Strašne sa mi páči jeden chalan, stretli sme sa na chate a preskočila iskra.Posedeli sme, pokecali a tak. Vypýtal si číslo a spýtal sa či zájdeme spolu niekedy na kávu, tak som povedala že jasne. dal mi svoju mikinu lebo mi bola zima a povedal že na druhý
naposledy sme sa videli v sobotu doobedu... ale neviem či to nebol z jeho strany len taký malý úlet... totiž ja mám 18 a on má 25.... strašne dobre sa bozkáva dúfam že sa ozve, neviem čo mam robiť
Podľa toho či sa chceš na niečo hrať... A ak nie urob to čo naozaj chceš...Bez ohľadu na to či by to bolo trápne alebo akékoľvek divné... Proste ak sa nechceš na nič hrať tak so všetkým čo k tomu patrí... Urob presne to čo najviac chceš...
@Petika nooo neudialo sa nič také, no trošku sme sa bozkávali a rozprávali.... nič viac v tom nebolo, takže nič zlé sa nestalo... myslím že mu dnes napíšem
hmmm... písala som mu, síce sa ozval, napísal ze sa stretneme cez víkend ale ešte nevie kedy presne, že sa nemám báť že sa ozve... no neozval sa... dám mu radšej pokoj... pochopila som, že sa mu asi pchám do zadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
btw vetu Diki za hocijakú odpoveď by som nepouzival =D najma ked sa tu vyskytuju ludia ako ja
ak by si sa mu ozvala ty,vyzeralo by to dosť vterne
urob to tak, ako to citis
neviem aka bola situacia tak neviem povedat ci sa ozve, ci si nechcel len uzit..
takze..ako to citis ty?