Myslite si ze je to normalne ? Ja si to nemysli ja to viem ze to neni normalne. Mozno mi neuverite ale teraz sedia v obyvacke a spolu viju na mesiac, teda na telku, Boze dufam ze sa to neprejavi aj na mne !
ok ved aj ja som obcas zavijala so psom ale mala som aspon vypite, on je ale triezvy, a neskutocne mi to lezie na nervy! Ale to bude tym vekom (bude mat 70r)co uz dufam ze to nebude robit ked budeme mat doma navstevu
preco chcu byt vsetci ludia normalni?? ja to nechapem. tvoj otec je vzacny clovek, to je fu(c)k ze bude mat 70, zistilo sa, ze starecka demencia je v skutoc. v ovela menej pripadoch ako si ludia mysleli teda dusevne schopnosti ludi sa so starnutim len zriedka stracaju. pozdravuj otca a psa. ked chces vidiet este jedneho cvoka kukni sa na temu ostatne: palyndromy (nemyslim (len D (sory hypo) zakladatela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
--- pokus prebiehal jednoducho vsetci traja sme si za-zavijali so psom a bolo nam hej a co lepsie susedu skoro trafil slak