Neserem sa s tým a chytím nožík ešte pred začatím procesu, lebo mám skúsenosti z minulosti (raz som to skúšal nechtami a syr som mal všade). Alebo tam zahryzmem a spravím maličkú dierku
mne sa stále stáva,že bodnem nožom do črievka syru a potom silnejšie pritlačím a tá pidi dieročka sa celá roztrhne a vznikne taká mega diera a už je to celé posraté a už mi to vôbec tak neciká,vždy ma to nahnevá.. a preto je dobré konať tak,ako hovorí @2
Rez pri extrakcii pochutiny z črievka prevádzame kolmo na tlakové napätie pôsobiace na črievko vplyvom stlačeného objemu pochutiny... btw. keď tam býva pažítka v tých pastách zvykne sa tam zaseknúť a keď moc nato tlačíte tak vám celá pasta vytreskne o meter ďalej a treba nato hodiť rýchlo nejaký koberec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
to v pravom dolnom rohu čo kolmo na os tela noža je, a taký otvor má v sebe. to je to čím ja otváram črievka