@marry97 ovsené vločky sú super na raňajky, desiatu, obed, olovrant, ale na večeru nie, pretože škrob, ktorý obsahujú sa nespotrbuje a bude sa ukladať... na večeru buď zeleninu, alebo bielkoviny(mäso) bez prílohy
prvá chyba je že ich ráno nestíhaš, kedže je to asi to najrýchlejšie čo sa dá na raňajky pripraviť predpokladám, že neraňajkuješ, a to nie je dobré....takže ak chceš začať žiť zdravšie vstaň o 15 minút skôr a daj si tie vločky ráno..a máš po probléme...a ešte je to aj omnoho zdravšie....
@mefistofel áno obsahuje energiu, ale takú, ktorej trvá dlho, kým sa uvoľní... bielkoviny sú predsa látky, ktoré sa štiepia dlho a na energiu sa spotrebovávajú až vtedy, ak nie je iná možnosť. Inak sú zdrojom dôležitých aminokyselín, často esenciálnych, ktoré slúžia na stavbu buniek a tkaniva, nie na energiu, vieš?
@hanka12 vsak prave, a ked ide clovek spat, tak by malo odpocivat aj telo, a nie pracovat cely cas naplno. maso by sa malo jest aspon 4-5hodin pred spanim, nie skorej, kvoli tomu ze sa tak dlho travi.
(o tych dalsich veciach co potrebuje telo a co nie, to je nadlho
@mefistofel ale ja nehovorím, že to má jesť hneď pred spaním... napríklad ja jem večeru o 5 a potom už nič.. takže také mäso ak si dám na večeru, nič sa nedeje... (samozrejme chudé a bez sacharidov v prílohe) ale ak si to niekto ide dávať o 11 a o polnoci ide spať, tak to nie je veľmi dobrá voľba
@hanka12 tak vela ludi neveceria o 5 ako ty , niektory si davaju len taky neskory obed , vacsina aspon ookolo 6- 7 veceria. osobne okolo 9 az ale tak maso som uz nejedol vyse 4roky takze mna sa to netyka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Zle by to bolo len preto ze by ti to liezli hore gagrom po 3 dnoch.
(o tych dalsich veciach co potrebuje telo a co nie, to je nadlho