Čítala som na spovednici spoveď o tom, že jedno dievča sa dozvedelo, že je priateľ si platil v minulosti za sex a teraz nevie čo má spraviť, keďže sa jej preto zhnusil. Ako by ste sa zachovali vy, je pre vas minulost dolezita? Išli by ste do takeho vzťahu, napr. s dievčaťom, čo robilo prostitútku?
mnoho ludi riesi velmi minulost, ja to nepochopim. co zalezi na tom, co bolo, ked to bolo niekedy davno a ludia sa naozaj menia (akurat ze vacsinou k horsiemu)
podla mna minulost jedneho vzdy nejak ovplyvni vztah dvoch ... nemusi to znamenat ze vzdy len v zlom, ale prinajmensom sa clovek dozvie nieco nove, mozno chvilu bude vztah na hrane atd, ale myslim si, ze ak sa maju dvaja radi, tak sa prebiju vselicim...a inak kto z nas neurobil niekedy hlupost?
ľudia sa menia to je svätá pravda... Ale na tej minulosti podľa mňa dosť záleží, minimálne možte vedieť čo sa dá čakať od partnera alebo sa s ním o tom napriklad porozprávať a niečo čo by mohlo v budúcnosti hroziť tým zmeniť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Poprípade s chalanom, čo bol vo väzení?
btw: @2 ludia sa nemenia