Zdravim, mam graficku kartu AMD Radeon HD 7470M 1GB a potreboval by som stiahnut a nainstalovat driver. Ked si otovorim spravcu zariadeni a kliknem na spomenutu graficku kartu, dam ju aktualizovat vypise mi ze mam aktualny driver. Ale mne sa to nejako nez
@bades ked rozkliknes v spravcovi zariadeni display adapters tak ti tam ukazuje nazov grafickej. alebo nazov grafickej a za tym microsoft corporation alebo len predvoleny graficky adapter?
@moonbeam to nemusi pomoct. amd je v poslednej dobe tak prijebany ze aj ked dam aktualizovat stare ovladace alebo ovladace natiahnute z winu tak to proste nezobere a hlasi ze ovladace su aktualne aj ked to nemusi byt pravda. stretol som sa s tym uz viac krat..
@kosmiklove presne jak hovoris nezobere mi ovladace stale tam sam windows nainstaluje jeho verziu ovladacu nech robim co robim akurat ked som tam skusal natiahnut uplne najnovsi ovladac zrazu som mal len ciernu obrazovku a velmi nejasno som videl pracovnu plochu takze som to dal hned do pi... A keby nemam cerstvo preinstalovany moj win 7 tak poviem ze ok asi mam plny disk alebo to je nejakym trapnym programom alebo volaco ale pred tym jak som pisal toto forum som par hodin pred tym preinstaloval cely windows bez zalohy takze vnom absolutne nic nezostalo... Mozno je to tym ze notbuk ma uz 2 roky a proste to tak uz chodi ze sa z casu na cas spomaly alebo to ja vnimam nejako tragicky... Ale inak dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» support.amd.com/en-us/download...