Pred rokom sme sa rozisli s priatelkou dost v zlom, pol roka sme sa ignorovali, potom som to uz nevydrzal a napisal som jej ze mi je to vsetko luto a chcel by som sa s nou stretnut, ona mi odpisala, ze aj jej je to luto a nema nic proti stretnutiu
Nie nie nie!! Raz keď je vzťah dojebaný tak aj keby ste sa zas dali dokopy chvíľku by to bolo pekné ale potom to zase pôjde len dolu vodou... Hovorím ti to z vlastnej skúsenosti, pohni sa ďalej.
sak ved sa s nou normalne stretni a dozvies sa viac veci a aj aky pohlad ma na to ona co tu budes teraz trpiet a pytat sa ze co by bolo keby co ja viem co
Vyser sa jej na hlavu...z vlastnej skúsenosti viem, že je to lepšie a nikdy to ľutovať nebudem....ona stratila veľa, nie ja...akurát si dokázala aká je krava a som zvedavý či aj teraz sa k nej správa ten jej chlapec "reklama na hlad" ...pritom som o to tak bojoval aj ked to nebola moja vina...
Ja osobne mam praveze dobru skusenost, ked som dal druhu sancu. Ale ak ma priatela, tak sa vyser na to.... A uvidis co sa stane... Mozno nakoniec sama pride za tebou. Ale radsej zabudni na nu....
Toto sa stalo aj mne,... ale neviem, či len v mojom prípade je ta baba taka špina alebo sa to stáva častejšie, no z osobnej skúsenosti by som Ti radil, aby si sa na ňu vysral.
Mne ľudia radili aby som sa na ňu vysral,.. no nespravil som to,.. a pred pár dňami mi povedala, že už má iného
(čo bol dôvod prečo sme sa rozišli prvý krát pred tiež asi pol rokom)
Podľa mňa sa cíti sama, tak hľadá niekoho, u koho by našla spoločnosť, čo podvedome vie, že ju nájde u Teba.
Z tvojho štýlu písania usudzujem, že máš srdce na správnom mieste,... čo ona celkom zas asi nemá.
Keď má stále frajera, tak sa Ti ozvala preto, že jej niečo chýba...
Je asi 1% šanca, že sa s ním možno rozíde (fakt dosť malá šanca).
Ak by sa s ním fakt rozišla, tak sa "vráti" k Tebe na chvíľku, podvedome si ťa omotá okolo prsta a potom si nájde druhého a Teba nechá samého.
Takže z osobnej aj všeobecnej skúsenosti a laického, logického a zdravého rozumu, RUKY PREČ!
V tvojom okolí sú omnoho krajšie a také ktoré Ťa budú ľúbiť úprimne.
@byrdzak - ja neviem, ale to, čo si tu podal - jej nedáva priamo vinu. Obaja ste sa vzájomne ospravedlnili, ale nenačrtli ste žiadnu perspektívu vzťahu. To, že sa chce s Tebou stretnúť, hoc má iného priateľa - neznamená, že chce s Tebou chodiť. Ospravedlnenie a slová "mrzí ma to" nie sú žiadnym solidným znakom vzťahu, sú vyjadrením ľútosti nad situáciou, ktorá vás rozhádala. Odporúčam Ti stretnúť sa. Vzťah z toho nebude, ale kamarátstvo áno. A to je hlavnejšie...
dakujem vam ludia, ja si to este necham ulezat a ked sa budem na to citit tak sa s nou stretnem, stale ju mam rad a zalezi mi na nej, ak je s nim stastnejsia, tak nech zostane s nim, urcite jej nechcem rozbijat vztah..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Myslím,že keď sa zaľúbiš,iné/iných neriešiš... a tým že ona sa zaujíma o teba asi moc zaľúbená nie je ...
sak ved sa s nou normalne stretni a dozvies sa viac veci a aj aky pohlad ma na to ona co tu budes teraz trpiet a pytat sa ze co by bolo keby co ja viem co
Mne ľudia radili aby som sa na ňu vysral,.. no nespravil som to,.. a pred pár dňami mi povedala, že už má iného
(čo bol dôvod prečo sme sa rozišli prvý krát pred tiež asi pol rokom)
Podľa mňa sa cíti sama, tak hľadá niekoho, u koho by našla spoločnosť, čo podvedome vie, že ju nájde u Teba.
Z tvojho štýlu písania usudzujem, že máš srdce na správnom mieste,... čo ona celkom zas asi nemá.
Keď má stále frajera, tak sa Ti ozvala preto, že jej niečo chýba...
Je asi 1% šanca, že sa s ním možno rozíde (fakt dosť malá šanca).
Ak by sa s ním fakt rozišla, tak sa "vráti" k Tebe na chvíľku, podvedome si ťa omotá okolo prsta a potom si nájde druhého a Teba nechá samého.
Takže z osobnej aj všeobecnej skúsenosti a laického, logického a zdravého rozumu, RUKY PREČ!
V tvojom okolí sú omnoho krajšie a také ktoré Ťa budú ľúbiť úprimne.
1. to ze niekoho ma nie je fyzicka vada
2. lenze niekoho ma, to znamena ze ak robi nieco pozajeho chrbat, teda stretavam sa s inym, najmä ak si ex, tak odkial vies ze tebe to robit nebude?
3. co uz raz skoncilo, tak to skoncilo..a to nejaky dovod ma...
na tvojom mieste by som si snou vysvetlil veci...poprial jej pekny den...a siel dalej...