Zdrawim mam taky menši problemik pači sa mi babenka s treingov "hip hop-u".. ale hačik je v tom že je moc moc pekna a nefiem ako ju zbalit alebo tak pozvat niekam .. lebo určite ma vela napadnikov.. takže neviem.. sice sme kamarti len kartko asi 2mesiace.
omg a skade mam vedeit ze mam pekne oci.. su hnede... a boly s e chlastat ako cela skupina ae tak to tam nas olo cez 30 ludi takze...to sa ani nedalo enako tak extra zaujat akurat co sme tancovali halusznse... D tak bolo fajn ete nieake navrhy..okrem tych na ktore som prisiel i sam
..presne a hlavne neber ohlad na to že je ako píšeš " moc moc pekná" veľa báb ktoré sú také tak nemajú vela nápadníkou už len koli tomu že všetci chalani sa ich.."boja" alebo niečo také proste neodvážia sa na ne... Len skús s nou pokecať ajk naživo napríklad ked vám dajú chvílku na oddych na tréningu alebo ju chod z tréningu odkopnúť pod zámienkou že máš tadiaľ cestu priblíž sa k nej.. očar ju..buď sám sebou ( ked vravíš že iak s babami nemáš problém ber ju ako keby bola ako každá iná )a uvidíš že to pojde..
..no ved ja chapem ale aj tak si myslim že ma tych napadnikov.. rad by som sa mylil .. a odprevadzat to nepripada do uvahy.. lebo chodi s kamoškami (.. takže nieake ine napady ? sice som an jeden vydumal. bude mat narodky tak jej niečo kupim male a nenapadne ... a uvidime ale rady sa vzdy židu ete ak mate neiake podneti sem snimi
..ona je proste ten typ holky ktora je pekna a je tak.. toršku namyslena v dobrom pravom zmyslle.. ale proste fest phoode apson na to čo ju poznam.. aj ked nie velmi prsote je ten tp čo rada počuje ked je chvalena a obdivovana ak je pekna. atd.. aj ked piše ze.. neznaša lichotky skutočnosti to ma rada... a možno i preto som ju tak trošku uputal. a si nou rozumiem že ju berem ako keby obyčajna baba.. nezaujmovo .. a takym tym smerom .... ae mame ist von opet spoločne. jak tlupa kamoši a ide i ona tak tam jej zagratulujem len nfm čo jej kupim asi čokoladu hm?
.. ej prsten nee. daku čoku to jej stači zas až taky luxus nech sebe nemysli no .. aa lubit ani nie skor sa mi fest pači amma ju rad ... e ju ma asik rad kazdy chalan
ja viem že to neni origoš, ale úplne by stačilo ju pozvať do kina. a v kine jej dáš ruku medzi nohy a je to. voalááá no dobre, stačilo by aj za ruku ju chytiť kua kua.
.. ja ju nechem pojebat a odjebat ae dík za rady včera som snou bol v bare sme sa tam stretli bbola tam s kamošku ale fajne sme pokecali aj ked som mal vipito kus a rozbil pohar od nervoziti
..no čo ja viem asi by som jej nekupovala čokoládu.. skus niečo originálnejšie niečo vtipné nech si všimne že si nápaditý originálny že si ju zaslúžiš.. a ešte by bolo fajn keby ťa žrali aj tie jej kamošky... pretože.. stačí že sa jedna tak troška na teba zmotá aký si skvelý chalan.. a v tej seknude začne superenie o chslana .. a proste ty si už len yvbereš.. uvidíš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@laskonkaa to kde si prisla na to ze pekne nemaju napadnikov ? len su moc vyberave a nechcu ziadneho
To je naprd.
Musíš ju vymáknuť keď ide sama a pozvať ju na nejaké súkromné miesto,kde budete iba vy a nie daľších 1345 ľudí