Myslite ze vztah zalozeny na uplnej otvorenosti, ked sa dvaja ludia pred sebou na nic nehraju, nerobia na seba ziadne tahy a povesia si uplne vsetko, moze fungovat? Alebo take nieco existuje len v rozpravke?
neviem si predstavit ze by som mala iny vztah teda viem ze su ludia ktori to tak nemaju ale nemohla by som s takym clovekom byt.. ved to je na tom to najuzasnejsie ze sme ako jeden clovek, bez akychkolvek zabran alebo potreby premyslat o tom co poviem alebo urobim.. neviem si predstavit s niekym zit a travit s nim 99% volneho casu bez toho aby to bolo takto hlavne nemam 15 rokov no
Ci som uprimna ja? Som. Ci doverujem? Doverujem, ale nedavam druhe sance.
Ci je uprimny on? To je jeho vec, ked chce daco skryvat, nech skryva. Pokial to so mnou nesuvisi, je to jeho vec. A ci doveruje on mne? Ked nedoveruje, nemame sa o com bavit
Kazdopadne, s chlapom ktory by mal potreby riesit nejake citove zalezitosti by som si ani nikdy nezacala
Ja mám všeobecne rada úprimnosť a otvorenosť v medziľudských vzťahoch. Nemusí ísť len o vzťah-muž-žena.
Ale každopádne ked sú dvaja ľudia spolu, mali by mať medzi sebou akúsi dôveru, ktorá pramení s poznania toho druhého. A každej jeho stránky, nie len tej dobrej.
@h8u myslim ze najst niekoho takeho je velke stastie lebo dnesnemu svetu vladne falos a pretvarka.
@melancholik ja tiez nie ale obavam sa ze sanca ze stretnes normalnu osobu ktora sa nebude na nic hrat je jedna zo . v 99 percent pripadoch sa musis prisposobit a hrat hru, chces ci nechces.
Vzťah s mojím priateľom tak funguje už takmer 2 roky, a nedokážem si to predstaviť inak. Podľa mňa o tom ten vzťah je, že si všetko hovoríte, zdieľate svoje radosti aj starosti, ste s niekým pred kým môžte byť 100% sami sebou Za seba teda hovorím že priateľovi 100% dôverujem a viem že aj on mne, hovorím mu naozaj všetko, a tak som najviac spokojná
@myschka pockaj, znamena to proste ze mas priatela ktoreho milujes a tak a on teba tiez, ale neriesite ten vztah slovne? nemyslim to zle ani nic uplne ma to zaujima lebo som vzdy myslela ze taky vztah dlhodobo proste nemoze fungovat.. akoze si proste nehovorite o svojich pocitoch voci sebe a nerozoberate ich a tak? a proste 'lubim ta' si hovorite, alebo take ze som stastna ze ta mam a tak?
@h8u no mala som takého ale už spolu niesme... (nefungovalo tam hlavne to že sme sa spolu začali nudiť) ... a nie, nejak extra sme si nehovorili o pocitoch, vlastne vôbec a klapalo to podľa mňa aj bez toho (5rokov) ... neviem, myslím že sme to brali jak samozrejmosť že keď sme tu takto dvaja spolu, tak asi nie zo srandy
Ono ani si neviem predstaviť, čo také pocitové by sme mali spolu rozoberať a prečo
neviem ako iní ľudia, ale pre mňa je nereálne mať vzťah kde by som nemala byť 100% úprimná a otvorená... predsa partner/ka je človek ktorému dôverujem a ktorý dôveruje mne... atd atd. ... je to človek pri ktorom môžem byť sama sebou, takže mať dlhodobý vzťah (alebo celoživotný) kde by som sa mala neustále na niečo hrať by bolo extrémne vyčerpávajúce a teda by to bolo nemožné ťahať celý život a teda áno, môže taký vzťah fungovať... podľa mňa fungujú hlavne také vzťahy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
úplna otvorenosť je podľa mňa úplna úprimnosť, ja s tým problém nemám, vždy s tým má problém len druhá strana
Ci je uprimny on? To je jeho vec, ked chce daco skryvat, nech skryva. Pokial to so mnou nesuvisi, je to jeho vec. A ci doveruje on mne? Ked nedoveruje, nemame sa o com bavit
Kazdopadne, s chlapom ktory by mal potreby riesit nejake citove zalezitosti by som si ani nikdy nezacala
Ale každopádne ked sú dvaja ľudia spolu, mali by mať medzi sebou akúsi dôveru, ktorá pramení s poznania toho druhého. A každej jeho stránky, nie len tej dobrej.
@melancholik ja tiez nie ale obavam sa ze sanca ze stretnes normalnu osobu ktora sa nebude na nic hrat je jedna zo . v 99 percent pripadoch sa musis prisposobit a hrat hru, chces ci nechces.
Ono ani si neviem predstaviť, čo také pocitové by sme mali spolu rozoberať a prečo
nič neneznášam viac ako klamstvo a tajomstvá vo vzťahu...