Dosť ma zaujima či som v tom sama alebo nie ...Aj váše rozhodnutia a nálady ovplyvňuje počasie?...Napr. naplanujete si že niekam pôjdete, ale je škaredo(prší atď) a tak ostanete doma?..Alebo naopak chcete celý deň leňošiť alebo sa učiť ale vonku svie
aaaano, dnes mi to slnko uplne dvihlo naladu ale niekedy mam chut zas na pochmurno a dazdivo a aj to mi robi radost ale tomu sa potesim najma ak mam chut na taky domased den...no a teraz to tej dlhej dobe sa nedalo jednoducho aby ma to slnko nepotesilo
samozrejme že keď chcem ísť lyžovať a sneh sa roztopí tak nejdem lyžovať a podobne...keď chcem ísť autom za kamarátom a vonku je poľadovica, tak nejdem, lebo mi mama auto nedá to sa ani nedá aby ma neovplyvňovalo počasie.
ale tak keď mám byť niekde vnútri a len sa tam cez to zlé počasie musím dostať, tak to už nejako zvládnem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale ano, ked svieti slnko, hned mam krajsi den
slnečno mám rada len na jar, jeseň a v zime
ale tak keď mám byť niekde vnútri a len sa tam cez to zlé počasie musím dostať, tak to už nejako zvládnem.