Kratsiu dobu poznam jedneho cloveka, s ktorym ma zoznamili rodicia (jeho a moji rodicia si celkom rozumeju)...Je to taka brzda, starsi odo mna a napriek tomu si pri nom pripadam inteligentnejsie, ale hlavne mi strasne lezie na nervy...Bol som s nim na cha
Každý z nás má niekoho, kto mu lezie na nervy. Ak sa zbavíš jednej osoby, ktorá ťa otravuje, objaví sa niekto iný.
Ale POZOR!!!
Aj ty niekomu možno lezieš na nervy a ten ti to trpí a nevyčíta. Každý z nás sme niekomu liezli, alebo lezieme na nervy, bez toho, aby sme si toho boli vedomí.
Zrazu len dostaneme SMS alebo e-mail s obsahom:
"Prestaň ma PRENASLEDOVAŤ a daj mi už pokoj!!!"
Tak sa pýtame, aké je to PRENASLEDOVANIE, keď sa chcem s ľuďmi iba porozprávať?!
@villastannum Ak by sa so mnou chcel len porozpravat (na normalnu, rozumnu temu), ja sa rad rozpravam a bol by som naopak celkom rad...
Mozno som to len blbo pochopil, ale ja som ziadne "prenasledovanie" nezmienil...
To s tym mojim lezenim na niecie nervy samozrejme mozne je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no a co by som spravila ja
sadla do auta a odjebala sa prec od vsetkych a kaslala na dovolenky
to je taky moj styl
Preboha
Ale POZOR!!!
Aj ty niekomu možno lezieš na nervy a ten ti to trpí a nevyčíta. Každý z nás sme niekomu liezli, alebo lezieme na nervy, bez toho, aby sme si toho boli vedomí.
Zrazu len dostaneme SMS alebo e-mail s obsahom:
"Prestaň ma PRENASLEDOVAŤ a daj mi už pokoj!!!"
Tak sa pýtame, aké je to PRENASLEDOVANIE, keď sa chcem s ľuďmi iba porozprávať?!
Mozno som to len blbo pochopil, ale ja som ziadne "prenasledovanie" nezmienil...
To s tym mojim lezenim na niecie nervy samozrejme mozne je...