Dobrý deň. Našiel som cez Instagram jedno dievča a začali sme písať. Podľa správ som si bol istý že sa jej páčim. Spolužiačka napísala, že také správy píšu baby len keď sa im niekto páči. Žiaľ to tak nebolo. Čo mám urobiť preto aby ten cit ku mne našla?
No tieto veci si človek môže niekedy mylne vysvetliť, to čo je pre niekoho "presvedčivé, úplná tutovka, je do mňa", tak tá druhá osoba sa proste iba priateľsky správala a správa sa tak k mnohým. No jej názor nasilu nezmeníš, budte kamoši a možno sa to jedného dňa zmení, možno nie.
A to som dúfal, že si tak hovorí nejaký díler, ktorý má najlacnejší gram v meste
@tomas552 sám si si odpovedal v bode č. 2 v @4 násilím cit nenanútiš... a ak k tebe nič neíti, zbytočne sa budeš snažiť a trápiť... zabudni a nájdi si inú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
- Podľa čoho si bol tak skalopevne presvedčený, že sa jej páčiš?
- Ako vieš, že sa jej nepáčiš?
- A kto je ten Instagram?
2.Napísala že milovať násilím nejde
3.Instagram je sociálna sieť...
A to som dúfal, že si tak hovorí nejaký díler, ktorý má najlacnejší gram v meste