Záleží asi od situácie. Minule sa to jednému chalanovi stalo že sa s tým priateľke priznal že so mnou chodil (chvíľku som vtedy experimentoval a ten chalan tiež) keď jej o všetkom rozpovedal tak tá baba ho nechala a snažila sa získať mňa. Čiže v podstate jej očividne nevadilo že som to chvíľu skúšal aj s chalanom. Ber to tak, zakiaľ si mladý, musíš skúsiť všetko a tolerantné dievča to pochopí.
keď sa nad tym hlbšie nezamýšľam tak nie... ako minule som sa opitá vyprávala s opitým chalanom a hneď tam čosi splietal že jeho prvý bol vlastne chlap a že je na ženské a čo ja viem čo...ale bola som opitá len som sa smiala na tom že kludne mi môže aj číslo účtu povedať keď už sme pri tom ale podľa tohto nemôžem hodnotiť, nelúbia sa mi také typy... navyše mal tak prerastné ego až no... a to už vobec
@demoniqangel neviem... ako viac konkurencie by som mal.. dve pohlavia je moc.. toť vtipná odpoveď, a teraz úprimná... asi ak by bola fakt za tým a vedel by som, že ja nie som tým experimentom tak áno...
asi by mi to vadilo ale hlavne z toho dôvodu, že keď sa napríklad bozkávajú dve dievčatá, je to v pohode. ani to neznamená, že sú lezbičky. ale keď sa bozkávajú chalani, už to ok nie je a už to znamená niečo viac. možno nie naozaj ale to je to, ako to vnímam ja. viem, že je tu reč o viac ako o bozkávaní ale princíp zostáva rovnaký
ako keby som hetero tak ono by mi to nevadilo... len je otazne či ten chalan je ozaj Bi..alebo skúšal s chalanom len tak .... alebo je gay ale nakolko nechce žiť s mužom a jednoducho koli spoločnosti atd. to chce kamuflovať tým že je so ženou tak to by mi vadilo...
@demoniqangel@trtolienko ako môžete porovnávať vzťah žena + muž (normálny vzťah) a vzťah muž + muž ?? homosexuáli ako takí mi nevadia, ale vzťah s nimi si proste predstaviť neviem a ani NECHCEM. howgh.
@demoniqangel
Ale určite nie je taký problém keď dievča má dievča ako keď chlap má chlapa podľa mňa niekde každá 5ta je BI alebo by určite chcela skúsiť niečo s tým istým pohlavím, čo sa u chlapov povedať teda nedá
@burble mal chalana znamená.. spal s ním a ten druhý sa.. zmotal a vtedy to stopli... @efyks a nemyslíš, že sa to raz nejako prevalí aj tak.. a tá karma si ťa počká niekde za rohom?
@trtolienko nie nemyslím a keby náhodou aj áno, tak budeš klamať a zapierať a nikto ti nič nedokáže (ak ste sa pri tom teda nenahrávali, alebo nefotili, alebo čo ja viem čo )
problem solved
@darkestangel To je presne tak isto pokrytecké ako "dve dievčatá sú sexy, dvaja chlapi, fuj, to je choré" akože wtf. Je to úplne rovnocenný vzťah. (A to, že muž mal niečo aj s iným mužom hneď z neho nerobí homosexuála)
@d8a3996 Lenže je rozdiel, keď sa dievča raz opité na diskotéke štyri sekundy bozkávalo so svojou kamoškou, a je rozdiel, keď mali medzi sebou niečo viac. A "byť bi" je moderné, odkedy o tom urobila Katy Perry pesničku.
@ tichyrok Ty vole, práve si svojim názorom strelila logike facku. A poprela existenciu bisexuality.
@ darkestangel Neboj sa moja, ani homosexuáli si nevedia predstaviť vzťah s tebou. A to je na tom to krásne, že ani nemusia. Tak sa láskavo ani ty neser do vzťahov iných. Btw, muž + žena je normálny vzťah a iné nie sú? Facku by som ti dala, seriózne. Je to možno rozšírenejší typ vzťahu a to je asi všetko.
Ja som už mala vážny vzťah s dievčaťom a bol krásny a nič mi nechýbalo a bola som neskutočne šťastná. A predstavte si, viem aj normálne fungovať s chalanmi.
Nechápem, prečo by to nešlo opačne. Ak by sa mi s tým frajer priznal, bola by som obrovský pokrytec, keby som ho za to odsúdila.
@madiska wtf? popísala som ako to na mňa pôsobí a aj so zdôraznením toho, že sú to len moje dojmy. neviem kde vidíš, že by som niečo popierala. A presne to autor fóra chcel. vedieť pocity dievčaťa a to, či by jej to vadilo.
Ale za to vôbec sa nepýtal na to, či si ty bi a aj tak si mala potrebu nás s tým všetkých oboznámiť. Pre mňa za mňa si spávaj s kým chceš ale nereaguj hovadinami s nulovou hodnotou na moje komentáre. ďakujem
a @madiska keď niekto vyjadrí názor, že považuje homosexualitu za niečo nie normálne, už sa sere do vzťahu druhých? a že podľa teba sú tie vzťahy normálne, to je už na psychológa...
To že ty si mala taký vzťah a nič ti nechýbalo je fakt argument
a @demoniqangel keď má chlap niečo s iným chlapom tak to z neho robí minimálne niečo ako homosexuála... neviem ako popísať to, že chlap je proste chlap a správa sa inak ako žena, u ktorej sú bozky na líčko či objatie napr. pri stretnutí úplne normálne..u chlapa to už vyzerá divne..to bol len príklad, čo asi chcem naznačiť...
@demoniqangel ku vzťahu žena + žena mám rovnaký postoj ako ku vzťahu medzi dvoma mužmi. akože čo je na tom pokrytecké?? a ak chlap nie je homo a aj tak spal s chlapom, tak je to s prepáčením debil a ani s takým by som vzťah nechcela
@madiska po prvé, nie som tvoja. po druhé, zdá sa ti, že by som sa srala do vzťahov druhých??
A áno, vzťah muž + žena je normálny a ostatné nie. sebe daj facku, seriózne. a to, že ty si lesba (tzv. "bi") mi je úprimne jedno, o tvoje sračky sa nestarám.
@darkestangel Ujasni si pojmy, doplň si vzdelanie - volaj si to ako chceš, ale lesbičky nie sú tzv. bi Sú lesbičky A bisexuálky. Tak isto ako gayovia A bisexuáli.
A vzťahy medzi dvoma ľuďmi rovnakého pohlavia sú také isté ako tie medzi príslušníkmi opačných pohlaví. Dokonca, štatisticky by som povedala, lepšie... Koľko som už mala možnosť vidieť vzťahov, keď si chalan dievča nevážil, zhadzoval ju, bral ju ako samozrejmosť, respektíve keď dievča flirtovalo so všetkými naokolo a kašlalo na to, že je zadané... to voláš NORMÁLNY vzťah? Oproti takýmto "vzťahom" mi príde úprimný vzťah medzi dvoma milujúcimi sa chlapcami oveľa "normálnejší".
A vieš, serieš sa do vzťahov druhých. Keby niekto povedal, že zrovna tvoje vzťahy nie sú normálne, bolo by ti to tiež jedno? Ale nikto sa neopovažu súdiť tvoje vzťahy, tak ty láskavo nerozoberaj vzťahy ostatných. Lebo tak, ako ti MÁ BYŤ jedno, akú orientáciu mám ja, tak ani nikoho nezaujíma tvoj posudok vzťahov, do ktorých ťa nič nie je.
@alive Na psychológa? Ďakujem, pobavila si ma. Bohužiaľ, s tvojou zabednenosťou, sebazahľadenosťou a netoleranciou ti nepomôže nikto, máš smolu.
@tichyrok Tak neakceptuješ existenciu bisexuality, to je to isté... Ale kto si ty, že si dovoľuješ súdiť hodnotu môjho názoru oproti tvojmu? Nejaké lepšie ľudské stvorenie...?
@madiska ja len chcem povedat na margo tych milujucich gayov, ze poznam ich teda asi trilion a z nich asi tak 1% je take ze uprimne miluju dlhodobo jednu osobu to uz fakt medzi heterakmi su odost uprimnejsie vztahy nez medzi chalanmi.
@madiska jediný, kto je tu netolerantný a zabednený, si TY. Ale kto si ty, že si dovoľuješ súdiť hodnotu môjho názoru oproti tvojmu? Nejaké lepšie ľudské stvorenie...?
Ja že si mám ujasniť pojmy? Ja že si mám doplniť vzdelanie? Pokračuj, si vtipná Ak to bereš ako definíciu tak áno, je rozdiel byť homosexuál a byť bi. Ale iba poučkovo, v praxi vždy prevládne preferencia jedného pohlavia, či už správneho (opačného), alebo nesprávneho. Ale dnes je moderné byť bi, mnoho ľudí tvrdí, že je bi len preto, lebo nevie čo chce a "vyskúśať treba všetko".
Ale keď sú podľa teba normálne homosexuálne vzťahy, prečo nie sú normálne aj polygamné? Aký je rozdiel?
Btw pripomínam ti tému diskusie. Otázka bola, či by sme si vedeli predstaviť vzťah s chlapom, ktorý mal predtým vzťah s chlapom. Svoj postoj som k tomuto som vyjadrila v @30 . Aké je to staranie sa do vzťahov druhých?? Je to staranie sa do vlastných vzťahov, keďže vzťah s takým chlapom si neviem predstaviť JA.
@madiska tak za prvé..čo to má s netolerantnosťou, keď je proti rozumu uznať niečo nenormálne za normálne? pre mňa za mňa nech si každý miluje koho chce, spí s kým chce, ale to ešte neznamená, že niekedy poviem na homovzťahy, že sú normálne..
že uznám niečo nefyziologické za fyzilogické
zabednená asi pre túto spoločnosť som, ale to som len rada ...lebo v spoločnosti, kde je normálne všetko, pomaly aj spávať s mŕtvolou som radá tá iná.. chápem, liberalizmus..
a tá sebazahľadenosť ..dievča, to snáď ani nebudem komentovať, fakt sa trošku preber ...
@alive , ved si liberalna, len to nepovazujes za normalne a normalne to isto nieje, nech si to obhajuje hocikto ako chce, o tom nema cenu sa ani bavit.
Nie, vztahy s rovnakym pohlavym nie su rovnocene s vztahmi M+Z ...a hotovo...
A ako ak si vie niekto seriozne predstavit vztah s muzom co predtym klatil ineho muza do riti tak ako...du blejt...
@darkestangel "Ale keď sú podľa teba normálne homosexuálne vzťahy, prečo nie sú normálne aj polygamné? Aký je rozdiel?"
týmto si ma zabila teda
Ale keď sú podľa teba normálne heterosexuálne vzťahy, prečo nie sú normálne aj homosexuálne? Aký je rozdiel?
a btw, neviem, prečo by polygamné vzťahy nemohli byť normálne :-S akurát každým ďalším partnerom by sa násobili problémy, ktorých je aj v monogamnom vzťahu dosť, nó, preto bars nefungujú.
"Ale keď sú podľa teba normálne
heterosexuálne vzťahy, prečo nie sú
normálne aj homosexuálne?" Pretože prirodzenou pointou vzťahu je (by malo byť) zachovanie druhu - rozmnožovanie. A to pri pároch s rovnakým pohlavím samozrejme nie je možné. Pri homosexuálnych ľuďoch ide o genetickú odchýlku - čiže poruchu.
A to s tou polygamiou.. hmmmm, zaujímavý postoj. Takže by ti nevadilo, ak by tvoj partner mal ďalších x žien súčasne, lebo on vás miluje všetky rovnako?
@burble v dôsledku čoho? životnej úrovne, pohodliu, liberalizácie, ..? Prírodu neoklameš, aj v dnešnej dobe je sex (ktorý je dôležitou súčasťou takmer každého vzťahu) "nástrojom" (alebo ako to nazvať) plodenia detí, príjemné pocity s ním spojené sú "len" vedľajším produktom, ktorý sa ale v dnešnej dobe dostáva do popredia. Ale ešte stále aby vznikol život, musia sa spojiť mužské a ženské pohlavné bunky.
no a pre mňa za mňa maj viac partnerov naraz kľudne aj ty, ten príklad som uviedla vychádzajúc z predpokladu, že ty polygamná nie si (ale očividne som sa v tomto prepočítala)
Nebudem ani čítať komentáre predomnou, lebo si nechcem kaziť náladu.
Mne to príde strašne sexy a momentálne si viem predstaviť len málo veci, čo by ma mohlo na minulosti dotyčného priťahovať viac, ako práve toto. Bodka
@demoniqangel To je pravda, ale predsa ani to nie je tak veľký problém, ale ja na to pozerám zo strany chalana nedovolím si tvrdiť ako baby reagujú na chlapca čo mal predtým chlapca ... no je to zrejme moderné, len neviem či aj u mužského pohlavia
@calwen3 fakt ťa to priťahuje alebo si až tak ironická, že som to nepobral? @kittyboo myslíš, že tí heteráci sa fakt úprimne milujú..? mám veľa kamošov, ktorí to tak "hrajú", lebo si už zvykli...
@trtolienko chceš úprimnosť alebo ukľudniť,keď úprimnosť tak ti poviem že je tam strach,lebo nechcem byť zlá ale je proti prírode keď to chlap robí s chlapom.Ja ich neodsudzujem ale vieš AIDS je veľký strašiak a toho by som sa bála,takže nie zo strachu by som nechodila radšej ...
Vobec by mi to nevadilo. Bisexualita je uz dnes bezna vec, kazdy o tom vieme tak co sa mam naraz sa mam tvarit sokovana? Alebo sa odvracat chrbtom? Jedina vec ktora by mi vadila, keby moj chlapec vyzera ako "buzna", ak viete, co mam namysli.
@moncici777 Ty sa zobud, ze AIDS Nezijeme v afrike, a keby sa rozhodnes argumentovat tym malym percentom nakazenych, nikdy s istotou nevies, ci to nahodou nechytil aj tvoj frajer, a nemusi byt ani na chlapcov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
A k téme len: 8)
:ehm:
Lebo je to ten istý princíp.
ale asi by si neborák musel zvyknúť na moje sprosté vtipy ohľadom tohto faktu
a nevadilo by mi to...asi by mi to bolo sympatické aj na ňom
Ale určite nie je taký problém keď dievča má dievča ako keď chlap má chlapa podľa mňa niekde každá 5ta je BI alebo by určite chcela skúsiť niečo s tým istým pohlavím, čo sa u chlapov povedať teda nedá
@efyks a nemyslíš, že sa to raz nejako prevalí aj tak.. a tá karma si ťa počká niekde za rohom?
problem solved
@d8a3996 Lenže je rozdiel, keď sa dievča raz opité na diskotéke štyri sekundy bozkávalo so svojou kamoškou, a je rozdiel, keď mali medzi sebou niečo viac. A "byť bi" je moderné, odkedy o tom urobila Katy Perry pesničku.
@ darkestangel Neboj sa moja, ani homosexuáli si nevedia predstaviť vzťah s tebou. A to je na tom to krásne, že ani nemusia. Tak sa láskavo ani ty neser do vzťahov iných. Btw, muž + žena je normálny vzťah a iné nie sú? Facku by som ti dala, seriózne. Je to možno rozšírenejší typ vzťahu a to je asi všetko.
Ja som už mala vážny vzťah s dievčaťom a bol krásny a nič mi nechýbalo a bola som neskutočne šťastná. A predstavte si, viem aj normálne fungovať s chalanmi.
Nechápem, prečo by to nešlo opačne. Ak by sa mi s tým frajer priznal, bola by som obrovský pokrytec, keby som ho za to odsúdila.
Ale za to vôbec sa nepýtal na to, či si ty bi a aj tak si mala potrebu nás s tým všetkých oboznámiť. Pre mňa za mňa si spávaj s kým chceš ale nereaguj hovadinami s nulovou hodnotou na moje komentáre. ďakujem
ale dosť mi vadí keď chodím s chalanom a mám vážne obavy že mi utečie za iným chalanom
súhlasím
a @madiska keď niekto vyjadrí názor, že považuje homosexualitu za niečo nie normálne, už sa sere do vzťahu druhých? a že podľa teba sú tie vzťahy normálne, to je už na psychológa...
To že ty si mala taký vzťah a nič ti nechýbalo je fakt argument
a @demoniqangel keď má chlap niečo s iným chlapom tak to z neho robí minimálne niečo ako homosexuála... neviem ako popísať to, že chlap je proste chlap a správa sa inak ako žena, u ktorej sú bozky na líčko či objatie napr. pri stretnutí úplne normálne..u chlapa to už vyzerá divne..to bol len príklad, čo asi chcem naznačiť...
@madiska po prvé, nie som tvoja. po druhé, zdá sa ti, že by som sa srala do vzťahov druhých??
A áno, vzťah muž + žena je normálny a ostatné nie. sebe daj facku, seriózne. a to, že ty si lesba (tzv. "bi") mi je úprimne jedno, o tvoje sračky sa nestarám.
A vzťahy medzi dvoma ľuďmi rovnakého pohlavia sú také isté ako tie medzi príslušníkmi opačných pohlaví. Dokonca, štatisticky by som povedala, lepšie... Koľko som už mala možnosť vidieť vzťahov, keď si chalan dievča nevážil, zhadzoval ju, bral ju ako samozrejmosť, respektíve keď dievča flirtovalo so všetkými naokolo a kašlalo na to, že je zadané... to voláš NORMÁLNY vzťah? Oproti takýmto "vzťahom" mi príde úprimný vzťah medzi dvoma milujúcimi sa chlapcami oveľa "normálnejší".
A vieš, serieš sa do vzťahov druhých. Keby niekto povedal, že zrovna tvoje vzťahy nie sú normálne, bolo by ti to tiež jedno? Ale nikto sa neopovažu súdiť tvoje vzťahy, tak ty láskavo nerozoberaj vzťahy ostatných. Lebo tak, ako ti MÁ BYŤ jedno, akú orientáciu mám ja, tak ani nikoho nezaujíma tvoj posudok vzťahov, do ktorých ťa nič nie je.
@alive Na psychológa? Ďakujem, pobavila si ma. Bohužiaľ, s tvojou zabednenosťou, sebazahľadenosťou a netoleranciou ti nepomôže nikto, máš smolu.
@tichyrok Tak neakceptuješ existenciu bisexuality, to je to isté... Ale kto si ty, že si dovoľuješ súdiť hodnotu môjho názoru oproti tvojmu? Nejaké lepšie ľudské stvorenie...?
Ja že si mám ujasniť pojmy? Ja že si mám doplniť vzdelanie? Pokračuj, si vtipná Ak to bereš ako definíciu tak áno, je rozdiel byť homosexuál a byť bi. Ale iba poučkovo, v praxi vždy prevládne preferencia jedného pohlavia, či už správneho (opačného), alebo nesprávneho. Ale dnes je moderné byť bi, mnoho ľudí tvrdí, že je bi len preto, lebo nevie čo chce a "vyskúśať treba všetko".
Ale keď sú podľa teba normálne homosexuálne vzťahy, prečo nie sú normálne aj polygamné? Aký je rozdiel?
Btw pripomínam ti tému diskusie. Otázka bola, či by sme si vedeli predstaviť vzťah s chlapom, ktorý mal predtým vzťah s chlapom. Svoj postoj som k tomuto som vyjadrila v @30 . Aké je to staranie sa do vzťahov druhých?? Je to staranie sa do vlastných vzťahov, keďže vzťah s takým chlapom si neviem predstaviť JA.
že uznám niečo nefyziologické za fyzilogické
zabednená asi pre túto spoločnosť som, ale to som len rada ...lebo v spoločnosti, kde je normálne všetko, pomaly aj spávať s mŕtvolou som radá tá iná.. chápem, liberalizmus..
a tá sebazahľadenosť ..dievča, to snáď ani nebudem komentovať, fakt sa trošku preber ...
A ako ak si vie niekto seriozne predstavit vztah s muzom co predtym klatil ineho muza do riti tak ako...du blejt...
týmto si ma zabila teda
Ale keď sú podľa teba normálne heterosexuálne vzťahy, prečo nie sú normálne aj homosexuálne? Aký je rozdiel?
a btw, neviem, prečo by polygamné vzťahy nemohli byť normálne :-S akurát každým ďalším partnerom by sa násobili problémy, ktorých je aj v monogamnom vzťahu dosť, nó, preto bars nefungujú.
"Ale keď sú podľa teba normálne
heterosexuálne vzťahy, prečo nie sú
normálne aj homosexuálne?" Pretože prirodzenou pointou vzťahu je (by malo byť) zachovanie druhu - rozmnožovanie. A to pri pároch s rovnakým pohlavím samozrejme nie je možné. Pri homosexuálnych ľuďoch ide o genetickú odchýlku - čiže poruchu.
A to s tou polygamiou.. hmmmm, zaujímavý postoj. Takže by ti nevadilo, ak by tvoj partner mal ďalších x žien súčasne, lebo on vás miluje všetky rovnako?
prečo presne takto? čo ak by som napríklad mala ja viacerých chlapov? čo ak by sme mali viacerých partnerov obaja? :ehm:
Mne to príde strašne sexy a momentálne si viem predstaviť len málo veci, čo by ma mohlo na minulosti dotyčného priťahovať viac, ako práve toto. Bodka
@kittyboo myslíš, že tí heteráci sa fakt úprimne milujú..? mám veľa kamošov, ktorí to tak "hrajú", lebo si už zvykli...
@moncici777 Ty sa zobud, ze AIDS Nezijeme v afrike, a keby sa rozhodnes argumentovat tym malym percentom nakazenych, nikdy s istotou nevies, ci to nahodou nechytil aj tvoj frajer, a nemusi byt ani na chlapcov.