna, podľa toho, kto sa im tam pozerá, ak je chalan pekný, tak im to skôr lichoti, keď nejaky starý uchýl, tak najpríjemnejšie to asi nebude
kocku ladu
ale inak samozrejme, že keď má niekto výstrih po bradavky, tak sa človek MUSÍ pozrieť. to ťahá oči viac ako sneh
a keď to nejakým babám vadí, tak prečo si dávajú výstrih?
samozrejme, sú rôzne materiály, ale je rozdiel, keď ti môže chladiť vietor holú kožu ako keď ti ju má chladiť ešte cez látku.
A ked sa ti tam pozre niekto komu sa pacia male prsia?
je ťažké držať hlavu tak, aby sme sa vám pozerali do očí a v tom najpohodlnejšom mieste pre hlavu a oči je práve výstrih...tak...no....dobrá výhovorka, nie?
Aspoň som žiadneho nepostrehla...
(a či tam je alebo nie je na čo pozerať nechávam na každého osobných preferenciách)
ale, hmm, v sobotu som mala jedno triko s výstrihom a jedine dve kamarátky sa priznali, že mi tam celý čas pozerajú
1: nenosim tricka s velkym vystrihom
2: nemam rada, ked sa mi chalani divaju len na prsia..alebo vyslovene cumia, ale zase nechutnym by som to nenazvala...nechutne to je, ked sa obzeraju po mladych babach stari uchylni dedovia
inak mne nie je na čo, takže si môžem dať aj výstrih po pupok a nikto sa tam nebude pozerať