akoze ked ho rozbijem, tak ci nie je pokazene? ci este v skrupine?
inac asi som to dakedy spravil, ak som mal podozrenie, ze by mohlo byt zle (napriklad ma prasknutu skrupinku) - ale zas skutocny zaprdok je taky prenikavy, ze ten netreba ovoniavat ani ale pre istotu. bezne to vsak nerobim
Ja som mala raz vajíčko, ktoré som si ale nerobila sama a keď som si dávala prvé sústo, tak som niečo zacítila a vypľula som to a fakt strašne smrdelo. Ale nie vždy sa to tak dobre pozná už pri hotovom jedle.
@azizi prepac nabuduce dam varovanie, ale je to k teme
Pre tych co nevedia, je to trener nemeckej futbalovej repre a spravil to na majstrovstvach v priamom prenose
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
inac asi som to dakedy spravil, ak som mal podozrenie, ze by mohlo byt zle (napriklad ma prasknutu skrupinku) - ale zas skutocny zaprdok je taky prenikavy, ze ten netreba ovoniavat ani ale pre istotu. bezne to vsak nerobim
BA dum tsss.
Pre tych co nevedia, je to trener nemeckej futbalovej repre a spravil to na majstrovstvach v priamom prenose