Som naozaj zvedavá na názory . Čo si myslíte o dnešnom svete ? Kam spejeme vôbec ako ľudia /civilizácia a všetko ostatné ? Lebo ja mám pocit že to ide dolu vodou ..
ja som zo starsich deciek vzdy ako stupel mala respekt, teraz tu na mna stuple pokrikuju: "emacka"
zacinaju pit a fajcit stale v skorsom a skorsom veku, ved moji spoluziaci robia to co ani nerobia 18rocni spoluziaci mojho brata, dolu vodou to ide proste a ja to nechcem vidiet za 50 rokov
Bol by som rád keby som sa mýlil, ale ľudstvo podla mňa ide od jednej vojny k druhej. Generácia, ktorá zažila vojnu sa snaží zabrániť dalšej, ale ked tu už nebude a nastane kríza (nemyslím len finančnú), vojna je viac než pravdepodobná. A ked vidím ako mocnosti sveta "serú" na morálku a ľudské chovanie, obávam sa, že je to nevyhnutné....a čo sa ostatného týka je to tiež myslím jasné. Sever bude stále bohatší a juh chudobnejší. Zmeniť to môže asi iba zmena jednotlivca ako takého (teda veľa jednotlivcov )....
svet veľmi rýchlo upadá, ľudia sa zničia navzájom, nemusia sa ani zabíjať ale len životným štýlom ktorý je často v takej miere neprirodzený človeku ako takému že sa čudujem ako môže ešte žiť
@malapohroma ved to . ja tiez si ani len nechcem predstavit co budu prezivat moje deti (ak vobec budem mat ) Som bola aj minule shrozena ked som videla male decko prisaham mohla byt 3-4 na zakladke a fajcila . Ale nemyslim tym len deti . Aj ludia nic si nevazia, nicime zivotne prostredie ... atd mohla by som tu pisat neurekom veci , a moze ist vyvoj dopredu ked ostatne je v pozadu ci ako to mam napisat .Ale podla mna matka priroda toto nebude dlho znasat .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja som zo starsich deciek vzdy ako stupel mala respekt, teraz tu na mna stuple pokrikuju: "emacka"
zacinaju pit a fajcit stale v skorsom a skorsom veku, ved moji spoluziaci robia to co ani nerobia 18rocni spoluziaci mojho brata, dolu vodou to ide proste a ja to nechcem vidiet za 50 rokov
áno, už sme na vrchole boli, teraz postupujeme dozadu... vraciame sa domov.. takže v podstate do rite
ale žeby som bol nejak nespokojný, to nie... snáď to skončí rýchlo
Ja si ani nechcem predstaviť, aký raj tu vlastne bol pre Neandertálcov, keď svet šiel vždy dolu vodou ... Strašne im závidím teraz
k téme... no kde asi .. do piče podľa toho ako sa vyvíjame sa čoskoro sami zničíme ...