chalan ma musí priťahovať, nejde tu o to či je pekný či nie..pretože pre každého môže byť niekto iný pekný..dôležitá je nejaká príťažlivosť, iskra, takže vzhľad je veľmi dôležitý, je veľa pekných chlapcov čo mi vôbec nič nehovoria
Chlap musí byť niečím príťažlivý, ak ma má zaujať na prvý pohľad. Napríklad môže mať peknú bradu, alebo pekné obočie alebo, mne sa z nejakého divného dôvodu páči, keď majú chlapi niečo s tvárou - akože jazvu/y, alebo dierky po kiahňach, alebo tak.
mal som x chalanou a boli ozaj 1*, ale nakoniec vždy vysvitlo, že aj pekní "odborníci" ako z človeka vymámiť prašule, ale všetko skončilo a vôbec neľutujem......filip
čiže nezaléži len na kráse ale aj povahe a charaktere človeka.
Každý ma iný vkus, mne sa vždy páčili vychudnutý zarastený vlasatý muži s lookom alá bezdomovec, mĺkvejší, hanbliví, proste taký mumáci trochu
Ale oveľa viac podľa mňa obecne zohráva rolu charizma, sexappeal, sebavedomie, inteligencia, ak funguje toto, môže sa to vymykať z kolónky fyzicky dokonalého.
@tikalok Neviem prečo, neviem sa to naučiť, ale píšem vždy automaticky tvrdé. Vždy si to musím opravovať na konci, keď dopíšem, kvôli množnému číslu a teraz som si to neprešla, len to hneď odoslala,
Mne sa dost casto stava ze sa mi zapaci niekto kto nie je prave najkrajsi ale zas trva to dlhsie ako nejake sekundove zamilovanie sa do nejhodokonaleho muza takze by som povedala ze viac zalezi na celku a osobnosti ako len na vuzore..teda aspon umna
@baldurs fuha, zaujimava otazka, ale poviem to takto aj ženam zaleži na tom ako chalan vyzera a je len prirodzene že ak je niekto vzhladovo krajší tak k nemu budu inklinovať viac, často je to však klamlivy pohlad lebo chalan ktory je krasny nemusi byt aj charizmaticky a povahovo dobry, to znamena že podstatne je či mas niečo v povahe čim dokažeš zaujať a získať, napr ja mam uuuuplne ale uuuplne iný vkus čo sa tyka chalanov a som vo vztahu s takym s ktorým som dokonca nikdy nechcela chodiť a ani sa mi nepačil ale ma niečo v sebe čo ma pritahuje a klape nam to doteraz
ja som si myslela,že vysoký,vychudnutý,so šiltovkou na hlave a obtiahnutými nohavicami je ten,ktorého chcem stále.
neskôr som si uvedomila,že to absolútne nie je o výzore.môj chlapec ma nezaujal výzorom,ale tým,ako sa ku mne správal,páčil sa mi jeho humor,charizma a všetky vlastnosti ktoré má.a jeho výzor len pridal body naviac.
neskôr som si uvedomila,že to absolútne nie je o výzore.môj chlapec ma nezaujal výzorom,ale tým,ako sa ku mne správal,páčil sa mi jeho humor,charizma a všetky vlastnosti ktoré má.a jeho výzor len pridal body naviac... tomu akosi nerozumiem
Zaujmave ze vela ludi pise ze na vyzore nezalezi, ale prax je akasi ina
naco sa pytas, ked z pripadu tvojho pekneho, ale nudneho kamosa je jasne, ze o co ide babam ...jasne, ze o charizmu, teda po muzsky - krasu
PS: este je jedna vec zbalit babu a druha vec je si ju udrzat ..ak je tvoj kamos fakt taky tichy, tak to maloktora by s nim vydrzala v mladom veku, lebo girls just want to have fun ...ale neskor pre 40+-rocnu bude jeho mlkvost velka vyhoda
no tak mne sa páčia chalani, ktorí sa kamarátkam nepáčia takže skôr by som povedala, že tí prvoplánoví krásavci nie sú pre mňa. Ano vyzor je dolezity, predsa len, stále sa na niekoh pozerat, nemoze mi pri nom prist zle
Záleží na tom, čo je krása... zatiaľ čo mne a zdá nejaký chlapec/muž nenormálne pekný, nemusí sa zdať iným... Ale tak, proste je dôležité, či ma priťahuje a aké má povahové vlastnosti a podobne... ako hnoj zas tiež nemôže vyzerať, ale ak by vyzeral ako z obálky časopisu, nebolo by to moc dobré pre mňa a moje sebavedomie
Nikdy som nemala vzťah s niekým, kto ma priťahoval len fyzicky, alebo že sa mi páčil len kvôli výzoru. Vždy tam muselo niečo byť aj z povahy a osobnosti.
Skoro žiadny chalan, s ktorým som mala vzťah, sa mi na prvý pohľad nepáčil U mňa to začína až vo chvíli, keď chalan otvorí ústa a niečo rozumné vypotí, musíme si rozumieť, humor, inteligencia... a ukecanosť, to zbožňujem
priznám sa ja som na to aký je môj priateľ sexi prišla až po 3 mesiacoch a je naozaj fešák ale keď som sa zaľúbila vôbec som nepozerala na to ako vyzerá
ako sa všetci chválite tým, že máte neatraktívnych partnerov.. O_o
Keď mám niekoho rada (platí aj o kamarátoch, známych), automaticky mi príde krajší, a nikto tu nemá supermodela/-ku zrejme, ale keď je to raz môj partner, tak sa mi páči a priťahuje ma, inak by ním nebol.
Ale inak sa najviac namotám na intelektuálne kvality, rečový prejav, názorové založenie atď. A vysoký štandard osobnej hygieny
So skaredymi ludmi sa zvycajne ani nebavim. Samozrejme, ked pekna baba otvori hubu a idu z nej same picoviny, tak moze byt aj miss world, nestracam s nou cas...
@baldurs baby urcite nejdu po krase len ... mam 2 spoluziacky, jednej chalan je priemerny, druhej vyzera jak mantak ... a v pohode im vztah funguje .... priemerny ma bmw a mantak mercedes .... cize asi tak
ah a zase.... krása krása.... chlap nemusí byť model aby ženu priťahoval..... pretože ideál neexistuje... každu ženu priťahuje niekto iný..... takže aj ked vravíš že vyzeraš priemerne, to neznamená že sa žiadnej nebudeš páčiť.... a to že s tvojím kamošom vydrží holka len kým zistí že si nemajú čo povedať. ale pokial ty si inteligentný a vtipný tak ak najdeš dievča bude to o mnoho levelov vyššie ako tie chvílkové veci s tovjím kamošom
Ja som tu nevravil o ziadnom krasavcovi z magazinu, ako tu vacsina komentuje... Len o chalanoch ktorí dobre vyzerajú, su sympatický pre vačśinu zien... By som rad vedel vyraz tvare vasich partnerov, keby si tak precitali co im napisala ich polovicka typu on sa mi nepacil, neni pekny
Ale tak nezáleží mi na tom, čo má na sebe oblečené, hlavné je, že sa chová ako chlap a džéntlmén, to sa mi páči. Mám rada tiež, keď sa muži dvoria. Ak má muž záujem o danú ženu/dievča, malá ukážka náklonnosti by neuškodila, my tiež nevieme čítať myšlienky.
Normalne s takými fakt paradnými ženskými / povahovo aj vyzorovo/ by som sa rad stretol a zoznámil, ako tu vy pišete, že chcete džentlmena, inteligentneho... asi som mal len smolu, že som na také nenatrafil
no tak peknosť je troška relatívna, lebo každému príde pekné niečo iné, mne nieko môže dojsť uuuuaaaah a @stenatko vedľa mňa na mňa môže pozerať že dafaq ide skôr o šarm, spomenutú charizmu a také veci. proste ten človek musí imponovať :3
no ja sa tiež raza pozriem na "sexoša".. ale partnerov, ktorých si vyberám, posudzujem len na základe toho, čo z neho vyžaruje.. v očiach to vidím jasne. a či má pupok, alebo prešinu, alebo je chlpatý ako opica - to je až druhoradé. čiže pre mňa je krásne telo "bonus".
no a čo sa týka teba.. nepoznám teba, ani dievčatá po ktorých "ideš, ani okolnosti.. ale to čo by si mohol zmeniť - nerozprávať tak veľa, a byť trochu tajuplný... a možno ísť na akciu bez toho tvojho kamaráta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
A samozrejme su tam aj ine aspekty ktore ma pritahuju. Ako humor, inteligencia...
Podľa mňa si penis...
čiže nezaléži len na kráse ale aj povahe a charaktere človeka.
Ale oveľa viac podľa mňa obecne zohráva rolu charizma, sexappeal, sebavedomie, inteligencia, ak funguje toto, môže sa to vymykať z kolónky fyzicky dokonalého.
A ano vela zalezi aj na charizme. BTW 70percent vyzoru tvori podla mna oblecenie a upravenost.
V 15-18 Hľadá žena chlapa s ktorým by sa mohla pochváliť (hlavne pred kamoškami)
V 18-22 Hľadá žena chlapa, ktorý bude jej "pravou" láskou.
V 22-30 Hľadá žena chlapa, ktorý ju priťahuje vzhľadom , charizmou.
V 30-50 Hľadá žena chlapa, ktorý sa vie postarať o rodinu bude ju a svoje deti ochraňovať a bude jej oporou v dobrom aj zlom.
V 50-65 Hľadá žena muža ,ktorý bude jej kamarát
V 65-80 Hľadá žena muža, ktorý vie udržať moč a ten nemec mu neschováva veci.
neskôr som si uvedomila,že to absolútne nie je o výzore.môj chlapec ma nezaujal výzorom,ale tým,ako sa ku mne správal,páčil sa mi jeho humor,charizma a všetky vlastnosti ktoré má.a jeho výzor len pridal body naviac.
Zaujmave ze vela ludi pise ze na vyzore nezalezi, ale prax je akasi ina
len by som ešte dodal, že sa občas stáva, že si baby pomýlia krásu s charizmou
PS: este je jedna vec zbalit babu a druha vec je si ju udrzat ..ak je tvoj kamos fakt taky tichy, tak to maloktora by s nim vydrzala v mladom veku, lebo girls just want to have fun ...ale neskor pre 40+-rocnu bude jeho mlkvost velka vyhoda
Skoro žiadny chalan, s ktorým som mala vzťah, sa mi na prvý pohľad nepáčil U mňa to začína až vo chvíli, keď chalan otvorí ústa a niečo rozumné vypotí, musíme si rozumieť, humor, inteligencia... a ukecanosť, to zbožňujem
Keď mám niekoho rada (platí aj o kamarátoch, známych), automaticky mi príde krajší, a nikto tu nemá supermodela/-ku zrejme, ale keď je to raz môj partner, tak sa mi páči a priťahuje ma, inak by ním nebol.
Ale inak sa najviac namotám na intelektuálne kvality, rečový prejav, názorové založenie atď. A vysoký štandard osobnej hygieny
no tak peknosť je troška relatívna, lebo každému príde pekné niečo iné, mne nieko môže dojsť uuuuaaaah a @stenatko vedľa mňa na mňa môže pozerať že dafaq ide skôr o šarm, spomenutú charizmu a také veci. proste ten človek musí imponovať :3
Ja na teba že dafaq pozerám dosť často Náhodou, mali by sme byť radi, že nechceme rovnakých chlapov, to by bolo horšie
prilis atraktivna zena dnes aj tak nevesti nic dobre. ja som bol vzdy skor na nenapadnu krasu a zmyselnu zenskost
...... nie ty väčšinou robíš " -.- "
no šak jó, ale si zober ako ťažko by sa nám delilo o Brodyho To by bol fight !
no a čo sa týka teba.. nepoznám teba, ani dievčatá po ktorých "ideš, ani okolnosti.. ale to čo by si mohol zmeniť - nerozprávať tak veľa, a byť trochu tajuplný... a možno ísť na akciu bez toho tvojho kamaráta