človek sa musí prispôsobiť.... zober si koho radšej zamestnávateľ príjme?uhladeného tuctového človeka alebo sa bude prezentovať svojským rebelom? keď majú na výber?
neber to tak že som proti svojskému štýlu....to vôbec... ale zasa treb sa nato pozrieť z takého pohľadu :/
ale, je to preto, že tí ľudia, ktorí odsudzujú nevedia nič o danom štýle vedia len to, čo sa hovorí... ľudia sa boja punkerov, skinheadov pretože o nich počuli len to zlé... takže to nieje naša chyba... je to chyba ľudí, ktorí nás odsudzujú ich nevedomosť !
najviac sa smejem na niekom, kto si všimne, že mám napr. náramok s ostňami alebo niečo pripomínajúce punk a povie "fuj! ty si punkáčka?!" vtedy mám sto chutí zobrať mu tú hlavu a otrieskať o niečo -.- .. za toto "fuj" !
akože ja sa strašne rehocem, keď prídeme do obchodu a vyholené 520 kilové hovädo zahlási do vysielačky, že si majú dávať bacha, lebo prišli "pouliční fagani"
Vedel som, že túto tému si založil ty Ak ťa niekto vyhodí z práce kvôli tomu, že sa nekomformne obliekaš a máš na hlave netypický účes, tak je to úbohé... Možno, že to bol len zastierací manéver zo strany tvojho zamestnávateľa a dôvod tvojho vyhodenia bola jeho zl finančná situácia.
@chingula a najlepšie je keď sa v obchode zbehnú všetci sbs-kári a "nenápadne" ma sledujú pričom jeden má minimálne 70 rokov druhý je rachitický jak somálec a tretí má trinástky dioptrie
@tomas71 len do mna už dlhšie hustili že by som sa mal dať ostrihať atď. včera som dostal sms že dočasne rušia ranné šichty, volal som kolegovi a on mi vravel že to je pičovina a že už na moje miesto zaúčajú druhého
@impulse keby len počuli, ale niektorí zažili na vlastnej koži.. keď 99% ľudí z istej skupiny sa správa ako dačo, čo si nezaslúži byť nazvané človekom, tak si každý súdny človek spraví názor sám.. a hovorím o správaní, výzor neriešim. ale na druhej strane ľudia sú rôzni, aj keď mám na pankáčov názor aký som teraz vyjadril, tak beriem, že nie každý je rovnaký, a že sa medzi vami nájdu aj normálni ľudia.
a na mieste toho zamestnávateľa by som motorizera nevyhodil, šak keď je robotník, a nerobil bordel, pracoval, nevidím problém. ten zamestnávateľ je jednoznačne nejaký zakomplexovaný falat kokota, keď mal na vyhadzov taký dôvod
ale zas nehovorím, že to, že si dostal padáka, je normálne. V tvojej pozícií vzhľad a štýl nehrá rolu a tvoj zamestnávateľ na to nemal právo. ak nemal ešte aj iný dôvod. to ti neberiem.
no tak netreba to prehanat s tym zovnajskom na to aby som mal rad punk netreba mat 30 cm ciro ale zalezi aj od roboty niekde v sklade je to asi dost jedno ako je clovek obleceny
@malalu pre tvoje info nie vsetci pankaci alebo ludia co k nemu maju blizko su fetaci alebo co ja viem co vsetko este.spevak z Bad Religion ma dva doktoraty a uci na Californskej univerzite,spevak z Offspring ma takisto doktorat
@hetfield ak by si čítal pozorne, hovorila som o tých, čo som osobne stretla nevravím, že taký ľudia nemôžu mať titul a byť úspešný, to by bola hlúposť.
@motorizer lobo vsebecny nazor ludi na skins a punkx je :vandali,fetaci,tý co maju kohuta na hlave,ty potetovany,ty zly chlapci,ty co maju steely co su podla niektoych FASISITCKE BOTY!!! kokos... a taky nazor potom núti ludi odsudzovat a hadzat vsetkych do jedneho vreca..za to ze niekde zabili nackovia v blave nejakeho daniela tupeho tak vsetci nackovia su vrahovia a tak..chapes??videli niekde obrazok the exploited z koncertu a uz su podla nich pankaci fetaci ,opity na socky a tak....proste svetovy vseobecny nazor ako to vidia starsi ludia..neboj..o par rokov ta generacia vyhinie a budu na rade mlady...s novymi nazormy..tu je este vlna komančizmu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a keď hej, tak ich mám v piči
punk není mrkev!
neber to tak že som proti svojskému štýlu....to vôbec... ale zasa treb sa nato pozrieť z takého pohľadu :/
ale, je to preto, že tí ľudia, ktorí odsudzujú nevedia nič o danom štýle vedia len to, čo sa hovorí... ľudia sa boja punkerov, skinheadov pretože o nich počuli len to zlé... takže to nieje naša chyba... je to chyba ľudí, ktorí nás odsudzujú ich nevedomosť !
najviac sa smejem na niekom, kto si všimne, že mám napr. náramok s ostňami alebo niečo pripomínajúce punk a povie "fuj! ty si punkáčka?!" vtedy mám sto chutí zobrať mu tú hlavu a otrieskať o niečo -.- .. za toto "fuj" !
Ale máš piči, to sú ich predsudky, kašľať na takých
Čo sa týka práce, tak sa vyžaduje určitá úroveň, to je pochopiteľné.
akože ja sa strašne rehocem, keď prídeme do obchodu a vyholené 520 kilové hovädo zahlási do vysielačky, že si majú dávať bacha, lebo prišli "pouliční fagani"
ale toto ma fakt dorazilo o______________O
ak by ste nemali takú povesť ako máte, ľudia by vás neodsudzovali.
to je presne to isté, ako keď niekto zahlási, že blondíny sú sprosté.
aj také poznáme
a na mieste toho zamestnávateľa by som motorizera nevyhodil, šak keď je robotník, a nerobil bordel, pracoval, nevidím problém. ten zamestnávateľ je jednoznačne nejaký zakomplexovaný falat kokota, keď mal na vyhadzov taký dôvod
no, osobne čo som stretla takých tých echt punkáčov, tak neboli to rovno zlatíčka čo by som si najradšej nasťahovala domov
ale inak proti antifakom nic nemam, ani proti punkacom.. ja sama som dopiercovana a extravagantna a je odveci ked ma niekto neznasa len za to..
Noste si cedulky na rozoznanie.
tak tento skín teda musí mlátiť černochov
ja som bola v tom, ze su 2 druhy a to antifa a opak