Už dlhší čas sa mi páči jedno dievča, ktoré ja poznám ale ona mňa nie. Viem jej meno, vek čo počúva atď. (z F Ona ma iba párkrát vidí v buse a na zastávke. Chcel by som s ňou začať chodiť ale neviem ako sa k nej prihovoriť aby to nebolo tráááápne
Ale bojím sa toho, že budem pre ňu nesympatický. A tiež sa jej bojím poslať žiadosť na FB lebo neviem ako začať konverzáciu a ešte kto vie či mi ju príjme :/
1.Ak si o tebe nemysli ze si uplny idiot tak prijme ziadost
2. Ak si s nou potom zacnes pisat a budes sa spravat normalne tak to tak aj ostane
3. Ak to tak ostane asi jej casom bude jasne co chces (ak jej to nepovies aj skor) a pokial jej ani to nebude vadit tak si na dobrej ceste potom to uz len neposrat
Ak sa už odhodláš na tú konverzáciu cez facebook, skús začať trebárs správou kto si a čo od nej chceš. Fakt, že s ňou chceš vzťah môžeš nazatiaľ vynechať, ale to páčenie sa pokojne spomeň. Uvidíš ako zareaguje. Nezabudni mať potom niekde v profilovke alebo albume svoju fotku.
Celkom by ma zaujímalo - ako si sa dopracoval k jej menu?
@notme ale nooo, nekaz mi to Chcem vedieť na základe akých záchytných bodov chlapec pátral. Ešte je tu možnosť, že vôbec nepátral a je za tým úplne iný príbeh. Každý máme predsa nejakú inú taktiku
@lintu aj tak ti nikto nepovie ako sa to robi...keby niekto prezradil postup, pri najmensom by tym implikoval, ze on sam niekedy stopoval na fb absolutne cudziu babu z autobusovej zastavky, co je dost creepy. keby som take nieco vedel, tiez by som to nepovedal. ale na nestastie neviem. fakt.
Oslov ju v buse . Že si ju už videl a tak, že kam cestuje. Ona bude vedieť prečo to robíš a ak jej to nebude vadiť, bude v tom pokračovať . Ak nie, rozlúčka.
@lintu vidis, odhalili ste ma ale nie, vazne, teraz uz som velky a rozumny, ale ked som bol maly a cudny (15-17), vedel som najst kazdeho..priklad, vidim babu na autobuske. stretavam ju tam casto. no, minuly rok som ju nestretaval, cize musi byt prvacka, nech uz chodi kam chodi. to mi zatial velmi nepomohlo. zistim kde vystupuje. a sakra, vystupuje az po mne...stoji mi za to, aby som sa potencialne zviezol az na konecnu? nie. a potom, mohla by si to vsimnut... tak som prisiel na zastavku trocha skor, nech vidim, z ktoreho smeru prichadza..aha, zo severozapadu! no tym smerom je jedine gymnazium ladislava meliska. poznam tam niekoho? ak ano, sliedim v priateloch. ak nie, najdem zoznam studentov a sliedim podla neho. a sakra, asi na fb nema prave meno. nic to, hen tento frajer, ktoreho som behom procesu nedopatrenim vystalkoval tiez, vyzera, ze sa urcite uz s kazdou prvackou zoznamil. lets see...aha, ktoze mu to dal like na novu profilovku? uz len zistit co ma rada...
prisiel cas si na zosit nalepit obrovsku nalepku smolkov, vyfesakovat sa, do sluchadiel pekne nahlas pustit evu a vaska, sadnut si vedla nej, vytasit smolkovy zosit, akoze sa idem ucit a cakat.
-"jeej, aj ty mas rad smolkov?"
-"zartujes? smolkovia su moj zivot, pre ciapocku tatka smolka som dal brata do otroctva!"
-"no to je uzasne! a pocujem, ze mas aj skvely hudobny vkus!"
@soldier316 to si pis, pravda je aj to, ze mame gymnazium ladislava meliska, ze miestne kocky pocuvaju evu a vaska a v neposlednom rade ze moj brat doteraz zbiera bavlnu v brazilii.
Pošli requesť a začni flirtovať vyvolaj v nej záujem ale nech ta ani nenapadne točiť o tom že sa jej páčiš alebo nebodaj že snou chceš chodiť! Postupom jej to začni vyjadrovať neverbálne ale verbálne to nie je potreba ani vo vzťahu! Teda dobre raz za čas áno
Ako si môžeš byť taký istý tým, že s ňou chceš chodiť, keď si s ňou nikdy ani neprehovoril? Facebook je síce pekný, no je to len ,,realita" ktorou sa chce ona prezentovať... kam tento svet speje??....
Napíš jej. Ale, lepšie, ak nadviažeš očný kontakt resp. úsmev. Ak ti to opätovne vráti môžeš si brnkať na gitare. Čo každý má komplexy z báb. Premôž sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ak sa hanbíš osloviť ju osobne, pošli jej request na FB, normálne jej napíš, že sa ti páči... prinajhoršom ťa pošle virtuálne niekam
2. Ak si s nou potom zacnes pisat a budes sa spravat normalne tak to tak aj ostane
3. Ak to tak ostane asi jej casom bude jasne co chces (ak jej to nepovies aj skor) a pokial jej ani to nebude vadit tak si na dobrej ceste potom to uz len neposrat
Celkom by ma zaujímalo - ako si sa dopracoval k jej menu?
prisiel cas si na zosit nalepit obrovsku nalepku smolkov, vyfesakovat sa, do sluchadiel pekne nahlas pustit evu a vaska, sadnut si vedla nej, vytasit smolkovy zosit, akoze sa idem ucit a cakat.
-"jeej, aj ty mas rad smolkov?"
-"zartujes? smolkovia su moj zivot, pre ciapocku tatka smolka som dal brata do otroctva!"
-"no to je uzasne! a pocujem, ze mas aj skvely hudobny vkus!"
detske casy...
Ako ju. Chces jebat ked sa jej hanbis prihovorit?