ahoj-te...potrebujem helpnut už mi to leze na nervy,vyražky!čo vam pomaha? som vyskušala všetko no nič,teraz už to je lepšie no chcem mať lepšiu pleť čo vám pomaha? ď.
čo by som ja dala za to keby ma to štvalo v 14 ..ja som dáka oneskorená a nedajú pokoja ale od 16-17 a nepomáha mi tak poviedac skoro nič.. aspoň sooom to pri ničom nepostrehla
ksicht a najviac chrbat.. casto sa pytam, preco ja (ach) predstavim si stuzkovu kde maju baby odhalene chrbty a ake pekne a ja ani nebudem moct mat.. fuj..
nastastie som nikdy nemala ten problem, ale sestra to stastie nemala, tvar si cisti s tea tree olejom, pomaha jej to, ale my ostatni doma neskutocne trpime zapachom toho oleja aaa este som pocula, ze Duac gel pomaha
Máš 14 rokov, teraz to bude pravdepodobne najhoršie, ale samozrejme, dá sa s tým niečo robiť. Pravidelné čistenie pleti (raz za tri týždne, raz za mesiac...) kozmetičkou, vhodná kozmetika i lieky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
choď ku kožnej
lebo napr. ja mam teraz asi 6 malych vyražok na tvari, dam make up a je pokoj nejak extra to neriešim
ksicht a najviac chrbat.. casto sa pytam, preco ja (ach) predstavim si stuzkovu kde maju baby odhalene chrbty a ake pekne a ja ani nebudem moct mat.. fuj..
suhlasim just ma velmi dobre produkty!