podľa mňa by mal vyhrať Šafařík,súdiac podľa toho ako spieva a má nádhernú farbu hlasu a je aj pekný,ale fandím zároveň aj Kukačkovi,lebo je hrozne zlatý,má zaujímavý hlas a potreboval by tie peniaze do rodiny
nesledujem to, z toho, čo som zachytila sa mi najviac pozdávajú Šafařík a Kukačka, ale je mi úúplne jedno, kto vyhrá - budú ma zaujímať až keď nahrajú niečo vlastné a počúvateľné
,,Nesudte podla krásy ale podla spevu,, -keď už tak charizmy by som súdila a myslím že aj to je dôležité keďže ich aj vidíš aj počuješ a pokiaľ by som zavrela oči a súdila len spev jednoznačne Martin od neho mi hoci aký song príde krásny a počúvala by som ho nekonečne A tou charizmou a výberom songov asi Sabina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Neviem, čo tam Křováková ešte vôbec robí, preboha. Len čo sa báb týka, tak Mandzáková aj Stýblová boli oveľa lepšie ako hentá ublačaná pizda.
a keď si spomeniem na to,ako ďaleko sa dostala Debnárová,tak ....
Tá je mi neeeeskutočne nesympatická fakt najbrutálnejšie
okrem toho má už aj nejaké piesne so svojimi kapelami Bijouterrierom aj s Jamestownom
a nejak mi úplne sedí proste...
a má mega charizmu.. takú chcem aj ja