balené cigy sú super, len mne sa to nechce. ale stane sa mi, hlavne doma v trnave, že obchodujem štýlom jedna šúlaná za jednu kamelku a ešte je druhá skupina ľudí, ktorí si myslia, že ma naučia šúlať cogy. na hardfeste mi to po troch dňoch tréningu celkom išlo, ale už tú schopnosť zas nemám. tak sa pekne pozerám
ja fajcim len prilezitostne, ale väcsinou si kupujem... lebo co by som robil s celym balikom tabaku? Krabicka padne za vecer, a potom zase dva tyzdne / mesiac nic...
@cissy na to nepotrebujes nikoho aby ti radil . Staci zobrat tabak, papieriky, filtre (ale aj tie sa daju vlastnorucne robit) a ides. Skusas a po par cigach uz vidno efekt
Ja napriklad balim uz take, ze ich nerozoznat od obycajnych, teda vzhladovo a na hmat, chutou top hned citit.
@tommyhot moja rec. Ovela lepsi pocit a je o aj kvalitnejsie.
cez prázdniny som sa učila baliť a tak si teraz niekedy z dlhej chvíle narollujem a potom machrujem pred kamarátmi ako mi to ide a ešte keď sa mi nechce ísť kúpiť tak vytiahnem zpodpostele nářadíčko
@weeninka@uchi@revy "zelene veci" ako ste to nazvali sa balit do podoby cigarety neoplati Mozno obcas pre ritual.
@iwuanka Jednoduchy navod na balenie rucne, nie s kombajnom: Kupis si ingrediencie. Zoberies papierik (lahsie sa uci na 100coch) a nasypes pozdlz zlomu tabak /cannab/. Zdvihnes a polozis si to na ukazovaky, zatial co palcami "rollujes" alebo teda zjemna posuvas ingredienciu zhora nadol, aby chytla valcovy tvar. Ked si spokojna s vysledkom palcami vsunies stred spodneho papierika popod vrchny, vyrovnas po stranach a obalis vrchnym. Nakoniec oliznes, cim navlhcis lepiaci pasik. To je cela "veda"
Mozem ti povedat aj navod na backroll, crossroads, diamond atd... Viem v podstate vsetky typy balenia. Takze ak sa chces nieco spytat (aj ohladom cananbu) napis TS
nefajčím, ale raz som sa pokúsila vyrobiť cigaretu..nie sama doma (kútik šikovných rúk) ale v Nemecku na výmennom pobyte pre svoju výmennú partnerku..., nešlo mi to....spravila si vlastnú.....
@uchi ja som si v poslednom case zvykol na N-ka (kacky), to je najlepsi sposob ked nechcem vyvalit 200e za vaporizer Ale joint si dam rad ked je vela, vsak je to jedina vec s ktorou sa daju davat shoty
balene cigarety su bud pre toho kto je na tom naozaj biedne financne, alebo fajci 2-3 denne a chce zaposobit... (sorry tomu jednemu z 50 ktoremu to chuti alebo to robi z ineho dovodu..)
@lettheflamebegin keby chvilu fajcis len balene a potom si skusis zapalit normalnu, tak uviids ten rozdiel Je to nielen lacnejsie, ale aj kvalitnejsie. Tabak co ide do cigariet je z drvivej vacsiny drveny tabakovy odpad, do balenych tabakov sa dava kvalitnejsi a bez nejakych chemickych cinidiel. Takze je to v podstate nie len chutnejsie, ale aj zdravsie Samozrejme musis si kupit aj kvalitnejsi tabak (Golden Virginia rulez )
@Ribo ja si kupujem vanilkovy RedBull. Stoji sice o viac nez 2 ecka menej ako Virginia, ale osobne mi chuti viac. Pekne vonia a ma vyraznu chut. Virginia tiez pekne vonia, ale chut je dost nevyrazna a mam vzdy pocit, ze fajcim len samotny papier.
Btw neviem ci si niekedy fajcil Marsky? S kludnym svedomim ich mozem nazvat najlepsimi cigaretami prave preto, ze chutia ako rucne balene. Sice su lacne, ale ten tabak je tam vynikajuci a dost pripomina Drum.
@tommyhot Ja mam s RedBullom nepeknu skusenost ked mi za 5dni vyschol, neviem ci len ten bol cudny alebo su take vsetky. Virginia sa mi zda ako kvalitnejsia a s pure hemp papierikmy mi aj naviac chuti, pretoze ochutene si nekupujem tak casto.
Nie, fajcim len rucne balene, ale pocul som, ze Marsky su fakt dobre a este Camelky. Ale ajtak ostanem pri rollovani, pretoze ma to nesmierne bavi
@Ribo RedBull je naozaj dost suchy, ale ak ti to neprekaza pri baleni, tak nie je co riesit. Pripadne si mozes odkrojit platok hrusky a cez noc ho pichnut do baliku
Papieriky mam najradsej vazky, velmi lahko sa balia (su trochu tvrdsie) a je to proste klasika. Na druhej strane Mascott (ci ako sa pise) sa mi balia na prd. Ale paci sa mi, ze ked si zapalis cigo a chvilu nefajcis, tak akokeby zhasne, nedymi sa z neho a ani ti nehori tabak a ked si potiahnes tak sa znova rozhori Takto mozes fajcit cigo bez strat aj celu hodinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ja napriklad balim uz take, ze ich nerozoznat od obycajnych, teda vzhladovo a na hmat, chutou top hned citit.
@tommyhot moja rec. Ovela lepsi pocit a je o aj kvalitnejsie.
A keď už, ukradnem niekomu z krabičky.
ale rada by som vedela vedieť si ušúľať vlastnoručnú cigaretu máte niekto nejaký jednoduchý návod??
@Uchi alebo @Revy už keď balíš tie zelené veci, tak by si mi mohol poradiť že?? tak v TS-ke napríklad.
ale inak kupujem...
@iwuanka Jednoduchy navod na balenie rucne, nie s kombajnom: Kupis si ingrediencie. Zoberies papierik (lahsie sa uci na 100coch) a nasypes pozdlz zlomu tabak /cannab/. Zdvihnes a polozis si to na ukazovaky, zatial co palcami "rollujes" alebo teda zjemna posuvas ingredienciu zhora nadol, aby chytla valcovy tvar. Ked si spokojna s vysledkom palcami vsunies stred spodneho papierika popod vrchny, vyrovnas po stranach a obalis vrchnym. Nakoniec oliznes, cim navlhcis lepiaci pasik. To je cela "veda"
Mozem ti povedat aj navod na backroll, crossroads, diamond atd... Viem v podstate vsetky typy balenia. Takze ak sa chces nieco spytat (aj ohladom cananbu) napis TS
Btw neviem ci si niekedy fajcil Marsky? S kludnym svedomim ich mozem nazvat najlepsimi cigaretami prave preto, ze chutia ako rucne balene. Sice su lacne, ale ten tabak je tam vynikajuci a dost pripomina Drum.
Nie, fajcim len rucne balene, ale pocul som, ze Marsky su fakt dobre a este Camelky. Ale ajtak ostanem pri rollovani, pretoze ma to nesmierne bavi
Papieriky mam najradsej vazky, velmi lahko sa balia (su trochu tvrdsie) a je to proste klasika. Na druhej strane Mascott (ci ako sa pise) sa mi balia na prd. Ale paci sa mi, ze ked si zapalis cigo a chvilu nefajcis, tak akokeby zhasne, nedymi sa z neho a ani ti nehori tabak a ked si potiahnes tak sa znova rozhori Takto mozes fajcit cigo bez strat aj celu hodinu.