nikdy nepochopim preco moj vlastny otec mi zakazuje veci (napr. chodit vonku s kamosmi) a mojmu bratovi vzdy vsetko dovoli.....ked chcem ist von ja tak proste sa musim pyytat iba jeho!!!mami sa pytat nemozem bozechran zeby som sa jej opytala!! ale ked BRA
Brat je starsi, predpokladam... A chalanov stale viac pustaju vonku, aj na dlhsie, lebo maju pocit, ze sa dokazu lepsie ochranit v pripade nudze, ako dievcata- tie treba viac chranit...
byva to tak, ja mam podobny problem mna nechce napriklad prave dnes som mala ist spoluziakovi na oslavu a nepustila ma a to som jej o tom hovorila 2 tyzdne...ale sestra ktora je o 2 roky mladsia tej dovoli vsetko, aj ked vie ze sa tam ozere, a vyfajci krabicku cigariet...a mna nepusti aj ked by som nikdy nefajcila ani nepila a ani sa nechystam, takze uplne chapem nad cim sa rozculujes
Mojo, koľko ma brat rokov? u nás je to tak isto...nejsi jediná ale u nás je výhoda, že s otcom nebývame, len s matkou.. čiže vlastne tu si robí každý čo chce a ty kedže máš 15 tak nechápem fakty
Vlastne chcela som napísať nie celkom čo chce...ako väčšinou je to tak ale jak sa pozerám na svoju matku a brata tak hmmm mama mu ustupuje preto mne to pripadá jakeby sa mu vtierala alebo sa ho bála...proste brat flegmatik, ku n emu sa musíme správať všetci ináč tak potom to aj tak vyzerá...kua mam nervy
hmm ked som si prečitala članok myslela som že to pise moja kamoska ... ma uplne ten isty problem...ešte že moj brat ma pol roka a ja nic take nemam doma...no ale newiem ci sa s tym da daco robit ... skus mu vysvetlit že tvoje kamaratky možu pripadne mu daj teleonne cisla na kamosky...snaž sa aby ti veril že sa o seba postaras...a maj pri sebe vždy mobil a povec mu že hoci kedy ti može zavolat .... newiem ci to pomoze
ale on je plnolety tak co sa cudujes pochopila by som to aj keby mal 17 ale teraz naozaj nie je o com ma vodicak, je sam za seba zodpovedny, mohol by mat aj trocha rozum. tak sa necuduj, samozrejme ze ti tato nemoze dovolovat co jemu
jj to poznam.segra ma 14 chodi kade tade,ja len doma sedim a ked uz tak len chvilku mozem byt vonku a vsekto ja musim doma robit,sestra len na nete cely den-nespravodlivost.brat je mamin milacik,sestra oteckov a jaa ja som asi od susedov
ale to je normálne...skôr sa boja, Že spravíŠ to, čo spravil tvoj brat...heh...na mňa dávajú pozor, pretože moje sestry...ehm...nebudem radšej k tomu vyjadrovať, ale proste sa boja, Že budem také jak oni
toto poznám.. väčšinou to sprevádza veta SI DIEVČA.. síce mám 20, ale mám pocit, že je to hendikep. to že SOM DIEVČA ma zaväzuje že musím doma upratovať - brat nemusí prstom pohnúť.. a som pod väčším dohľadom. a to že SOM DIEVČA.. im dáva väčší pocit nedôvery..mám niekedy ten pocit
No to aj ja poznam, bratcek staci ze vynesie raz az tyzden smeti, ale ja som 5 dni mimo kvoli skole potom sa vratim, upratujem od rana do vecera a este aj tak dostanem vynadane ze som dievca a dajaky bordel som si nevsimla a neurpatala...aspon ze mam uz aj ja 19 sa brat je ten mladsi takze ja mozem chodit kade tade po vonk ua on jedine ak so mnou
Mňa tatko tiež nechcel veľmi púšťať von, ale keď vie kam, kedy, s kým, vie, že sa neožeriem, tak ma pustí. Síce občas zavolá "len tak," kde som a čo robím, ale to je všetko.
Na tvojom mieste by som bola rada, že má o teba záujem. Sú, a poznám baby, ktoré majú až príliš veľa voľnosti a začína im to udierať na mozog.
neboj nejsi jediná..ja mam tiež staršieho brata a ten istý problém...ale snažím sa zvyknúť si...ber to z tej stránky že mu na tebe záleží a chce ťa chrániť..aj ked sa to nie vždy dá...tak ho skús chápať...ja mám kamošku ktorá by čokolvek dala za to keby malatakých rodičov..o ňu nemá zaújem ani mama a ani otec...a to je podla mna horšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Netuším ako sa správaš, čo robíš.. tak neviem byť objektívna
Na tvojom mieste by som bola rada, že má o teba záujem. Sú, a poznám baby, ktoré majú až príliš veľa voľnosti a začína im to udierať na mozog.
Eheh moja, lebo utiekol vieš...