nooo...neviem, mozno mam zastarany nazor, ale...dnes sme boli zo skoly v kine na nejakom dokumente...bola tam nasa trieda, a par tried z inych skol...film sa zacal a asi v strede dosli 3chalani a 1 baba, straaaaasne smrdeli od cigariet( film sa volal: zav
profesori ktory mali dat na nich pozor by som vyhodil zo skoly a tie deti by som poslal na protialkoholicka a uz nikdy by si nepachli do skoly. A pytam sa kto by chcel decka kore mali taku povest ako je: pit v kine a popri tom skolska akcia akotmu este fajcit? kto im predal alkohol? A mali by za to postich aj rodicia ktory maju vpliv aj na svoje deti dakedy si myslim, ze az moc velky
Ja by som bola o nieco miernejsie.. Bud zmenit znamky na polroku alebo dokonca na konci roku ako zo spravania alebo vyhodit zo skoly aj ich aj profesorov..
kokos...ale som si myslela...ze ich tam nakopem...ako mna toto dokaze straaasne vytocit...bo mne z toho smradu bolo vazne zle potom a ne len mne,...sme si museli odsadnut...a to bol akoze ekotopfilm...to akoze ziadna kontrola???? ved v sale nebol nikto z uvadzacov abo tak...kokos...eteze sme odisli odtial inak by som ho fakt nakopala...a to sme v bratislave!!!! som myslela, ze decka nejsu tak sproste ze to robia aj na sk.akciach..akoze ked uz..tak aspon tajne..ale toto???
nic nove na svete.... ked som mal tolko , tak sme tiez robili podobne veci. neskor som uz radsej na take stupidne skolske akcie ani nechodil.... potrepalo so mnou par rockou a uz teraz mozem zit kludnym zivotom
Naty vies ako. starsina musi ukazat maldsine ako sa ma spravat. dat im za ucho. Mal som spoluziaka ktory to riesil taketo nieco razne. dal im po papuli zobral falsu a nechal si ju. a povedal iba jedno ja uz mam 18 .
mlady si robia sami zle. nechaj to tak. tym ze sa rozculis iba ukazes ze ti to vadi. zavolal by som policiu hned na nich a zaraz. vec, zeby s toho bol este vadsi problem ako keby sa to riesilo iba v skole.
lenze...ich si tam absolutne nikto nevsimal..ich profka bola nekde v pazi a si robili co sa im celo...ale nedalo sa ich nepocut..napr ked pada flasa a kotula sa dole salou.....a najhorsie bolo, jak tam nekomu palil vlasy.to si ich aj henta profka vsimla--..som najprv myslela, ze to nasi chalani..som sa otocila a oni spali ale aspon som videla, ze su oooooovela horsi nez my....keby sme toto spravili my, tak len raz....
akoze...jasne...haluz, sranda...ale aj ta musi mat hranice...by som im tu flasu otrepala o gebule...fakt...nevem, mozno mam len taky stary nazor, ale ked to vadilo aj nasim chalanom, ktory maju 18 a podobne by boli schopny spravit...tak nevem...oni by si aspon zaliezli nekam dozadu aby ich nikto nevidel...a nas profak z vychodu:" No, ked ich nenaucili ani pit.."
Tak a čo ja idem mať 18 ešte som nefajčila a hnusí sa mi to... raz ma vlastne brat prinútil a bolo to hnusné... A alkohol aj k tomu ma dotlačil brácho a švagriná a tiež nemusím...
Nikdy som nebola ožratá a nehanbím sa za to... A čo veď nemám 18 a alkohol by som predsa nesmela...
moj nazor??? toto je este v pohode....aspon oproti anglickym deckam......ty piju stale a niekdy ani ked du kolo flojdi tak si na nich netrufnu a potom robia problemy....v case ked som tam bol tak opity mladici uz zabili nejakeho 3 tipka takze tak
No je to hrozne...ja to vidim aj v divadle, ked tam dojdu skoly na predstavenie, aky su niektori opiti a tiahne z nich, a to maju vacsinou kol 15 a asi im to pride cool prist najebany do divadla a potom nam tam otykovat dvere
no toto bolo uy trochu predhnane moyno v tom kine a yaroven v skole nepoviem kebz na lzyiarskom abo tak ,ale inac na tom nie je VOBEC nic zle su to kokotinz ye alkohol drogz a cigaretz yabijaju a yevraj potom nemoye clovek roymzslat skracuje to yivot proste picovinz
mno..u nas v skole hulia aj 11 rocne deti..a neprehanam .. je to chore..ja osobne nefajcim ani s tym neplanujem zacat...ja som osmacka a niektori moji spoluziaci sa chodia ozierat jak slahnuty..neviem co je na tom take zaujimawe..pochopila by som keby mali aspon 17..ale 13 a menej to je fakt uz privela..a ked idem po dedine a widim dake male decko hulit pomyslim si ze ci vobec ma aj daky mozog alebo ci sa onho rodicia vobec zaujimaju..
boooze...ja v 13 som co robila???? sme sa rozpravali s kamoskami, ci je lepsia ruzova alebo modra gumicka vo vlasoch..by nas ani nenapadlo sa opijat a fajcit..a to nerobili ani ostatny, napr.spoluziaci, v tom veku...
Kriste pane... Nektore nazory, jak keby ich pisal nejaky zadrety mentalne retardovany clovek.. A toto setko je len vec nazoru... Nech si robi do chce co chce.. Ale aj tak to nikdo nikdy nepochopi.. Lebo seci vedia len picovat...
55lienka: „škoda, že som tam nebola, možno by som tam zapadla“... Z toho vyplýva, že patríš do tejto skupinky ľudí. Ty si to uvedomíš ak budeš mať deti (samozrejme, že to predpokladám)...
Čo sa tyká fajčenia malých deti nie je to nič slávne. Môj kamaráta spolužiak, keď mu merali či fajči, tak mu namerali poslednú hranicu pred tvrdím fajčiarom a to mal 13 rokov... Poznám aj prípad, ktorý hovorí za všetko „8 rokov ako že jeden balík cigariet na deň“.
Alkohol s neplnoletými deťmi je naozaj veľký problém našej spoločnosti. Jednoducho neviem tých pochopiť, ktorý sa spijú a robia sa frajermi a to vyjadrovanie, takto už aj keď sa naštvem je hrozne... A už nehovorím o tých opičích dievčatách (pipkách).
ja kebyze len nafajcena domov dojdem tak by bol pruser. toto dobre poznam. aj u nas je to tak nejak ze sa deti ozieraju. Ja sice nie som o nic starsia ale nerobim to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Skoda ze som tam nebola, mozno by som zapadla.
Btw to bolo ake kino, ked vosli a smrdelo to tam? Jedine, ze by si tam zapalili...
mlady si robia sami zle. nechaj to tak. tym ze sa rozculis iba ukazes ze ti to vadi. zavolal by som policiu hned na nich a zaraz. vec, zeby s toho bol este vadsi problem ako keby sa to riesilo iba v skole.
Nikdy som nebola ožratá a nehanbím sa za to... A čo veď nemám 18 a alkohol by som predsa nesmela...
55lienka: „škoda, že som tam nebola, možno by som tam zapadla“... Z toho vyplýva, že patríš do tejto skupinky ľudí. Ty si to uvedomíš ak budeš mať deti (samozrejme, že to predpokladám)...
Čo sa tyká fajčenia malých deti nie je to nič slávne. Môj kamaráta spolužiak, keď mu merali či fajči, tak mu namerali poslednú hranicu pred tvrdím fajčiarom a to mal 13 rokov... Poznám aj prípad, ktorý hovorí za všetko „8 rokov ako že jeden balík cigariet na deň“.
Alkohol s neplnoletými deťmi je naozaj veľký problém našej spoločnosti. Jednoducho neviem tých pochopiť, ktorý sa spijú a robia sa frajermi a to vyjadrovanie, takto už aj keď sa naštvem je hrozne... A už nehovorím o tých opičích dievčatách (pipkách).