"nie" nikdy nechápu ako nie,ale ako "áno". vypnem icq,lebo som tam pod paľbou dotyčného dementných rečí a zbytočných otázok. 20 minút - nálada mi ide postupne hore a bum! sms. "Dúfam,že som ťa neako neurazil,že si tak odišla.je v pohode všetko? a nepojdeš
hahaha to bol len priklad moj traviaci system funguje zatial
ale nejde o to.si myslis,ze som mu to nehovorila? a som mu to nehovorila len ja,hovoril mu to moj chalan,dokonca aj jeden moj vyborny kamarat,ze nech sa ukludni,ze ako bavit sa so mnou moze ale pekne poporiadku.lebo ked mu to poviem ja,tak na chvilu zmlkne a zacne zas. napr:
"co som spravil zle?" - "si moc otravny nemam to rada" - "Aha" (10 minut odmlka) "Ale vies ked...."
a zas ja niesom taka,ze viem bez problemov poslat cloveka do pice.ja vzdy tak opatrne,ale potom na neho nakricim a rozplace sa nebodaj
Tu treba drsne na vec Ale vazne, ked nechape mile podanie toho, ze nemas zaujem, tak vymysli nejaky pekny kruty odpis, ktory zaberie.. Obcas treba byt bezcitny, mna uz to miestami aj bavi
v tvojom prpade to je uz obrazovanie kks sak na icq sa da zablokovat kontakt.. aj na fony su rozne programy takeho typu a ked ti to strasne vadi tak posli nanho svojho chalana oni si to vybavia
Ved chalan si s nim uz hodil rec,aj chalanov brat sa s nim uz o tomto bavil...ale to nejde o to,zeby ako so mnou nieco chcel mat.proste ten chlapec, je az moc komunikativny a kazdemu to vadi. mne robi extrem,inych otravuje len tak zbezne.ale aspon keby nieco normalne hovoril,ale polka su vymysly a polka je inak povedane to,co mu povedal niekto z nas.
@16 - taky truhlik co sa moc snazi medzi nas.teda mna a par mojich priatelov. a si asi povedal,ze ked som na neho par krat bola mila,ze ja som cesta dnu. lenze to prehana a ja mu neviem vysvetlit,ze nech mi svaty pokoj. aspon na par dni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale je dosť blbé,že to chalan nejak nechápe.
jednoducho ho treba poslat do pici
vsak dievca ktore prizna na verejnom fore, ze ju prehana by s tym problem mat nemala, jaj D
ale nejde o to.si myslis,ze som mu to nehovorila? a som mu to nehovorila len ja,hovoril mu to moj chalan,dokonca aj jeden moj vyborny kamarat,ze nech sa ukludni,ze ako bavit sa so mnou moze ale pekne poporiadku.lebo ked mu to poviem ja,tak na chvilu zmlkne a zacne zas. napr:
"co som spravil zle?" - "si moc otravny nemam to rada" - "Aha" (10 minut odmlka) "Ale vies ked...."
a zas ja niesom taka,ze viem bez problemov poslat cloveka do pice.ja vzdy tak opatrne,ale potom na neho nakricim a rozplace sa nebodaj
a keby len rusy...mne nejaky chlapik z nejakeho ostrova co na mape ani neni.si uz nepamatam,co to bolo zac
urcite sa mu to vsaj´k da povedat este tvrdsie ... a pokial by ani to nepomohlo tak totalna ignoracia
zmenit cislo, prestahovat sa, atd atd !
holyknight:
ja uz som davno nedostal ... vsak ked su tie odkazy fukncne co ti na tom prekaza
"vratit sa k 2005ke"
strasne nemusim vtirkavcov
ale sak ked uz je to skutocne hrozne tak zacnem s totalnou ignoraciou, nikoho nebavi väcsne otreavovat niekoho kto mu uz za to ani nevynada