Aj u vas kazdy rok chodia otravovat(vinsovat vesele vianoce, a stastny novy rok) cigani ktory tvrdia, ze su vasi smetiari a pitaju peniaze(pripadne chlast). Pritom ja som uz niekolkokrat videl smetiarov a ziadny cigan medzi nimi ni je. Aj v novinach daval
vianoční cigáni noo... aj u nás zvonia... ale tak keď... ja vybehnem s metlou a keď nechcú ísť, tak ich tou metlou naháňam xD bo pýtajú peniaze... a keď im poviem, že jedlo im dáme, tak nie, že oni chcú peniaze... tie im nedám, bo prechlascú x/
7. Aj moji rodicia im daju nejake peniaze aby sa ich zbavili. Ale minule roky ked som im ja otvoril tak som ich hned poslal do p*ce, na taketo hnusoby netreba byt mili lebo sa ich clovek nikdy nezbavi. Najlepsie je sa pozret cez kukatko a vobec neotvarat podozrivym individuam.
no k nám cigáni nechodia našťastei ale jehovisti minule zaklopali tka otvorím a taká ženská mi začne volačo trepať že či nechcem vstúpiť do ich cirkvi či čo som jej zabuchla dvere pred nosom a ta krava zase zaklopala tak som eln zamkla a pustila si na plno hudbu
noo nelen cigani su otravny..ale aj bezdaci..a niektory cigani su este na vyssje urovni.. u nas bezdak priide a zacne zobrat zesu vianoce a ze chce na cuco...taq ako toto ma uz fakt dorazi..
@zamidari ked nie si krestan tak nemas pravo oslavovat ziadne vianocne sviatky, kedze vianocne sviatky su krestanska ci katolicka ci cirkevna ci jaka zalezistost. Takze sa nemas co nasierat vobec na niekoho a pozadovat vychutnavanie sviatkov.
@16 myslím že má právo vychutnávať si volno ako napísal ale myslím že ked niekto dojde pýtať peniaze je to otravné v hocijakom ročnom období čase sviatku/nesviatku
16. nesnaz sa kamarat. kde som tvrdil ze oslavujem krestansky sviatok? Krestania si toto obdobie len prevzali od pohanov. Ja si mozem kludne oslavovat zimny slnovrat, a kludne ti budem tvrdit ze som pohan. Slovanska mytologia mi bola od mala vzdy blizka.
A ak by som napisal ze som krestan tak by si tu zacal mudrovat o tom ze krestan musi davat almuznu chudobnym, Lenze ti cigosi klamali a klamstvo je v rozpore s 10 prikazaniami, takze ani krestan by im nic nemal davat.
24. ano porozumenie je to co im chyba. Ked ku mne dolezu zajtra, tak im to zavinsujem a poprosim ich nech maju porozumenie s ludmi co chcu pokoj a so skutocnymi smetiarmi ktorim robia zle meno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a jehovisti tiez chodia,a take letaciky mame daju a sa zacnu pytať že či ma manzela atd:/
A ak by som napisal ze som krestan tak by si tu zacal mudrovat o tom ze krestan musi davat almuznu chudobnym, Lenze ti cigosi klamali a klamstvo je v rozpore s 10 prikazaniami, takze ani krestan by im nic nemal davat.
13 rocne dievca nahana s metlou ciganou, ktory pytaju prachy... uz sa mierni s tymi tvojimi rozpravkami, lebo uz zacinas moc fantazirovat