Ovoniali ste uz niekedy podpazusie partnera/partnerky?
Spravili ste to uz niekedy? ake to bolo? dovolil Vam to partner/partnerka? myslite si ze je to normalne citit druheho prirodzenu vonu, alebo nie? a mate radsej deodoranty atd...
ja keď som ešte mala frajera tak som mu bežne hovorila že daj mi očuchať jak smrdkáš. a dal a daj mi očuchať jak ti smrdkajú nohy
no a úplne v pohode,bežná vec,žiadna hanba,nič čudné.
ale myslím to fakt vážne.
@limetkajaja ty máš tak super diskusné príspevky vždy sa teším ked vidím že si napísala k dákej "delikátnej" téme nesklameš nikdy
(to bez ironie myslím)
Áno. Normálne, najkrajšia verzia človekvône. Áno. Myslím, že je to normálne. Ak deodoranty, tak bez parfému.
Vegánky voňajú a chutia lepšie (aj keď na tuto zmienenom mieste tiež velmi slano), to píšem aj napriek tomu že nemám a ani zrejme nebudem chcieť/mať prílezitosť porovnávať
@Darkestangel@Thrwtchr@Limetkajaja takze ste za zivot v smrade ? fuha ja si neviem moc predstavit ze by som si nedaval DežaDoranta pod pazu a este by mi ju mal niekto nuchat nedajboze oblizovat alebo co no dpc nejsom az taky uchyl asi jak som si myslel
@torpedo08 Áno, som za život v smrade, ak život v smrade znamená nekupovať toxickú kozmetiku testovanú na zvieratách
(lenže sú aj iné možnosti, mne teda axe a všelijakê takie spraye smrdia, ešte taký kravín sa dá celkom dobre zniesť oproti tomu!)
@torpedo08 nevravím, že som za život v smrade, vravím, že mi vadí smrad antiperspirantov nepochopili sme sa asi
inak radšej smrad potu ako smrad antiperspirantu v rovnakej intenzite (mne stačí trocha a lapám po dychu, pot sa dá predýchať)
a keď už, tak neparfumovaný antiperspirant, aj ja taký používam (priznávam, občas dove, ale s mierou)... nie je nič horšie ako chlap, z ktorého smrdí komplet celá drogéria (šampón, antiperspirant, voda po holení a do toho všetkého ešte aj nejaká voňavka...), to už fakt radšej zapáchajúci chlap, za predpokladu že je čistý a upravený (a to robím na úrade práce a už som zažila rôzne extrémy)
@bludiacient šišmária! si ma teda potešil,tiež bez irónie
ale on nesmrdel nejako extra,ale veď každý sa potí a teda boli sme si blízki,tak som si čuchla a on mi dal čuchnúť aj keď to považoval za divné. ale takto sme prehĺbili a upevnili naše puto.
ale to bolo už dávno ,teraz nemám koho...ale nie,žeby som nemala rada voňajúcich ľudí.
@limetkajaja veď ja som neriešil konkrétne smrady a túto tému, ale tak vo všeobecnosti, že vieš tak srandovne sa zapojiť do diskusie, tak srandovne ironicky so štipkou úchylnosti alebo ako by som to opísal.
tak ja žijem na intráku, a v poslednom čase sme 4ria na izbe, 7mi na bunke, niekedy aj 8mi, a to sú smrady veru ktoré by som oželel... a veľmi nás nespájajú a neprehlbujú putá medzi nami
@darkestangel ale pochopili len srandujem ani ja neznasam prevonavkovane , prekremovane a podobne pachy dokonca v obchode pri pracich praskoch sa idem zadusit ale pot s podpazusia sa podla mna predychat moc neda hlavne taky stiplavy ja pouzivam taky dezodorant ktory neni moc vyrazny len taky sviezi a nenakydam si ho tam kilo samozrejme vydrzi mi aj co ja viem tri mesiace mozno aj viac
@Thrwtchr no vlastne to co som pisal hore patri aj tebe trochu len este k tomu sa chcem spytat ake ine moznosti su ? lebo sprchu neratam to by ju ludia museli mat primontovanu na krku a sprchovat sa kazdu hodinku lebo pod pazami sa potime najviac a najviac to tam smrdi teda aspon vacsina ludi si myslim ze to tak ma
@torpedo08 zase keď sa človek pravidelne sprchuje, kľudne aj len vodou, tak až taký prepotený nie je, a naopak, ak je moc spotený, nakydaním deodorantu na seba to moc nezachráni ale kým je to normálne s mierou, tak je všetko v poriadku a nemám výhrady
@darkestangel ide aj o pocasie o pohyb a podobne no ale ja konkretne keby som si nedal rano dezodorant a osprchoval sa tak za par hodin proste smrdim aj ked v tomto pocasi mozno nie nejak moc ale smrdel by som a cez leto by to bolo uplne hrozne
@thrwtchr a ako mam zistit ktore neboli testovane na zvieratach co som vestec ? a to ze to nejaky kkt naprv otestoval na zvieratach a potom to zacal predavat a ja to kupim uz nic nezmeni na tom ze to na tom zvierati otestoval bohuzial aj ked som proti takym veciam no a neviem je to asi divne vobec sa nepotit neviem si to moc predstavit
@torpedo08 Nemusíš byť veštec, aby si toto vedel rozlišovať.
Je niekoľko certifikátov, kt. musí spoločnosť získať, aby mohla na svoje výrobky umiestniť napr. niektoré z týchto log:
Tých výrobkov je v porovnaní z bežnými dosť málo, ale v drogérke sa dajú nájsť ľahko. .)
K tomu zvyšku len toľko, že ako spotrebiteľ každý "hlasuje" svojou kúpou daného produktu za to, aby sa naďalej vyrábal takým spôsobom, ako sa vyrába a testoval na zvieratách.
Naopak kúpou výrobku s logom skákajúceho králika podporíš výrobcov, ktorí sa snažia zredukovať utrpenie v tomto svete a vyjsť v ústrety ľuďom, ktorí zmýšľajú a cítia podobne.
@thrwtchr nj tak vies mna ani nikdy nenapadlo ze dezodorant mohol byt testovany na zvieratach aj ked je to logicke no clovek nerozmysla nad niecim takym ale uz ked bohuzial raz vyskusany bol uz ho snad nebudu skusat znovu dufam
a tie co neboli testovane na zvieratach su urcite drahsie lebo vzdy je to tak ze ked niekto spravi nieco prirodne alebo podobne tak sa chce na tom pekne nabalit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A pokiaľ človek nemá problémy s potením, viac mi vadí presmradenie sa antiperspirantom, ako trocha potu (ani jeden extrém sa mi nepáči)
Vole co su to tu za fora v poslednej dobe...
no a úplne v pohode,bežná vec,žiadna hanba,nič čudné.
ale myslím to fakt vážne.
(to bez ironie myslím)
Vegánky voňajú a chutia lepšie (aj keď na tuto zmienenom mieste tiež velmi slano), to píšem aj napriek tomu že nemám a ani zrejme nebudem chcieť/mať prílezitosť porovnávať
@Tom1995cz mna asi ani po flaske tvrdeho
(lenže sú aj iné možnosti, mne teda axe a všelijakê takie spraye smrdia, ešte taký kravín sa dá celkom dobre zniesť oproti tomu!)
inak radšej smrad potu ako smrad antiperspirantu v rovnakej intenzite (mne stačí trocha a lapám po dychu, pot sa dá predýchať)
a keď už, tak neparfumovaný antiperspirant, aj ja taký používam (priznávam, občas dove, ale s mierou)... nie je nič horšie ako chlap, z ktorého smrdí komplet celá drogéria (šampón, antiperspirant, voda po holení a do toho všetkého ešte aj nejaká voňavka...), to už fakt radšej zapáchajúci chlap, za predpokladu že je čistý a upravený (a to robím na úrade práce a už som zažila rôzne extrémy)
ale on nesmrdel nejako extra,ale veď každý sa potí a teda boli sme si blízki,tak som si čuchla a on mi dal čuchnúť aj keď to považoval za divné. ale takto sme prehĺbili a upevnili naše puto.
ale to bolo už dávno ,teraz nemám koho...ale nie,žeby som nemala rada voňajúcich ľudí.
tak ja žijem na intráku, a v poslednom čase sme 4ria na izbe, 7mi na bunke, niekedy aj 8mi, a to sú smrady veru ktoré by som oželel... a veľmi nás nespájajú a neprehlbujú putá medzi nami
@Thrwtchr no vlastne to co som pisal hore patri aj tebe trochu len este k tomu sa chcem spytat ake ine moznosti su ? lebo sprchu neratam to by ju ludia museli mat primontovanu na krku a sprchovat sa kazdu hodinku lebo pod pazami sa potime najviac a najviac to tam smrdi teda aspon vacsina ludi si myslim ze to tak ma
Inak v istých fázach mojej cesty sa mi telo skoro vôbec nepotilo, len neviem, či to je prave dobrý a zdravý stav.
Je niekoľko certifikátov, kt. musí spoločnosť získať, aby mohla na svoje výrobky umiestniť napr. niektoré z týchto log:
Tých výrobkov je v porovnaní z bežnými dosť málo, ale v drogérke sa dajú nájsť ľahko. .)
K tomu zvyšku len toľko, že ako spotrebiteľ každý "hlasuje" svojou kúpou daného produktu za to, aby sa naďalej vyrábal takým spôsobom, ako sa vyrába a testoval na zvieratách.
Naopak kúpou výrobku s logom skákajúceho králika podporíš výrobcov, ktorí sa snažia zredukovať utrpenie v tomto svete a vyjsť v ústrety ľuďom, ktorí zmýšľajú a cítia podobne.
a tie co neboli testovane na zvieratach su urcite drahsie lebo vzdy je to tak ze ked niekto spravi nieco prirodne alebo podobne tak sa chce na tom pekne nabalit