cawte co take mate v oznamkach od kamosov ? co tam pisete vy ? co by ste napisaly ? kde by som nasiel najlepsie oznamka na webe ? co by ste napisaly na oznamko pre rodinu ? kujeem
ja som vsade tusim pisal pre alebo tak...ja som tomu nevenoval extra pozornost, pre mna to bola iba pritaz...my sme nemali ani taky ten dennicek kde sa lepili pozdravenky alebo fotky a pisali picoviny bla bla a uvidela sa adresa a t.c.
mne písali na svoje oznamka : na pamiatku (trochu suché), a potom od jedneh holky že z (nakreslené srdiečko) potom hviezdy mrzí že sme drzí (celkom fajne krédo) a na ostatné si teraz nespomeniem ale podobnú dilemu teraz zažívam aj ja hoc nám oznamka nedošli a neviem ako sa dať odfotiť, kruci
no však môžeš písaž každému niečo iné. Mne teraz kamarátka dala, a tam bolo samozrejme že z lásky a tak podobne, a potom dávala hlášky kamarátom kto čo zapotil niekedy perfektné ja som si tam našiel napr : Super sme si pokecali. Síce to neznie vtipne, ale my sme hned vedeli čo tým myslela, a som sa asi pol hodinu rehotal ked máš takéto pekné spomienky na kamarátov/kamarátky, tak im tam hod také niečo
to potrebujes uz aj napady inych aby si vededel co komu napisat? ja som vzdy podla toho dotycneho aky som vedela ze sa zariadlila a napisala mu vzdy k tomu daco..napr.mojmu spolusediacemu som napisala:pre toho najufrflanejsieho cloviecika na svete par smajlov som tam napisala zo srdiecka venuje a bla bla bla
Ja som povedal, že beriem 5, potom rodičia vraveli, že je to málo, že to mám zmeniť na 20, tak som to zmenil a povedal som im, že keď tak veľmi chcú, nech sa o to postarajú, nech tam napíšu pár chujovín a ja sa im potom môžem na to podpísať
este som nemala oznamka, som len tretiacka... a neviem, asi pouvazujem na to co som s tou osobou zazila, nejaku najlepsiu hlasku... napriklad mne dal kamarat "pre medialnu star" lebo som bola v novom case a vtedy v sobotu rano s dalsim kamaratom predli pol mesta v dazdi kym nasli otvoreny stanok
ja uz mam iba poslednych 10...proste isto nie trapne tomu venuje zo srdiečka na pamiatku ten odveci nechapem ...kazdy pise to iste...ja som zapisala tak oznamka ze tam neostalo miesto na nic ...proste aby na to nezabudli ludiaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
napr. pre : otca, mamu, janu... atd
a oznamka skus pozriet na www.eoznamko.com
Ja som povedal, že beriem 5, potom rodičia vraveli, že je to málo, že to mám zmeniť na 20, tak som to zmenil a povedal som im, že keď tak veľmi chcú, nech sa o to postarajú, nech tam napíšu pár chujovín a ja sa im potom môžem na to podpísať
Darmo, niet nad intelektuálny humor
Tak keď už to niekto moc chce posielať, tak nech to vyzerá takto
"uz ziadne striekanie a kvapkanie"{sukromny vtip }
"pre malu dianku s velkym srdieckom"
"pre hyperaktivnu dianku, kt mi prekvapivo prirastla k srdcu"
a pood aj dlhsie ale si nepamatam,sa mi nechce hladat...
teraz mam problem, ze som zly recnik...co im napisem??
70oznamiek!! zopar urcite viem, ale zvysok budem potit krv
a jeden napisal najhorsie venovanie ever: za tyzdenne otravovanie ps: didi {didi neznasam!}